Når fødderne har brug for forkælelse

Tilbage på skolebænken

learning

Jeg kan jo ikke forvente, at alle jer søde mennesker, der læser med på dette domæne, følger mig på de sociale medier, og derfor ved I måske ikke, at jeg hele denne uge har siddet på skolebænken. Jeg har simpelthen siddet der HVER dag i hele denne uge, og skal faktisk sidde der frem til midten af dec., hvor jeg forhåbentlig er blevet endnu mere klog på digital markedsføring end jeg er i forvejen.

Ud over mig er der ca. 25 andre på kursister, og jeg er så vild med at være en del af netop denne flok mennesker. Jeg bliver udfordret på mine sociale og faglige kompetencer, og så er det bare altid dejligt at møde nye mennesker med vidt forskellige baggrunde. Der er fotografer, makeup artister, grafikere, instagrammere, stewardesser og mange flere baggrunde repræsenteret, og jeg føler mig mere end heldig.

Jeg er, som I måske husker, uddannet modelsyerske, og da det er en voldsom outdated uddannelse, er det fedt for mig at dygtiggøre mig inden for det jeg finder interessant, og gerne vil arbejde mere med i fremtiden.

Mange af jer har spurgt ind til hvad min plan for fremtiden er, og jeg har ærligt talt svært ved at svare på det. Der er så meget jeg gerne vil, og jeg har en million drømme, som desværre spænder lidt ben for hinanden. Det kursus jeg tager lige nu, er forhåbentlig et skridt i den rigtige retning ift. min afklaring. Det håber jeg.

Nå, men lige nu har en ret urokkelig plan. I hvertfald de næste 3 timer. Jeg har nemlig en meget seriøs date med mine børn, min mand, min sofa og en slikskål. Det har jeg glædet mig til hele ugen, hvor jeg har været så udmattet af at suge ny viden til mig og være den bedste udgave af mig selv overfor 25 fremmede mennesker. Og nå ja, så var der lige noget med en middag i onsdags, hvor jeg muligvis fik lidt for mange drinks. Altså i forhold til at det var onsdag og jeg skulle være frisk og klar i hovedet næste dag. 🙂

Men hey, jeg ville egentlig bare sige at jeg er glad for at være tilbage på skolebænken for en stund. Jeg tror sgu aldrig man bliver for gammel til det. Tror I?

Kan I have den dejligste weekend folkens. Vi ses snart igen her på domænet, eller på mine SoMe kanaler. 🙂

kursus

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når fødderne har brug for forkælelse