Vind mine favoritter fra Nilens Jord, jaiiiii...

Udsalgs-shopping lige på falderebet

Det er søndag aften og ungerne sover langt om længe. De har haft efterårsferie og er blevet forkælet af deres bedsteforældre det meste af ugen. 🙂 I morgen starter hverdagen igen, og på den uge de har holdt ferie, er det blevet markant mørkere og koldere om morgenen. Og det bliver kun værre det næste stykke tid. Vi går mørke og kolde tider i møde. Sådan er det. Der er heldigvis også noget hyggeligt ved det, for mørke og kulde betyder levende lys, simreretter og hygge. Jeg ville med glæde halvere vintermånederne, med jeg ville altså ikke undvære dem helt.

Nå, men vintermåneder betyder altså også lidt ekstra shopping. Ikke? Jeg skal i hvert fald have fyldt drengenes garderober op med varme sokker, uldne trøjer og ikke mindst nye hjemmesko.

Jeg har lige set at der er 20% på SYYYYYYGT mange varer på BOOTZ, men tilbuddet gælder kun indtil midnat, og jeg vil derfor bruge lidt tid på at lægge en ordre. Lige på falderebet 🙂

Nå, men dette indlæg er sådan set bare en servicemeddelse, for tænker at nogle af jer måske kunne være interesserede i et godt tilbud. Der er også 20% på allerede nedsatte varer, og jeg har planer om (blandt andet) at lægge følgende varer i min kurv:

 

 

 

hjemmesko-boern

De lækreste hjemmesko til Arthur. Kom an vinter! I kan finde dem LIGE HER

 

hjemmesko

Mine gamle sutsko er døde (læs: ædt af dyr) så nu skal jeg have mig et par nye bløde futter. De her ser alt for lækre ud! Find dem LIGE HER

 

Mine elskede gummistøvler, kan man i øvrigt også købe med 20% rabat LIGE HER 🙂

Nå, jeg har ikke tid til det her. Jeg skal shoppe, muhahahahaha… Ciao

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind mine favoritter fra Nilens Jord, jaiiiii...