Familieforøgelse... ja, det skulle jo ske ❤️

Uge-rapporten #25 og #26 Om blandt andet en forglemmelse, glade tarme og en boligreportage

Ugerapporten udeblev i sidste uge, da vi havde travlt med at være i Norge, og så gik der pludselig to uger. Derfor må det være tid til at kigge tilbage på nogle af de gode og mindeværdige stunder.

Først må jeg dog lige fortælle, at jeg glemte noget i min uge-rapport fra uge 24. Noget, som en af jer huskede mig på, og som jeg faktisk slet ikke fatter, at jeg kunne glemme. Sagen er den, at jeg trådte i en død fugl. Det lyder komisk, og det var det måske også, men mest af alt var det bare ABSURD klamt. Ad ad ad ad…

død fugl

 

Nå, men i uge 25 og 26 har jeg blandt andet…

– Været til et vildt spændende oplæg, hvor jeg lærte om mælkesyrebakterier i pilleform. Jeg har jo snakket lidt om kefir, og jeg laver det stadig selv, meeeeen… Det smager jo ikke super fantastisk. Det smager ok hvis man blender det med alt muligt lækkert, men jeg kan ikke spise det rent. Derfor er det jo super at kunne spise mælkesyrebakterier i pilleform. I sær de piller jeg blev præsenteret for, da mælkesyrebakterierne overlever hele vejen igennem tarmen. Jeg fik nogle piller med hjem til mig selv og til mine drenge, og vi tager dem troligt hver dag. Mine unger er helt vilde med bamsepillerne, så det har jeg ret meget optur over. I kan læse om hele Duolac serien HER hvis I har lyst.  Sjovt så meget fokus der er på tarme lige i øjeblikket. Jeg synes det er så skønt at tabuet er ved at blive brudt.

duolac

 

– Haft besøg af May, som tog billeder af vores hjem. Læs hvad der kom ud af det lige HER

boligreportage

 

– Været på den skønneste tur til Norge. Nærmere bestemt Kristiansand. Det kommer der et helt indlæg om i nærmeste fremtid, for der er så meget jeg har lyst til at dele fra den tur. 🙂 Jeg skrev dette indlæg på vej til Jylland, hvor vi skulle med færgen. Roadtrips er slet ikke så dårlige endda.

color line færgen voxtrup

 

– Hørt en hel del af den podcast, som jeg anbefalede lige HER. Den er seriøst sjov 🙂

cool-dad-gif

 

– Fundet ud af, at der er et hul i mine gamle gummistøvler. Det går jo ligesom bare slet ikke i dette danske lorte sommervejr.  Bestilte derfor DE HER, (affiliate-link) som er sat ned med 40% 🙂 Optuuuuuur!

tretorn-gummistoevler

 

– Fejret min søsters kærestes fødselsdag, og spist absurd meget lækker kage. Var der nogle der sagde bikinisæson? 🙂

kage

 

– Kommet videre i mit broderi-projekt. Den første pude er jo for længst færdig, og jeg nyder synet af den hver dag. Den pude jeg er i gang med nu bliver også pisseflot, og jeg tænker, at den skal bo i vores “nye” kontor når den er færdig om hundrede år.

kit couture Voxtrup

 

– Skrevet et indlæg om hvad min søn på 8 år går og siger lige pt. Der er heldigvis rigtig mange, der nikker genkendende til livet med en pre-teenager. #fuck

dildo-gif

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

 

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Familieforøgelse... ja, det skulle jo ske ❤️