Ned i kurven med den... og den... og den... :-)

Uge-rapporten #20 Om blandt andet en vindues-diller, den smukkeste snegl og et dødsfald

Så er der satme gået endnu en uge, og dermed er det tid til uge-rapporten. 🙂

I denne 20. uge af 2017 har jeg:

-Endnu engang troet, at der hang i diller i et egendomsmægler-vindue. Det sker HVER gang, jeg går forbi, og denne gang måtte jeg simpelthen tage et billede af penissen. Er det bare mig? Please sig at det ikke kun er mig. 🙂 Burde man lige stikke hovedet ind og sige “øhhøm, det ligner altså, at I har en diller hængende i vinduet.” Ej det bliver sgu for awkward. 🙂

penis

 

-Været på impulsiv date med min mand og indtaget en stor burger på Meyers. Ja tak. Til både date og burger. 🙂

Meyer Voxtrup

 

-Smadret min yndlings karaffel fra ferm LIVING. RIP. Må straks købe en ny, for den er SÅ smuk. ❤️ Den kan i øvrigt købes lige HER (reklamelink) og den koster kun 249,- så det er faktisk ret billigt synes jeg.

ferm karaffel

 

-Fejret min søsters fødselsdag på årets første rigtige sommerdag, og i de forbindelse lavet denne her sindsygt lækre rabarber-is. Hvis I ikke har prøvet at lave den, så GØR DET. Alle elsker den. ❤️

hjemmelavet rababeris

 

-Spist den smukkeste frokost med den smukkeste snegl i byen. Det er selvfølgelig Cecilie jeg snakker om. Cecilie, som er kvinden bag en af mine absolutte yndlingsblogs sneglcille.dk. Nå, men for lige at komme tilbage til den pæne frokost, så kan jeg virkelig anbefale café LIVINGSTONE, som ligger ved søerne i København. Se lige hvor pæn maden er. 🙂

sneglcille

 

-Været til en smuk men meget meget sørgelig begravelse. Min gode venindes moster døde pludseligt og alt for ung og frisk. Hun sad så fint i sin sofa og hyggede sig, og gik ud som et lys. Hun var sund, rask og friskere end de fleste og så bare pludselig død. Så hård, men også smuk dag, hvor man lige blev mindet om, hvor meget man har at glæde sig over. ❤️

begravelse

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Ciao ❤️


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

4 Mega lækre kommentarer

 • Amalie

  Yes! Endelig én der også kan se vindues-dilleren! Jeg har længe prøvet at overbevise min kæreste, der bare ryster på hovedet af mig – men nu er der ligesindede der kan bakke mig op. Udover det, så stemmer jeg for at du fortæller dem det! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Amalie. Hahahahahaha… Fantastisk 🙂 TAK. Nu vil jeg helt klart overveje at fortælle dem det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en såååcker for pæn mad – da jeg lavede Milano-dagbogsindlæg igår, blev jeg helt betaget af, hvor meget de gør ud af det dernede. Selv de billigste steder og selv grimme retter med de simpleste ingredienser, dem får de fandme sat flot. Og så får man parmasan, olivenolie og balsamico med til ALT. Det dur sgu!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A. Mmmmm… parmasano, olivenolie og balsamico kan redde et hvert måltid 🙂 Må ind og læse din Milano dagbog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ned i kurven med den... og den... og den... :-)