Opskrift på blomme-is. Nem og lækker dessert.

Uge-rapporten #36 & #37 om blandt andet et surt opstød, nyindkøbt gummi, SKAM & en våd diller

Sidste uges uge-rapport udeblev. Mest af alt fordi jeg glemte den. Så her er nogle af de sidste to ugers begivenheder kogt ned til 12 punkter.

I 36. og 37. uge i 2017 har jeg blandt andet:

– Råbt op og heldigvis kun fået opbakning for mit sure opstød. I kan læse hvorfor jeg råbte op LIGE HER

kom nu for helvede

 

– Købt sko til min mand. Og i den forbindelse fundet i alt 6 par fede herresko til jakkesættet blandt en million VIRKELIG grimme sko. Jeg endte med at købe DE HER SKO (reklamelink) som stadig er sat ned til kun 600,- Optuuuuuur…

herresko

 

– Spist frokost med Miriam og må endnu engang konstatere, at de har de bedste fritter på café Pixie på Østerbro. 🙂 Den sweatshirt (reklamelink jeg har på, er i øvrigt sat ned til halv pris, men der er kun meget få størrelser tilbage. Til gengæld er jeg ret vildt med DENNE HER(reklamelink), som meget nemt kunne blive mit næste sweatshirt-køb. Er den ikke meget cool?

pixie

 

– Hængt ud med John, som gnaver alle mine magasiner i stykker. Jesus altså. 🙄john

 

– Været til Design Awards med med min mand. Det har jeg skrevet lidt om HER

design awards 2017 - voxtrup

 

– Bagt blomme-snitter. Slet ikke så tosset I must say.

blomme-snitter

 

– Set SKAM som teater. Havde ærlig talt ikke specielt høje forventninger, meeeeen… jeg blev meget positivt overrasket. Jeg skrev en lille anmeldelse af stykket som I kan læse LIGE HER.

SKAM teater - voxtrup

 

– Været lettere depri over vejret og gjort det eneste rigtige. Netshoppet et par fede gummistøvler 🙂 Regn, du kan fandme bare komme an! Hvis I selv overvejer at investere i et par ankel-gummistøvler, så SE HER, hvor jeg har fundet 8 par fede af slagsen. Gummi, gummi, gummi i min… Og vi siger tak til Nana.

fede ankel gummistøvler

 

– Set en diller på gaden. Kan I se den? Den ligger bare der og er helt våd. Så lad dog være med at ligge der i regnen. Kom dog indenfor. Som man siger. 🙂

img_5636

 

– Startet på en ny bog, og nu har jeg faktisk bare lyst til at læse i den hele tiden. Kender I det? Man kan altså godt blive lidt MEGET afhængig af en god bog.

img_5666

 

– Gået en del ture i efterårsvejret. Elsker faktisk denne årstid. NÅR DET IKKE REGNER.

img_5588

 

– Spist for meget slik. IGEN 🙄

 

 

 

 

 

 

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på blomme-is. Nem og lækker dessert.