Overfaldet af en MUS i eget hjem. A fat mouse will make you jump, jump...

Uge-rapporten #17 Om blandt andet en filet der blev ordnet, en dinosaur og et røv-selfie

Og det må næsten være en af de længste overskrifter, men der er godt nok også sket meget i den forrige uge 🙂

I 17. uge af 2017 har jeg:

-Været til pressedag hos Starklint PR og set en masse skønne kollektioner, spist pinligt mange kager og taget et selfie med en dinosaur. Det er et sæt sengetøj fra SNURK, og jeg ved simpelthen ikke om jeg ville turde at gå i seng med sådan et farligt dyr. Men det er fandme lækkert!Snurk sengetøj

 

-Lært hvordan man fileterer en fisk. Jeg var nemlig så heldig, at jeg var blevet inviteret til et virkeligt dejligt fiske-event, hvor vi lavede de dejligste fiske-retter og hørte om danske fisk. Jeg elsker fisk, men jeg får det lavet alt for sjældent. Tak til fiskebranchen for at sætte mere fokus på hvor nemt det faktisk er at lave nemme fiskeretter, som smager fantastisk.

fiskebranchen

 

-Til samme event, forsøgt at styre nogle indre latterkramper, da en af fiskegutterne sagde “Nå, skal vi lige få ordnet den filet” og “smid du bare fileten på disken” 🙂 🙂 Hahahaha… Dårlig humor, I know.

-Spist fisk både tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. 🙂 Ja tak!

fiskebranchen

 

-Været på kursus hele ugen og blevet klog på digital markedsføring. Tror jeg… 🙂

Bigum

 

-Fundet ud af, at min søn HELT klart er min søn. 🙂 Det kan I læse om i dette indlæg. For helvede altså. 🙂  Det er lidt sjovt ikke? Eller nej? 🙄

griner

 

-Gået en del med turban, og, i den forbindelse, glædet mig over hvor smart det er med en ikke traditionel cykelhjelm. I kan i øvrigt læse mere om min smarte cykelhjelm i dette indlæg.

høvding cykelhjelm

 

-Været på Statens Museum for kunst og høre om de fine nye Toms pålægchokolade-æsker. Jeg er en sucker for pålægschokolade, så det var lige et event for mig 🙂 Og så var de nye æsker virkelig fine, og er allerede til at finde i butikkerne. Udover at spise pålægchokolade i lange baner, var der tegneworkshop med Peter Madsen, som blandt andet står bag Valhalla tegneserierne og Troldeliv. Han var sej. MEGA sej!

Toms pålægschokolade

 

-Undret mig over hvad Hermans tegning ligner. Hvad er det nu? 🙂 🙂 Måske noget der rimer på spand? 🙂

tegne workshop

 

-Pyntet kager. Eller dvs. Herman har pyntet kager til et Karen Volf event. Jeg spiste bare kagerne. Denne her lavede han til far. 🙂 Mmm… velbekomme. 🙄

karen Volf

Foto credit: Christina

Foto credit: Christina

 

-Lagt et røv-SoMe-lokums-selfie ud på min Instagram-profil, og troet at folk villle flygte skrigende bort, men nej nej… Aldrig har jeg fået så mange likes på et billede. Wierd.

numse selfie

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Alt i alt en skøn uge uge med en masse gode oplevelser for både mig og ungerne 🙂

Ciao ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

2 Mega lækre kommentarer

 • Okay, du har min dybeste respekt for at flashe den bagdel dér! Altså den er pæn, omend selvfølgelig mærket efter strabadserne… Håber den kom sig relativt hurtigt! ❤️
  Børnetegninger er virkelig vidunderlige! Må jeg flashe en enkelt her? Vi taler – måske! – om en guddommelig tissemand med kæmpe ører: http://skøreliv.dk/?p=1238
  Tak for en skøn ugerapport!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maude. Jeg ser ikke andet end end sommerfugl. 🙂 Men jeg har jo heller ikke en dirty tankegang. Slet ikke. Fly on the wings of love, fly penis fly(yyyyy)… 🙂 Tak for din søde kommentar 🙂 Klask i lokums-måsen fra mig. Ps: min røv er ok igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Overfaldet af en MUS i eget hjem. A fat mouse will make you jump, jump...