Her hvor jeg sidder... #8

Uge-rapporten #15 Om blandt andet et hårdt minde, en 90’er tissemand og sne.

Det har været en fantastisk dejlig og afslappende uge. Flere af dem 🙂

I denne 15. uge af 2017 har jeg blandt andet:

-Været på loftet og fundet en kasse med de sjoveste sager fra min ungdom. Blandt andet mine gamle dagbøger. Damn, der er mange sjove skriverier i de bøger. 🙂 Fandt også et tissemands-badge, som jeg helt sikkert muligvis har haft på min EASTPAK taske i starten af 90’erne. Det startede altså tidligt med det diller-ballade. Så deeeeeet…

tissemand

 

-Været på date med min mand. Ungerne var nemlig i sommerhus med mine forældre, så vi havde hele tre (TRE!) aftener uden børn. Hvor tit sker det lige? Min mand skulle arbejde og jeg skulle på kursus i dagstimerne, men aftenerne havde vi bare for os selv. Kæmpe optur.

The market

 

-På en af mine dates med min mand, spist en skøn gedeost-salat på cafe Pixie på Østerbro. Vores elskede stamsted. Og inden min mand kom, skrevet et lille “her hvor jeg sidder“-skriv. Hvis I ikke har læst det, kan I læse det HER.

cafe pixie

 

-Lavet de lækreste påskeæg med marcipan, nougat og mandler. Mmmm…

Hjemmelavede påskeæg

 

-Spillet 500 med min ældste dreng. Fandme hyggeligt, at han er blevet så gammel, at man kan spille kort med ham og få reel modstand.

500 kortspil

 

-Været i chok over sneen. SNE! I midten af april? Nu må det simpelthen stoppe! Ja, isen på ishuset er også træt af det. 🙂

lummerly

 

-Været ret sikker på, at vejrguderne har forstået alvoren i mine sne-frustrationer og kvitteret med en HEL dag med sol, selvom vejrudsigten sagde overskyet. Godt så. Vi glemmer sneen. 🙂

smidstrup strand

 

-Skrevet et minde, som gjorde mig så rørt, at jeg tudede til snapchat. Ja, så fik I set det med. Er bare et mennesker. Jeg har spurgt min far hvor den handske egentlig kom fra, men han kan ikke huske det. Det betyder heller ikke noget.

minder jeg aldrig glemmer. voxtrup.dk

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

 

Håber I har haft en skøn påske. Trods sne.

❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

 • SNE i april burde bare være forbudt. Ser ellers ud til du har haft en skøn påske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Helt enig. Og jep, det har været en skøn (og kold) påske. Tak for din kommentar skønne dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #8