For gammel til py-party?

To tykke maver

Min søn på 5 år er begyndt at gå meget op i bogstaver, og han spørger konstant hvordan det ene og andet bogstav ser ud. Det er jo super fint, og jeg elsker at sidde og lære ham bogstaver. Jeg er selv ret visuel, og D er f.eks det bogstav med én tyk mave, hvilket min søn synes er sjovt. B er det bogstav med TO tykke maver, og så griner vi af det og han tegner B’er x en million på sin blok.

På vej til Arthurs skole og Hermans børnehave hænger der en million valgplakater, og begge drenge spørger ret meget ind til hvorfor der hænger folk over alt, hvem vi vil stemme på, om dem der ikke bliver stemt på bliver kede af det osv.

For et par dage siden da jeg skal aflevere drengene, udbryder Herman pludselig meget højt, mens han peger på en valgplakat af en kvinde fra De radikale, “Mor, skal vi ikke stemme på hende med de to tykke maver?” 😳

MEGA pinligt altså.

Folk har jo ingen anelse om at Herman hentyder til B’et på valgplakaten. 😂😂

Så meget for at lære ens dreng bogstaver på den visuelle måde. Just shoot me.

Og så kom jeg lidt til at tænke på  denne episode. 🙂

img_6446

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

6 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

For gammel til py-party?