Forældrefesten. En pisse god investering.

Uge-rapporten #5 Om hår i næsen, messe… Ikke messi. Og heller ikke Szhirley :-)

I denne 5. uge af 2017 har jeg:

-Haft det mest irriterende hår i næsen som har kildet mig helt ustyrligt meget. Har desværre ikke været i stand til at lokalisere det, men det har været en kæmpe pain in the ass, og har gjort at jeg har nyst en million gange i ugens løb. Mindst. Og hvor usexet er det i øvrigt lige at have et langt hår i næsen?

-Haft min sidste dag på jobbet. Det var nu alligevel en lidt mærkelig følelse, men er stadig ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige beslutning.

-Været på CIFF børne-messe på den første dag i mit arbejdsløse liv. Det er første gang, jeg er der uden at skulle arbejde. Normalt står jeg på en stand, men denne gang kunne jeg gå rundt som jeg ville og nyde godt af VIP områdets croissanter. Slet ikke dårligt!

-I den forbindelse haft følgende samtale med min 8-årige dreng:

Arthur: Mor, hvad skal du lave i dag?

Mig: Jeg skal på messe.

Arthur (helt glad): Skal du møde Messi?

Mig: Hahaha, nej, messe. Børne-messe, hvor jeg skal kigge på børnetøj og sko og andre børneting.

Arthur (noget skuffet): Ok, det lyder lidt kedeligt.

Arthur (helt glad igen): Men kommer der andre fodboldspillere? 

Mig: Hahahaha, det tror jeg ikke.

Arthur: Hr. Skæg?

Mig: Nej.

Arthur: Szhirley så?

 

Hahahahaha, gotta love them kids! Messi, nej, Hr. Skæg, nej, Szhirkey? 🙂 But why?

croissant

-På selv samme messe set en masse inspirerende AW17 nyheder fra blandt andet MarMar Cph, hvor jeg har arbejdet en del år inden vi flyttede til Abu Dhabi. Fantastisk ny kollektion, som I skal glæde jeg til at se til efteråret. Og så har MarMar udvidet deres kollektion til kvinder ret meget, og det er jeg helt tosset med. Kæmpe ros fra mig. Jeg tænker i øvrigt, at jeg inden længe vil skrive et indlæg om nogle at de andre mærker, der skilte sig ud på messen, og som jeg elsker.

-Været på date med tre virkelig fantastiske tøser (Kamilla, Christina og Miriam), som jeg nok aldrig ville ha’ mødt hvis jeg ikke var begyndt at blogge. Damn, hvor er jeg taknemmelig over de venskaber denne blog fører med sig. Der er så meget god energi i blogland 🙂

-Fejret min søns 5-års fødselsdag. Og min bette Herman var så stolt og glad, at mit moderhjerte var ved at kollapse af lykke.

herman-puster

 

-I forbindelse med ovenstående bagt en million muffins til Hermans børnehave OG en million boller samt to store lagkager til familien. Har nok stået i mit køkken i sammenlagt 10 timer i denne uge, men elsker det. Måske jeg skulle overveje at smide lidt flere opskrifter på bloggen.

muffins-med-parapy

 

-Skrevet dette indlæg, som jeg har fået så meget god respons på. Jeg bliver sgu en happy little camper når mine indlæg bliver delt og kommenteret. Bloggerorgasme er vel et passende ord at bruge her. 🙂

-Været i Dyrehaven med min mand og unger, og fået min mand til at tage et billede af mig og drengene. Det gik som det plejer. Ikke super godt.

dyrehaven

 

-Spist for meget fredagsslik (igen, igen, igen)

-Set X factor. Hmmm…  jeg er mega X factor fan, men jeg synes det er ret kedeligt i år. Er det bare mig, der har det sådan?

Og nu vil jeg nyde de sidste par timer af denne uge på sofaen og glæde mig til næste uge, som bliver MEGA god. Og I skal som altid være velkomne til at følge med på snappen under navnet Nanavoxtrup. Denne uge-rapport er jo kun et lille udsnit af hvad jeg har gang i 🙂

Tak fordi I læser med 🙂 🙂

Ciao amigos 💋


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

 

 

 

1 En lækker kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forældrefesten. En pisse god investering.