Tyndskid på trøjen kinda day 😬

Uge-rapporten #19 Om blandt andet eksamen, tyndskid og Birgitte Hjort Sørensen helt tæt på.

I denne 19. uge af 2017 har jeg:

-Været til eksamen for første gang i en million år og scoret mig et 12-tal. Optur 🙂

Bigum

 

-Samme dag en halv time tidligere, skidt på mit eget ærme. Det var fandme klamt! Jeg skrev selvfølgelig om episoden, og I kan læse mit skriv HER.

Tyndskid

 

-Samme dag, noget senere og med ny trøje, været helt tæt på smukke Birgitte Hjort Sørensen. Jeg var nemlig inviteret til en forpremiere på filmen 3 TING, som har premiere på torsdag d. 18 maj. Den var virkelig spændende, og det var sjovt at få lov til at stille skuespillerne og instruktøren spørgsmål efter filmen. Og meget smart hvis man f.eks. ikke lige havde fattet slutningen. 🙂

Birgitte Hjort Sørensen

 

-Spist en lækker beauty brunch på Väkst og hørt om A-DERMAS nye hudplejeprodukter. Hvis du har en ypper sensitiv og sart hud, og ikke allerede kender A-DERMAs Micellar water og Rheacalm serie, vil jeg klart anbefale dig at prøve det. A-DERMA kan købes på de fleste apoteker til en yderst fair pris. Som i kun 119,50 kr. for 250 ml. Micellar Water. Det er fandme optur!

A-DERMA beautybrunh

 

-Drukket kaffe med smukke og seje Lisbeth, som står bag bloggen itsfashionbaby.dk. Vi går way back, men det er skide hyggeligt, at vi ses meget oftere grundet vores blogs.

voxtrup

 

-Købt sikkerhedskæder til vores døre. Slut med at løbe hjemmefra i nattens mulm og mørke Herman! Hvis I ikke aner hvad jeg snakker om, har I nok ikke fået læst dette indlæg.

kæder til døren

 

-Bagt hveder i anledning af store rødbededag, som Arthur fejlagtigt troede det hed. Øøøøv… skal vi så ha’ rødbeder hele dagen? 🙂 Og nej, vi kørte den ind med hveder. Med tandsmør naturligvis.

hveder

 

-Fejret at sommeren nu ENDELIG er kommet, (og den har kraftedeme bare at blive denne gang!) ved at lave hjemmelavet koldskål. Mmm… cremet og lækker. I finder opskriften LIGE HER 🙂

hjemmelavet Koldskål

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Ciao ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tyndskid på trøjen kinda day 😬