Sådan så jeg ud da...

Uge-rapporten #39 Om blandt andet mænd i kilt, en uhyggelig maske og et godt måltid

Ih, hvor jeg elsker at kigge tilbage på den forgangne uge, og få skrevet nogle af de sjoveste, mest tossede, hyggeligste eller mest spændende begivenheder ned.

I 39. uge af 2017 har jeg blandt andet:

-Prøvet en ny maske (ved godt jeg skylder jer et maske-indlæg i øvrigt 🙂 Har ikke glemt det) og den var fandme uhyggeligt. Følte jeg var med i min egen lille gyserfilm. Var alene hjemme med ungerne, og var virkelig glad for, at de ikke vågnede. Shit mand!

img_5832

 

– Været til fodbold med drengene i det dejligste efterårsvejr.

img_5819

 

– Lavet den svedigste spicy efterårssuppe. Opskriften finder I lige HER og den ville gøre sig godt i det her l-o-r-t-e-vejr.

opskrift butternut squash suppe

 

– Shoppet vidunderligt tøj til drengene (og mig selv) til MarMar lagersalget. Jeg ved godt, at jeg ville ha’ sparet flere penge ved slet ikke at tage på lagersalg, men en lynhurtig hovedregning fortæller mig, at jeg faktisk sparede over 3000 kr. Altså ift. hvis jeg skulle have betalt fuld pris. Og 3000 sparet, 3000 tjent. Som jeg så kan bruge til noget andet. Muhahahahaha… Min mand er desværre ikke enig.

img_5828

 

– Set sådan her ud. I kan læse hvorfor lige HER

happy-dance

 

– Spist et vidunderligt måltid i folkehuset Absalon på Vesterbro, som jeg håber I kender allerede. Ellers så gør jer selv den tjeneste at tjek det ud. Jeg er så vild med det sted.

img_5871

 

– Slugt hele første sæson (og den er lang) af OUTLANDER. Jeg kan konstatere, at jeg er vild med mænd i kilt. Det havde jeg, ikke i min levende fantasi, forestillet mig ville ske nogensinde. But OMG.

outlander

 

– Spist for meget slik. IGEN.

img_5760

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   
   

4 Mega lækre kommentarer

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sådan så jeg ud da...