3 gode ismaskiner med kompressor | Voxtrup.dk

Uge-rapporten #30 & #31 Om blandt andet kondomer, fileter, sommerferiehygge & en flamingo

Sidste uges uge-rapport udeblev grundet sommerferien, men nu er jeg tilbage på pinden.

I uge 30 og 31 har jeg blandt andet:

– Erfaret at der måske er lidt mere gang i vores lille sommerhusby end først antaget. Mor, er det en ballon. Njaaaa… Eller på en måde kan man vel godt kalde det en slags ballon skat. 🙂 Nej, bare lad den ligge.

kondom

 

-Spist alt for meget mad og faktisk været helt glad for, at vejret kun krævede en bikini meget få gange.

frokost

 

-Haft besøg af min lille niece ❤️ Fuck hun er sød!

img_4817

 

– Traditionen tro afsluttet ferien af med en stor fiskefilét på “Far til 4”, som er en restaurant i Gilleleje.  img_4861

 

– Startet på en ny bog, som er uendeligt lang, men virkelig god. Den er faktisk grunden til at der har været ret stille på domænet den sidste uges tid. Stillidsen hedder den. Har I læst den?

img_4860

 

– Udgivet et indlæg om min yndlings-neglelak, efter jeg et par dage tidligere, var blevet bombarderet med spørgsmål på min IG story efter dette billede 🙂 En hindbærsnitte og matchende neglelak er åbenbart THE SHIT 🙂 Den er altså også pæn. Altså neglelakken.

img_4852

 

– Været på trylle-kursus med drengene. Så nu kan jeg altså et trick eller to 🙂 Så deeeeeeet…

img_4758

 

– Råhygget i sofaen HVER DAG! Åh, hvor jeg elsker det ❤️

img_4868

 

– Haft besøg af vores venner fra Abu Dhabi. Måske I kan huske DETTE INDLÆG jeg skrev om dem? Damn, hvor var det dejligt at se dem igen!

img_4920

 

– Lavet en virkelig god is på min ismaskine. Opskriften skal nok komme på bloggen i løbet af ugen, for den blev sygt god. Og apropos is, så udgav jeg i sidste uge et indlæg om ismaskiner. Det kan I læse LIGE HER.

img_4904

 

– Skrevet til “postkort” til Christina, som I kan læse LIGE HER

postkort-fra-lummerly

 

– Været til havnefest i en lille by lidt syd for Præstø. OMG, det var lidt af en vild oplevelse for en Københavnersnude som mig. Shit, hvor var der mange vilde typer. Og så var der selvfølgelig lotteri, med sponsorede gaver fra butikkerne i Præstø. Lasse vandt en flamingo, som er så grim, at den næsten er fed. Og jo faktisk ret IG-venlig. Især hvis man havde kunne puste den op. 🙂

img_4947

 

-Spist ALT for meget slik. IGEN. 🙄

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

2 Mega lækre kommentarer

 • Anne

  Der er ikke noget link til indlægget om jeres venner fra Abu Dhabi 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Det var kun for at teste, om I var vågne, hahahahaha… Nu er der link 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3 gode ismaskiner med kompressor | Voxtrup.dk