Her hvor jeg sidder... #4

Uge-rapporten #11 Om kefir, te, 2 x biograftur, selvbruner og tyndskid. Med meget mere…

Uge 12 er allerede godt i gang, og det er blevet tid til at se tilbage på den sidste uge. Uge 11 som altså var en af de rigtig dejlige uger fyldt med gode venner og mad. Er det egentlig ikke den allerbedste kombi? Venner og mad? Det tror jeg 🙂

I 11. uge af 2017 har jeg:

-For alvor fået gang i min egen lille kefir produktion. Det smager faktisk ret godt hvis man smider det i en smoothie. Har I nogle erfaringer med egenproduktion af Kefir, så hit me endelig i kommentarfeltet 🙂

kefir

 

-Været til et vildt hyggeligt te-event hvor jeg fik lov til at smage en masse nye te varianter fra FREDSTED. Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg er te-drikker med stort T. Når man ikke drikker kaffe, så kan en god kop te altså redde min dag. Ud af alle de te-varianter jeg prøvede, er HELLO SOFA helt klart en en mine favoritter.

fredsted te

 

-Haft tyndskid. Måske pga. overdosis af Kefir. Måske pga. overdosis af urtete. Måske en blanding. 🙂

-lavet mad med en flok andre bloggere. Jeg var på hold med Tina (AKA lillemor) og Miriam (AKA the crazy curly cat lady) og sammen fik vi lavet den lækreste ret. Tak for invitationen Santa Maria. Jeg er ret stor fan af jeres nye koncept “friske krydderier på tube” 😀 Jeg har næsten brugt en helt tube oregano i ugens løb, og har haft alle andre tuber i brug også. Fandme smart!

img_2242

 

-Spist morgenmad med dejlige veninder på Fars dreng i indre København. Først med Tina og Christina og senere på ugen med Signe. Jeg er altså ret vild med det sted. Hvis I ikke kender det, så er det klart et besøg værd.

fars dreng

 

-afprøvet en Clarins selvbruner på mit knæ og konstateret at den virker. Jeg er ellers lidt påpasselig med at smøre mig ind i selvbruner, (hedder det overhovedet det mere? Er self tan et mere passende ord?) men denne her har jeg fået anbefalet. Skal nok give jer en opdatering når jeg har prøvet at smøre større dele af mit lange korpus ind. 🙂

img_2368

 

-Hørt en vildt spændende podcast. Kvinden med den tunge kuffert hedder den og jeg har skrevet lidt om den her. Hvis I ikke allerede har hørt den SÅ HØR DEN!

 

-Været til introaften i Dansk Journalistforbund, da jeg for nylig har meldt mig ind. Det bliver skide godt tror jeg. Og der var gode sandwich og hvidvin.  🙂

dansk journalistforbund

 

Været i biffen med min mor og se LA LA LAND. Hvis I ikke har set den SÅ SE DEN! Jeg er så forelsket i den film. Og i Ryan Gosling. Men det er ikke noget nyt. OMG han er røv lækker charmerende. ❤️

 

-Set mine gamle gode veninder og spist løgsupper, bøf og Crème brûlée. OPTUR. 🙂

img_2295

 

-Været i biografen IGEN. Denne gang var Arthur og jeg blevet inviteret ind for at se den nye filmatisering af Skønheden og udyret. Tak for invitationen WHEAT 🙂 Det var virkelig en skøn og dejlig film, som jeg klart kan anbefale. Og den er altså ikke kun for prinsesser. Arthur var i hvertfald ret begejstret for den. 🙂

wheat disney

 

 

-Tænkt på min mormor. Og savnet hende. Det gør jeg tit, men i går da jeg sad på lokummet mens min 5 årige dreng sad i badekaret, kom jeg til at savne hende ekstra meget. Jeg skrev et lille indlæg da jeg sad der, og det kan du læse her.

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Og dette var bare et udpluk af de ting jeg har lavet i ugens løb. Shit, jeg har haft gang i mange ting i denne uge 11. 🙂 Uge 12 bliver nok lidt mere stille og rolig. Håber jeg…

 

Ciao folkens og tak fordi I læser med!


OG HUSK NU…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

7 Mega lækre kommentarer

 • Hej 🙂 Fed blog, som jeg lige har opdaget 🙂 du søge råd til kefir. Jeg kan godt lide at blende det sammen med banan, frosne bær, honning og ebt lidt appelsinjuice, hvis den er for tyk😋 min 1årige ELSKER det😊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flere af den slags uger, tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Ja ikk? 🙂 🙂 🙂 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har også hørt kvinden med den tunge kuffert! Den er jo virkelig virkelig god! Tak for den anbefaling😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Hvor er jeg glad for at du kan li’ den. Det er altid dejligt, at det jeg anbefaler bliver taget godt imod 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  TAK for din anbefaling af ” kvinden med den tunge kuffert” jeg pendler hver dag ind til Frederiksberg og idag begyndte jeg at høre den og den er jo bare vildt god og helt fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kristina. selv tak 🙂 Uhhh, glæd dig til resten! Jeg er gået i gang med de andre Third ear fortællinger, og de er også super spændende. Kh. Nana 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #4