Vores hjem i Abu Dhabi - Over skyerne er himlen altid blå

Uge-rapporten #32 Om blandt andet rådne bananer, Matadormix & vejrmøller

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

Så gik der sgu endnu en uge, og denne uge har været sprængfyldt med gode mennesker og gøjl.

I 32. uge af 2017 har jeg blandt andet:

– Fundet en meget syg banan i Arthurs skoletaske. I det rum jeg ikke lige havde fået kigget i, inden vi gik på sommerferie. Mega klamt, men faktisk ret fascinerende at den ikke var helt udsplattet. Den var helt stiv (som man siger) og selvfølgelig noget medtaget.

img_4937

 

– Afleveret min store dreng i skole mandag morgen og er hermed mor til en dreng i tredje klasse. Shit. Godt jeg stadig har en børnehavedreng i næsten et år endnu. Og ja, Herman insisterer på at hive sine sokker så højt op som muligt. 🙂

img_4940

 

– Udgivet et indlæg med en meget vigtig afstemning om Matadormix. På nuværende tidspunkt er der 1828 der har afgivet en stemme. Det er da lidt vildt! 🙂 Hvis I endnu ikke har stemt, så kan I gøre det LIGE HER

img_4941

 

– Været på børnemesse i Forum, og snakket med en masse søde mennesker, set en helvedes masse fint børnetøj og interiør og spist alt for meget lækkert messe-guf. 🙂 Jeg besøgte blandt andet MarMar, hvor jeg arbejdede inden vi flyttede til udlandet, og nøj hvor var det bare en smuk kollektion, der kommer til foråret. Glæd jer!

img_4955

 

– Forelsket mig i den fineste jordbærpude fra ferm LIVING. Er den ikke bare fin?

ferm LIVING voxtrup

 

– Læst videre i min bog (Stillidsen) og er nu over halvvejs. Og på det her billede, sidder jeg sådan ca. en halv meter fra verdens største hundelort. Det opdagede jeg først, da jeg rejste mig. Men hellere en hundelort end et dødt dyr. Trods alt 🙂

img_4952

 

– Lavet en vejrmølle for første gang i MEGET lang tid. Hvilket nu har resulteret i et meget ømt inderlår. Fuck altså.

Tryk her for at se min flotte vejrmølle

 

-Spist ALT for meget slik. IGEN. 🙄

Ciao ❤️


HUSK AT…

-Har dit barn svært ved et eller flere fag i skolen? GoKarakter udbyder privatundervisning og lektiehjælp i alle fag på både folkeskole- og gymnasieniveau!

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

6 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vores hjem i Abu Dhabi - Over skyerne er himlen altid blå