Opskrift på lækre hjemmelavede karameller med mandler. Pssst... De er nemme at lave :-)

Uge-rapporten #23 Om blandt andet tallet 37, noget med KONTRO og sorte affaldsække

Endnu en uge er gået, og den har været aldeles fremragende I must say.

I denne 23. uge af 2017 har jeg:

-Nær fået et hjerteanfald, da jeg erfarede at WILLIAM, åh min William, igen er med i SKAM. Og nej, denne gang er det altså ikke en aprilsnar. 🙂 Hvis I ikke har fået læst om min nat med William, kan I læse indlægget lige HER 

William SKAM Voxtrup

164 Synes godt om63 kommentarer

 

-Været til skole-hjem samtale på Arthurs skole, og følt mig meget gammel. Jeg har snart en dreng i tredje klasse. Shit altså. Og han er så dygtig, at jeg næsten ikke kan tro, at han er min søn. Han læser tre bøger om ugen og retter mine stavefejl. Jeg kunne ikke engang læse da jeg gik i 2. klasse.

book-gif

 

-Haft fødselsdag, og kan nu kalde mig dirtyseven. Var klart mere tilhænger af at være dirtysex, kan I nok forstå. 🙂 37 er bare ikke et pænt tal bortset fra at 3+7=10 og så er det faktisk alligevel ok pænt. 3 og 7 er jo venner, så tænker at livet som 37 årig måske alligevel er helt fint. Ikke? Nå, men jeg havde en skøn dag, hvor jeg blandt andet lavede de her banditter 🙂

opskrift limefromage voxtrup

Opskriften kan I finde HER 🙂

 

-Fundet en ny favorit-is blandt mange hos Paradis-is. Faktisk var jeg selv med til at lave den 🙂 Lakrids-is! Mums. Har I en favorit Paradis-is?

paradis is Voxtrup.dk

Og se lige hvor pæn min skjorte er 🙂 Den er stadig på tilbud til kun 159,- kr og kan købes LIGE HER (reklame-link)

 

-Lært at Cointreau ikke udtales KONTRØ, som jeg har udtalt det hele mit liv. Det hedder altså KONTRO, og man kan lave de svedigste drinks med det. Seriøst, prøv lige at lave en med lime, frisk ananas, mynte, rørsukker,  danskvand og Cointreau. Fuuuuuuuuck, det er en lækker sommerdrink. 🙂

cointreau

 

-Lært at to sorte plastik-sække er skide smart, når man er kommet hjemmefra uden hverken jakke eller paraply. Tak for den fineste kreation Dorte 🙂

voxtrup.dk

 

-Set Kung fu panda igen igen, og må sande, at jeg elsker den film. Så er det sagt.

kung-fu-panda

 

 

-Fået blomster af min mand. BUM!

Voxtrup.dk

 

-Sluttet ugen af med at bage og pynte finax boller med Arthur til det fineste event. Jeg er helt skør med deres nye grød-boller. Hvis I ikke har prøvet dem, så er det klart nogle I skal have i tankerne, næste gang der skal bages boller 🙂 Og jep, de er økologiske, hvis man går op i den slags.

Finax voxtrup.dk

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

6 Mega lækre kommentarer

 • Randi

  Tak for endnu en fin ugerapport. Tak fordi du lærte mig at se skam – bliver så rørt af det!! Jeg kan se det igen og igen, men stadig sæson tre der er min favorit.
  Tak for at minde mig om jeg har spist alt for lidt is denne sommer – giver klart det manglende sommervejr skylden! Og til sidst, tak for en skøn og fin blog. Jeg er vild med at følge dig – også på snap… og skal nok øve mig i at kommentere mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Randi. Det var da den dejligste kommentar at slutte tirsdagen af på. 1000 tak for den <3 Min yndlings-SKAM-sæson er klart nr. 2, men nr. 3 er bestemt også lækker. Jeg kan også se SKAM igen og igen. Fantastisk serie og ærgerligt at den slutter efter sæson 4. Man har jo brug for mere 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Kan man måske få en mere præcis opskrift på den drink? Er totalt i drinksmode i øjeblikket.
  Har forresten overlevet snart et helt år som 37 årig… det har været et meget begivenhedsrigt år med nyt job, tilbud om udstationering, mit livs første (og eneste

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Du kan da ikke slutte din sætning der! Mit livs første og eneste HVAD? Du får ikke den præcise opskrift på drink før du færdiggør din kommentar 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla F

   Haha, der snød teknikken vist.
   Der skal desvære stå, mit livs første (og eneste) fyreseddel. Derudover har jeg i løbet af året fået nyt job, solgt hus og netop købt nyt hus. Så 37 er et begivenhedsrigt år. 38 venter for mig om lidt over en uge… det lyder bare ikke som et spændende tal😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Hold da kæft, wow. Håber dit 38. år bliver lidt mere roligt. 38 er et flot tal synes jeg. Lidt tæt på 40, men ellers flot 🙂 Nå, og den der cointreau drink laves således: Shake 4cl. cointreau med saften fra 1 lime, 10 hakkede mynteblade, 5 stykker frisk ananas og en skefuld rørsukker. Det må gerne få en ordentlig tur (shake it baby) 🙂 Si det hele ned i et fint glas os smid derefter is og danskvand i. Pynt med en dusk mynte. Mums, det er lækkert 🙂 Enjoy, og glædelig fødselsdag i næste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på lækre hjemmelavede karameller med mandler. Pssst... De er nemme at lave :-)