Hvad skal I opleve til Kulturnatten i aften? Vi overvejer...

Uge-rapporten #41 Om blandt andet en kagemassakre, tommelmassakre, opera, gaaaab, ballet, jubiii og lækre gummistøvler.

Lækker, begivenhedsrig og meget kulturel uge.

I den 41. uge af 2017 har jeg blandt andet:

– Budt regnvejret velkomment, og glædet mig over, at jeg kunne iføre mig mine nye gummistøvler, som er intet mindre end fantastiske. Jeg var jo (som I måske husker fra dette indlæg) lidt i tvivl om hvilken model jeg skulle vælge, og endte med at bytte lidt frem og tilbage. MEN, det endte i sidste ende med nr. 4. (DE HER)

img_5977


 

– I regnvejr og fede gummistøvler, været i Det Kongelige Teater med mine drenge og se børneballetten “De Glemte Børn” som desværre kun spillede i 4 dage. Det var ellers en ret fantastisk oplevelse, så jeg håber forestillingen kommer på programmet igen til næste år.

img_6021


 

 

– Besøgt KU.BE, som jeg virkelig vil anbefale jer at tjekke ud. Fedt sted med mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

img_6041


 

– Ryddet op i vores skoskab (fuck!), og erfaret at min mand har virkelig mange sko. Næsten lige så mange som mig. Næsten. 🙂

img_6096


 

– Været til pressedag hos Starklint og set en masse dejlige forårsnyheder. Herman var med, og viste stor interesse for tøjet. Han bliver sgu dyr i drift, når han bliver lidt ældre. 🙄

img_6032


 

– Opdaget at der er en diller bagpå min Rexona. Lidt i chok over at jeg først ser den nu. Har trods alt brugt Rexona on/off i de sidste 10 år. Shake that dick before spraying. 🙄

img_6061


 

– Været til Kulturnat i Kbh. og besøgte blandt andet Det Kongelige Teater og DR. Vildt god oplevelse.

img_6074


 

– Bagt gulerodsmuffins til Arthur klasse. Og det gik helt galt. Har seriøst brugt den samme opskrift i 15 år og det er er ALDRIG gået galt. Det endte med at jeg startede forfra, for Arthur havde blæret sig med at jeg bagte de sygeste gulerodsmuffins. Syge på den lækre måde. Ikke syge på den “vi er har lige været i krig og er blevet totaltskadede” måde. 🙄

img_6063


 

– Apropos totaltskadet, haft et lidt uheldigt møde med mit mandolinjern og skåret en god luns af tommelfingeren af. Av av av av for satan. Jeg vil ikke vise jer et billede af min tommelfinger, men jeg så nogenlunde sådan her ud, da det var sket:

besvime


 

– Været i Operaen og set “MOMO”. Jeg kan tydeligt huske historien fra min barndom, så havde glædet mig vildt meget. Desværre er opera bare ikke min kop te. Jeg fatter det simpelthen ikke. scenografien var virkelig flot, men musikken var alt for mærkelig. Jeg var ved at falde i søvn en million gange og mine børn og mand havde det på samme måde. Nå, men Operaen er jo altid et besøg værd, men næste gang holder jeg mig altså til foyeren og udendørsarealet. 🙂

img_6139


 

— Spist for meget slik. IGEN 🙄

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad skal I opleve til Kulturnatten i aften? Vi overvejer...