Vores magiske weekend i DYREPARKEN i Kristiansand

Uge-rapporten #27 om blandt andet John, Tindertøsen, cheesecake & drinks

I denne 27. uge af 2017 har jeg blandt andet:

– Spist morgenmad med smukke Alexandra, som er pigen bag bloggen Migogmintinderbaby.dk ❤️ Hun er ung, smuk, vild og fyldt med tatoveringer, og er på mange måder min vildeste modsætning. Alligevel er det altid dejligt at være sammen med hende. Kommer lige til at tænke på, at jeg faktisk skrev et indlæg om hende (og hendes vildskab) og mig (om mit ikke eksisterende vildskab) inden vi sådan helt lærte hinanden at kende. Det kan I læse HER 🙂

voxtrup

 

– Fået en kanin. Eller dvs., vi har I princippet bare lånt ham. John hedder han. Det kan ikke være gået nogens næse forbi, da John har optrådt rimelig meget på mine sociale kanaler. John fortjener sgu næsten sit helt eget indlæg, så I kan lære ham lidt bedre at kende. Jeg er fan af John 50% af tiden. De resterende 50% af tiden, er jeg ved at gå amok over, hvor røv irriterende han er. Tror måske min kusine har fået ham oversolgt lige lovligt meget, men nu må vi se. Vi låner ham jo bare, så hvis der er for meget bøvl, bliver han pænt afleveret tilbage til min kusine igen. 🙂

john

 

– Lavet dejlig ymerdrys og lagt opskriften op på mit domæne lige HER.

hjemmelavet ymerdrys - Voxtrup

 

– Været til blogly torsdagsbar på toppen af Østerbro i selskab med en masse smukke mennesker. Og muligvis fået drukket et par drinks for meget. 🙄 Men det var skide hyggeligt. Se om I kan spotte mig HER 🙂

blogly torsdagsbartorsdagsbar blogly - voxtrup

 

– Været på legeplads med min lille gut, mens min store gut var på fodboldskole. Genialt koncept i øvrigt. Fodbold hele ugen fra 9-15, lækker spillerdragt og bold og nå ja, børnepasning for kun 800 kr. Arthur har været i himlen hele ugen, så det gør vi helt sikkert igen næste år. 🙂

img_4364

 

– Spist frokost med frk. Vestegn AKA Tina AKA lillemor og sluttet vores date af med at spise den sygeste Rabarber Cheesecake på Bertels Salon. Haps.

cheesecake bertels salon - voxtrup

 

– Været i sommerhus med min mand. Uden børn. Uden larm. Bare ren zen, mad, afslapning og lidt maling. Når man har et sommerhus, kræver det jo også lidt vedligeholdelse.

maling

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

OG OM TRE DAGE BLIVER JEG MOSTER, JUHUUUUUU…

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vores magiske weekend i DYREPARKEN i Kristiansand