Moster

Uge-rapporten #28 Om blandt andet et afslag, min nye titel & døde dyr

Lettere forsinket, kommer her endnu en uge-rapport. 🙂

I 28. uge af 2017 har jeg blandt andet:

– Været på date med min mand i Gilleleje, hvor vi spiste de lækreste salater på Café Vaabengaard. Hvis I nogensinde kommer på de kanter, kan jeg varmt anbefale det sted. 🙂

cafe vaabengård - Voxtrup

 

– Fået en ny titel. Jeg er nemlig blevet moster til en lille Ellen. ❤️ Og jeg kan svært godt li’ min nye titel. Det har jeg skrevet lidt om i DETTE INDLÆG.

moster voxtrup

 

– Været på stranden, og muligvis oplevet ren lykke, da drengene legede sammen i vandkanten, min mand surfede rundt i de små bølger og jeg broderede på min pude. Alle var glade. På samme tid. Optur. 🙂

Smidstrup strand Voxtrup

 

– Næsten trådt i et dødt dyr. IGEN! Eller, sidste gang trådte jeg jo faktisk i dyret. I husker vel episoden med den døde fugl ikke? Ellers kan jeg konstatere, at I slet ikke følger nok med på mine SoMe kanaler. 🙂 Men fuck hvor er det mega klamt at støde ind i et dødt dyrehoved. Ad!

img_4542

 

– Sejlet fra Stavreby (det er en lille by ved Præstø) til Nyord (det er en lillebitte ø nord for Møn) i mine forældres “nye” båd. I silende regn. Vildt hyggelig tur og sød ø, men nok lidt sjovere i tørvejr. Slikkepindene fejlede dog ikke noget. 🙂

Nyord stavreby

 

– Fået afslag på et job, jeg søgte for en måned siden, og også var heldig at blive kaldt til samtale til. Det kan I måske huske, at jeg fortalte på snappen for 3 uger siden. Nå, men jeg fik altså ikke jobbet, og det har jeg det faktisk helt ok med. Det kunne ha’ været spændende, og jeg ville ha’ været skide god til det, men det er ikke verdens undergang. 🙂

gif-job-interview

 

– Skrevet om nogle af mine favorit produkter til mit fjæs. Faktisk hele 9 favorit produkter til min morgenrutine (læs indlægget HER) og 9 favorit produkter til min aftenrutine (læs indlægget HER). Der er kommet ønsker om, at jeg laver et indlæg om mine favorit-masker og mine favorit make-up produkter, så det kommer der selvfølgelig på et tidspunkt. Måske i løbet af sommeren. Jeg elsker at lave de indlæg!

 

favoritprodukter til ansigtet - Voxtrup

 

– Syet sengetøj og lavet en barnevognskæde til min lille niece Ellen. Det er faktisk længe siden jeg har siddet ved symaskinen, og havde helt glemt hvor hyggeligt det er. Er det ikke blevet fint?

img_4421

 

-Spist for meget slik. IGEN. 🙄

 

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Ida

  Så fint sengetøjet er 😍
  Og bare ad, virkelig ad med døre dyr 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ida. 1000 tak <3 Og ja, kæmpe ad og opkast over døde dyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Først og fremmest lyder lyder det til, du har haft en skøn uge. Tillykke med titlen! Det er fantastisk at være moster (siger hende med tre nevøer) 😃😍

  Dernæst vil jeg lige dele et link med dig, som intet har med ugerapporten at gøre, men som mindede mig om dig, fordi… der er massere af dillere 😉

  https://www.facebook.com/uniladmag/videos/2855132297843144/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Cecilie. Hahahahahah… Det er så vildt så mange, der har tagget mig og delt dette fb omslag med mig. Og jeg elsker det 🙂 Det kunne jo være SÅ sjovt at besøge den park. Faktisk er jeg måske en lille smule fornærmet over, at jeg ikke er blevet inviteret på en pressetur. 🙂 Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Moster