Uge-rapporten #16 Om blandt andet frøer, røvhuller og Børge.

Spand rimer på…

Det er ikke for at blære mig, men min søn på 8 år er sgu rimelig skarp. Det har han bestemt ikke fra mig, og jeg fatter slet ikke, at jeg har født så klog en søn. Han har den sygeste klæbehjerne og stiller mig så mange vilde spørgsmål, som jeg reagerer nogenlunde sådan her på:

britney-flov

Hvis min mand ikke er i nærheden svarer jeg normalt “super godt spørgsmål Arthur. Kunne det ikke være sjovt at Google det?” og den er han altid med på. Kender I det? 😉 Hello Google, my friend. Ved ikke om han har gennemskuet mig, men hvis han har, er han klog nok til at spille med på legen.
, men i går da jeg ryddede op i hans skoletaske, fandt jeg en opgave han har lavet, og som hans lærer har rettet. 🙂 Og så døde jeg sgu lidt af grin…

skoleopgave

…FOR LIGE DÈR, mine damer og herre, har jeg så et klokkeklart bevis på, at han er min søn. 😆

Muhahahahaha…

Spand rimer på… tissemand.

Klodser rimer på… nodser. Og her får han en streg, for nosser er naturligvis uden d, men hey… jeg giver ham et stort plus i min bog alligevel. 😆

Jeg blev sgu helt stolt…

stolt

 

…selvom jeg jo inderst inde godt ved, at han ikke burde skrive hverken tissemand eller nosser i sine skoleopgaver.

griner

 

Tænker at hans lærer, har set nogenlunde sådan ud, da hun rettede hans opgave 🙂

reaktion-fra-arthurs-laerer

Fnis.

Del gerne med alle andre mødre, der ikke er tissemands-forskrækkede. 🙂

Ciao  🙂


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

6 Mega lækre kommentarer

 • Nadja

  Skal vi slet ikke tale om, at din søn skriver pænere end de fleste voksne mænd jeg kender?! Sejt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nadja. Det du ser her, er faktisk når han skriver lidt sjusket. Han lærte at skrive så MEGA smukt da vi boede i Abu Dhabi. Til gengæld lærte han ikke at skrive hverken tissemand eller nosser. Shit, han var jo blevet udvist eller som minimum fået en advarsel. Tak for din søde kommentar :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hahaha, det må jeg lige prøve herhjemme..
  Og hvad rimer på klodser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Vibeke. Ja, gør lige det. 🙂 Losser, bosser, fosser, tosser 🙂 Men jeg kan bedst li’ nosser. muhahahaha…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Come on, hvad rimer ellers på klodser?!
  Seriøst.. jeg kan slet ikke finde på noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Julie. Hahahahah… nej den er svær ikke? Losser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #16 Om blandt andet frøer, røvhuller og Børge.