Mangler du en almen bolig?

To skridt bagud

Det er lige blevet tændt for en motorsav inde ved vores naboer, men ellers kan jeg kun høre fugle der kvidrer. Jeg har ikke forstand på fugle, så jeg aner ikke hvilke fugle det er, men det lyder som et helt kor af alle mulige forskellige racer. Hedder det det? Er fugle opdelt i racer? Det lyder forkert. Arter lyder mere rigtigt. Fuglearter. Ja, det er bedre.

Jeg sidder i en hård stol på en stor pude, hvor dunene er trykket helt flade. Jeg burde rejse mig op og ryste den fyldig, men jeg er træt. Orker ikke. Jeg er helt flad efter at have brugt to timer på på gøre vores legehus rent med rodalon. Lortejob. Min store dreng sidder og læser på iPad’en ved siden af mig, og jeg kan høre på hans åndedræt, at han er helt opslugt af bogen. Jeg bliver helt misundelig, for jeg elsker at blive opslugt i bøger. Der er simpelthen ikke noget bedre. Den bog jeg gik i gang med for flere måneder siden, ligger desværre stadig med et bogmærke på side 42, selvom jeg bare ved, at den er god og lige en bog for mig.

Det er i øvrigt næsten to uger siden, jeg sidst har udgivet et indlæg her på domænet, og jeg kan faktisk ikke huske, at mit fravær fra bloggen nogensinde har været så stort. De sidste par måneder har for mit vedkommende været så travle (og spændende), og jeg har simpelthen ikke følt, at jeg har kunne finde tid og ro til bloggen. Jeg har konstant været to skridt bagud, og den ene dag har bare taget den anden. Høj puls og håret tilbage. Kender I det?

Nå, men solen skinner, og nu vil jeg gå ud i haven og se min mand fælde det træ, som vi har snakket om at fælde de sidste 5 år. Bedre sent end aldrig, og selvom jeg føler, at jeg er 2 skridt eller nogle gange 5 år bagud, er livet sgu alligevel dejligt. Især når solen skinner fra en skyfri himmel i april.

Tak fordi I stadig følger med.

 

Pssst… Har I set at Boozt har 20% på nærmest ALLE VARER (også allerede nedsatte varer) hvis man handler for 899,-? Jeg skal helt sikkert ha’ købt sandaler til ungerne, og så overvejer jeg at lægge denne her Ganni T-shirt i kurven også. Man skal jo aldrig gå ned på pølse vel? 😉 Hvis man bruger koden WOW20 får man 20% på alle varer markeret med WOW, og det er altså både nyheder og allerede nedsatte varer. Halleluja 😉 Tilbuddet gælder kun frem til midnat, så skynd jer.

Nana Voxtrup

I går tog Arthur dette billede af mig. Jeg står foran den dør i det hus, jeg har boet i fra jeg var 9 til 15 år. Jeg elsker den dør. Jeg elsker det hus. Og jeg elsker dem, der bor inde i det.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mangler du en almen bolig?