Uge-rapporten #5 Om hår i næsen, messe… Ikke messi. Og heller ikke Szhirley :-)

Tanker fra lokummet. Live.

lokum

Klokken nærmer sig midnat og jeg sidder her på lokummet, og er for længst færdig med at lægge en lort.
Der er helt stille. Hvis jeg lytter godt efter, kan jeg høre min ældste drengs tunge åndedræt. Han ligger i min seng sammen med sin lillebror. De har fået lov til at falde søvn derinde, og i nat får de lov til at blive derinde hele natten.
Min mand er taget til Stockholm, så jeg er alene med drengene. Hele ugen. Og det er helt ok.
Foran mig ligger der en to dykkerstave, som vi købte i Abu Dhabi. De ligner ved første øjekast sexlegetøj.
Det får mig til at tænke på, hvor strikse de er med sexlegetøj i Abu Dhabi. Da vi skulle flytte, fik vi at vide, at man blev straffet hårdt hvis der lå sexlegetøj i containeren. Sexlegetøj og våben. Næsten samme straf. Vi lod alt blive hjemme.
Jeg tænker på den snak jeg lige har haft med en af min mands venner Mikkel. I har sildeparket ikke? Spurgte han. Jep, mindst 100 kvm. sild. Må vi låne jeres lejlighed til at skyde billeder. Selvfølgelig. Jeg tænker på, at det er virkelig lang tid siden, jeg har set hans kone. Hun er en af de sejeste bloggere jeg følger. Madblogger, kogebogsforfatter, foredragsholder. Så vild! Mikkel gik ind i hendes foretagende for et par år siden, og det er nu et fælles projekt. Jeg synes de er modige og seje. Jeg får lyst til at være ligeså modig.
Jeg skal huske at min søn skal have gymnastiktøj med i morgen. Og madpakke. Tror ikke vi har mere rugbrød.
Der ligger hår i risten. Mit lange hår, som jeg altid glemmer at fjerne. Min mand er pissetræt af det. Når afløbet stopper, er det ham der fikser det. Altid ham. Han er en god mand. Jeg har fandeme været heldig med ham.
Jeg kommer pludselig til at tænke på en snak Tina og jeg havde i morges. Om hendes gode veninde, der mistede sin et måneders gamle baby for to år siden. Hjerneblødning. Ikke til at redde. Frygtelig historie, som har gjort stort indtryk på mig. Hun skal føde igen i morgen. Jeg håber alt går godt. Det skal det. Det gør det.
Mine ben sover.
Tid til at gå i seng.
Tid til at lægge mig ind til mine drenge. Dufte til dem.
Hvor er jeg heldig ❤️


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #5 Om hår i næsen, messe… Ikke messi. Og heller ikke Szhirley :-)