Vind babykalenderen - Den nybagte mors højre hånd ❤️

Uge-rapporten #21 + #22 Om blandt andet en Fidget Spinner, et photoshoot og ret meget sexlegetøj.

Uge-rapporten udeblev i sidste uge, og ingen, ABSOLUT INGEN, har efterlyst den. Hahahahaha… Men jeg har faktisk savnet at lave den. Jeg elsker at kigge tilbage på ugen og få skrevet lidt ned om den. Så ja, måske er det bare mig der holder af mine uge-rapporter, men det er faktisk helt ok med mig. 🙂

I denne 22. og 23. uge af 2017 har jeg blandt andet…

-Købt en Fidget Spinner. Til mig selv. 🙂 Tænk at sådan en dille(r) kan opstå så hurtigt. Der er jo nærmest udsolgt i hele København. Tosset. 🙂 Jeg købte min på experimentariet, men tør ikke love at de har flere på lager. Men er den ikke bare helt vildt smuk?

fidget spinner Voxtrup

 

-Fejret åbningen af Brdr. Krügers nye Showroom. Brdr. Krüger er den virksomhed min mand arbejder for, og jeg er så stolt af at være kone til så dygtig en mand.

brdr. krüger

 

-Været i biffen og se “alt eller intet” som er en ret skøn teenmovie. Jeg er en sucker for teen movies, så den faldt lige i min smag 🙂

 

-Mødtes med min strikkeklub. Ja, sådan en er jeg altså med i 🙂 Vi sludre mere end vi strikker, men det er altid dejligt at mødes med de tøser, som jeg efterhånden har kendt i 10 år.

strikkeklub

 

-Været til min søsters babyshower, hvor jeg havde meldt mig til at tage kage med. Og endnu engang siger jeg tak til Karen Volf, MyBFF 🙂

Karen Volf Voxtrup

 

-Hjulpet Miriam med at bære en gammel sofa ned fra 2. sal og en ny fin sofa op. Det gik super fint med at bærer den nye lidt mindre model op, men at få den gamle tunge satan ned, havde sgu næsten kostet et par liv. Kom til at tænke på den episode af FRIENDS, hvor Chandler, Ross og Rachel skal bærer en sofa op. 🙂 Hahahaha…

 

-Skrevet det her indlæg, som har været længe undervejs. MEN… det blev taget så godt imod, og det var super fedt at få så meget positiv respons, så kæmpe TAK til jer der har kommenteret, liket og delt <3

likes-gif

 

-Været til photoshoot med nogle lækre ladies. Fandme en hyggelig dag og der kom faktisk nogle ret fine billeder ud af det 🙂

img_2610

Mig, Tina, Heidi, Miriam og May.

 

-Fejret min mands fødselsdag. 38 somre 🙂 Og han ønskede sig en rejecocktail. Og det fik han 🙂

img_3538

 

-Været til “tupperware party” med dillerbanden. Der var godt nok virkelig mange sjove sager. Vores sælger var super cool, og vi fik lov til at røre ved det hele. Og selvfølgelig var det pyntet op i bedste dillerbande-stil. Om jeg købte noget? Måskeeeeeeee 🙂 Hvis I har brug for en sjov og lærerig aften, så tjek dette ud.

img_3609

 

-Spist morgenmad i Arthurs klasse. Var det nogen der sagde 2100 Spelt? 🙂

img_3632

 

-Forsøgt at spise mindre slik. Det er gået ret dårligt. Pik.

-Ciao ❤️

Pssssst: Har I set at jeg har sat gang i en konkurrence, hvor man kan vinde Babykalenderen? Jeg finder TRE heldige vindere på fredag kl. 12. Deltag i konkurrencen LIGE HER 🙂


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

4 Mega lækre kommentarer

 • Michelle

  Jeg er en af de der næsten altid silent followers. :p men nu må jeg lige gøre opmærksom på mig selv, for jeg synes uge rapporten er rigtig hyggelig! Det er rigtigt jeg ikke lige decideret bemærkede at den havde misset en uge, men jeg læser dem altid og synes det er hyggeligt og får mig til at tænke over hvad min uge er gået med. Så du kan altså godt holde fast. 😉 Vi er bare nogle der ikke lige har de store ord og kommentere. 🙂

  Ha en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Helt enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sofie. 🙂 Tak 🙂 🙂 Og rigtig dejlig dag til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Sikke en dejlig kommentar 🙂 1000 tak for den og rigtig dejlig dag til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vind babykalenderen - Den nybagte mors højre hånd ❤️