Agrrrrr... x 15

Uge-rapporten #12 Om blandt andet ørkenrotte-diller, IKEA snegle, og klumper i mælken.

Det har været en af de uger, som bare er forsvundet uden at man lagde mærke til det. Der er ikke sket noget vildt, men alligevel har det været en skøn uge. 🙂

Så altså, I denne 12. uge af 2017 har jeg:

-Været på Remisen (indendørs legeplads på Østerbro i København, red.) og opdaget at ørkenrotterne har en fallos stående i deres bur. Jeg aner ikke hvad den er til, men måske er der en ørkenrotte-ekspert på linjen der kan informere os allesammen om, hvad det er for en stiv fætter.

remisen diller

 

-Samme dag, noget senere, serveret hjemmebagte kanelsnegle for min søns venner. Øko, spelt, glutenfri og sukkerfri selvfølgelig. Eller… ikke helt. En af Arthurs veninder udbrød meget begejstret “De dufter fuldstændig som dem fra IKEA” 🙂 Møgunge 🙂 🙂 Men hun havde ret. Det var simpelthen bare en pose IKEA kanelsnegle jeg havde varmet. Så meget for at være en 2100 Spelt mor. Fuck. 🙄

IKEA kanelsnegl

 

-Spist morgenmad med hende her, og snakket om bloggens fremtid. Og min fremtid. Simpelthen så skønt at få gode råd fra en garvet bloggerlady. Vi spiste i øvrigt på Hafnia Bar, som virkelig er et hyggeligt sted i centrum af Kbh. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger det sted!

Christina Barré

 

-Opdaget mig selv på Snapchat. For helvede Nana. 🙂

snapchat

 

-Hentet Arthurs nye briller. Er de ikke bare MEGA fede?

kaibosh briller

 

-Mødtes med en veninde fra den berygtede dillerbande og gået en tur. Og spist slik. Hun havde nemlig lige holdt foredrag for en gruppe jordemoder-studerende, som havde beriget hende med en ordentlig bøtte guf. Ja tak 🙂

nana slik

 

-Været med min mand på arbejde og skrevet dette her indlæg, mens jeg sad i solen på parkeringspladsen.

Sol og slikkepind

 

-Hængt ud med Hans Bølling i Illums Bolighus og forelsket mig fuldstændig i dette smukke sofabord. Om et par måneder er det til at finde i vores stue, jaiiiiii… Og ja, det bliver dyrt i glasrens. 🙂

img_2489

 

-Spist en 4-retters menu bestående af sand. Livet med børn you know 🙂

sandkager

 

-Taget fejl af mælk og yoghurt. Klamt klamt klamt. Men hey, det resulterede i dette skriv. Agrrrr…

img_2506

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Jov jov, jeg har da alligevel oplevet lidt i denne uge. Og i næste uge skal jeg på kursus. Har ikke siddet på skolebænken i en million år, så er lidt spændt på projektet. 🙂

Ciao folkens 🙂

 


OG HUSK NU…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

 

 

4 Mega lækre kommentarer

 • De er SÅ fine, de briller! Og det betyder bare så meget for de unger….
  Den dér med youghurt i kaffen kunne jeg virkelig godt se mig selv lave, Ach du liebe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svaret er ja! Pissefine briller. Må man sige det, når det ligner ens egne?
  Jeg synes hvertfald de er så fine, også til ham (;
  Og fuck, jeg elsker det gourmet-spottende barn: At kunne genkende kanelsnegleduft fra hinanden må bevidne om hardcore kage-kærlighed.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Ja, det må man gerne. Overvejer sgu selv at købe et par magen til 🙂 Da jeg fortalte det gourmet-spottende barns far om episoden, sagde han “Ja, jeg ved ikke hvem det er mest afslørende for. Dig, der serverer IKEA snegle eller min datter, der kan lugte at det er IKEA snegle”. Tænker faktisk at det er mest afslørende for ham 🙂 Busted! Hahahaha… Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Agrrrrr... x 15