Her hvor jeg sidder... #6

Uge-rapporten #13 Om blandt andet frieri, en ond aprilsnar og en tur i Hakkebakkeskoven.

Det er blevet tid til at kigge lidt på uge 13. En ganske dejlig uge 🙂

Here goes…

I denne 13. uge af 2017 har jeg:

-Været på kursus. Det er virkelig længe siden, jeg sidst har siddet på skolebænken, men jeg er fan. Det er sgu fedt.

bigum & co kursus

 

-Kaldt min søn BØSSE. Det var pænt awkward, men det hjalp at skrive om den lille hændelse, og faktisk finde ud af at jeg langt fra er den eneste, det er sket for. 🙂 Jeg er tosset med den kommentar, hvor én skriver at hun har kaldt sin hund FISSE. Hahahahaha… I kan læse mit skriv HER.

pinlig-pinlig-mor

 

-Været til reception af en ny og flot auping butik på Østerbrogade. Og spist en del muffins. De var små 🙂

auping

 

-Lavet den måske tarveligste aprilsnar. Jeg er et ondt ondt menneske, muhahahahah… I virkeligheden havde jeg bare brug for en anledning til at poste et billede at mig og William igen. 🙂 Troede ikke at nogle ville hoppe på den, men det var der i den grad. Fnis.

SKAM william aprilsnar

 

 

Været i sommerhus for at se om der var mus og frostsprængte vandrør. Det var der ikke. 🙂 Optur.

mus

 

-Kommet videre i mit broderi-projekt. Det bliver muligvis den flotteste pude EVER!

broderi kit couture

 

-Blevet friet til. Jep, min mand var simpelthen på knæ på stranden. Tjek lige denne ring ud 🙂 Ja, han er sgu ikke nærig. Selvom det bare var gas, var tanken nu ret sød. ❤️

sten ring

 

-sammen med mine drenge, været til gallepremiere på Dyrene i Hakkebakkeskoven. Jeg har hørt historien en million gange som barn, men har aldrig spillet den for mine børn. Kæmpe fejl. Den historie er jo så fantastisk og sangene SÅ fine. Hørte I den ikke meget som børn? Jeg fandt lydbogen frem, da vi kom hjem fra biffen, og Herman har hørt den på repeat hele eftermiddagen. Filmen var så fin, og jeg kneb sgu en lille tåre da de sang “Bamses fødselsdag”. Se traileren her:

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

 

Næste uge kommer til at stå mest på kursus, men også andet sjov. Glæder mig 🙂

Ciao folkens ❤️


OG HUSK NU…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #6