Så langt så godt 👌🏼

Uge-rapporten #24 Om blandt andet kødpølse, indre ro og en liderlig kanin

Shit, denne uge er fløjet afsted.

I den 24. uge af 2017 har jeg blandt andet:

– Malet og malet og malet, men det har I vel næsten ikke kunnet undgå at bemærke. 🙂 Jeg har skrevet om det både HER og HER og HER i ugens løb, og jeg må bare sige, at det har været alle kræfterne værd. Shit, det er blevet flot! Også selvom væggene er blevet kødpølse-farvede. Her et billede midt i processen 🙂

flugger voxtrup

 

– Været til morgensang på Arthurs skole, og hvad sker der for, at tonen altid bliver slået så sygt højt an. Det er jo kun Céline Dion der kan ramme så høje toner. Og så er der selvfølgelig altid den ENE lærer, der tror hun kan ramme de høje toner. Hahahahaha… Det er sgu god underholdning 🙂

img_3862

 

– Lært om indre ro ved et super hyggeligt Dove event, hvor mindfulnessekspert Charlotte Fruergaard lavede forskellige øvelser med os. Det var super interessant, også selvom jeg var ved at dø af lummerhed, da hun bad os om at mærke på shampoo flasken… nusse den… røre den… 🙂

img_3875

 

– Besøgt min kusine og erfaret at hun har en kanin, der hedder John. Det vidste jeg slet ikke, men jeg blev en lille smule forelsket i ham. Og så har han en tøjgris, Esther, som han river rundt i buret når min kusine giver ham lov. Den får ikke for lidt. Esther må seriøst være den mest gennembollede tøjgris der findes. Behøver jeg at sige, at jeg er tosset med John? 🙂

img_3890

 

– Lavet hyldeblomst-saft af helt egne hyldeblomster fra sommerhuset. Halleluja 🙂

hyldeblomstsaft

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

   

10 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Så langt så godt 👌🏼