Badass-kys i skolegården

Uge-rapporten #40 Om blandt andet John, dillerbanden & en god pærefilm

Endnu en uge er gået og uge 41 er allerede i gang. Uge 40 har budt på mange dejlige oplevelser, og det er tid til et lille tilbageblik 🙂

I uge 40 af 2017 har jeg blandt andet:

– Fundet ud af at Boligmagasinet er Johns foretrukne magasin. Han synes godt om det. Jeg elsker det også, bevares, men John æder det sgu råt. 🙂

img_5876


 

– Nusset ekstra meget med John. Han viser sig virkelig fra en sød side i øjeblikket, og det skal narturligvis belønnes. Med nus.

img_5884


 

– Været til event på min mands arbejde. Et meget vellykket event i samarbejde med Bo Bedre, Brdr. Krüger og Hans Bølling, som er så inspirerende at lytte på.

img_5891


 

– Lavet klatkager af havregrød. Det gør jeg ret ofte, men denne gang fik jeg taget et par billeder og lagt opskriften på bloggen. I kan se opskriften HER

Opskrift på Nemme Havregrødskager


 

– Spist morgenmad på Far’s dreng med en gammel kollega. Har skrevet det før, men jeg elsker virkelig det sted.

img_5908


– Spist middag med den berømte og berygtede dillerbande. Ja, det er mig, der ligner Klokkeren fra Notre Dame. Se grim ud, blev der sagt (det var tydeligvis ikke alle der hørte det), og det her var altså mit bedste bud. På bænken ses Heidi, Elisabeth og Christina. På min side ses Tina og Miriam. Bag kameraet har vi Alexandra. Pisse dejlig aften. Elsker de tøser.
img_5949


 

(reklame, da vi var inviteret af Nordisk film) Været til gallapremiere på “Den utrolige historie om den kæmpestore pære” og vi havde glædet os HELT VILDT. Det er nemlig en af vores yndlingsbøger, der er blevet til en film og den var fantastisk. Ungerne var begejstrede og jeg ligeså. Den får premiere på torsdag, så måske I skal se den i efterårsferien? Vi kunne virkelig godt overveje at se den igen. 🙂 Se traileren her:


 

– Spist for meget slik. IGEN 🙄

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Badass-kys i skolegården