Indkøbskurve, klæbeklæbe-mænd, kefir og meget mere.

Uge-rapporten #6 Om dillerdates, sne, nougatmus og helium-party. Med mere…

Jeg plejer som regel at skrive dette uge-indlæg søndag aften. Det er en fin måde at runde ugen af på synes jeg. I søndags måtte jeg dog gå i seng med frygtelige tømmermænd grundet en noget våd lørdag aften. Den var dog alle tømmermændende værd.

Nå, men bedre sent end aldrig 🙂

I 6. uge af 2017 har jeg:

-Været på dillerdate med en fantastisk pige ved navn Tina. Jeg kalder hende bare Vestegn, men måske kender I hende under navnet Lillemor. Jeg har kun kendt Vestegn i et lille års tid, men hun er klart en keeper. Hun er med i dillerbanden (deraf dillerdate), som blev stiftet for et lille år siden til et brag af en påskefrokost. Hvis I ikke allerede følger Tinas blog, så GØR det! Men forbered jer på latterkramper og måske en lille smule tis i trussen (Sagde hende der havde født to børn). Vi spiste i øvrigt på fars dreng, som altid er et sikkert hit, hvis man har brug for hygge og lidt let mad i midtbyen. Elsker det sted!

img_1205

 

-dyrket yoga for første gang i en million år. Jeg var nemlig blevet inviteret til lækkert tarm-event med morgenmad og yoga af Valio, og det var super interessant. Jeg skylder jer forresten et skriv om det. Det skal nok komme på et tidspunkt 🙂

fullsizerender-18

 

-Været på endnu en dillerdate. Spiste nemlig frokost hos smukke Heidi Meyermor i hendes nye lejlighed på Islands Brygge, og kan mærke at jeg kommer til at hænge meget mere ud på Bryggen fremover 🙂 Heidi er i øvrigt også med-lem af den berygtede og højt elskede dillerbande.

 

-Kastet en del snebolde. Blandt andet én lige i sylten på min 5 årige søn, lige foran alle pædagogerne. Ikke mit mest stolte øjeblik. 🙂 Jeg har sgu ikke det bedste (sne)boldøje, men heldigvis grinede pædagogerne og Herman kvitterede med at placere en snebold lige mellem mine øjne. Det var vel egentlig fair nok. Trods alt.

fullsizerender-17

 

-Haft besøg af Mikkel og Valentina, som skulle bruge vores lejlighed som kulisse til et photoshoot. Virkelig hyggelig dag. Det er i øvrigt den super talentfulde madblogger My New Roots, der har startet et nyt projekt med de fineste madplakater. Det lyder lidt 90’er, men de er super smukke. Nå, men det var altså de plakater der skulle tages billeder af. 🙂

fullsizerender-12

 

-Været på date med min hemmelige mand. ❤️

fullsizerender-15

 

-Kommet ret langt i mit broderi-projekt. Snart halvvejs, jaiiiiii motherfuckers! Endnu engang tak til alle jer der hepper på mig på snappen, det er virkelig fedt 🙂 Og nåhh ja, spist nougat-mus. Hvor gammel er du Nana? 80 år?

fullsizerender-14

 

-Været til fest. Og nej, jeg er ikke 80 år! Jeg er åbenbart 25. I hvert fald var det den alder folk skød mig til at at være på Chateau Motel lørdag nat. Og indrømmet, måske var det fordi gennemsnitsalderen var et sted mellem 18-20 år, og at de nok ikke, i deres vildeste fantasi, kunne forestille sig, at en på 36 år, mor til to børn og gift på 8. år ville kunne finde på at iføre sig sølvnederdel og hvide sneaks og bælle drinks og inhalere helium. Men det kunne jeg, og heldigvis var vi en del lidt ældre blogger-damer under samme tag den aften. Fri bar og helium er en farlig kombi, men det var fandme en sjov aften. Denne sms korrespondance mellem Cecilie og undertegnede siger næsten alt 🙂 Vi nåede i øvrigt aldrig på Costa-Cody-Cody-Cody-Cosy bøssebar. Det må blive en anden gang 🙂

fullsizerender-20

 

 

 

Alt for nu. Håber I har haft en skøn sidste uge. Den nye uge er jo allerede godt i gang, og den glæder jeg mig til at fortælle jer om. Det er nemlig en af de helt gode uger jeg er i gang med. Halleluja.

Ciao og 1000 tak fordi I følger med ❤️

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

 

 

 

 

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Indkøbskurve, klæbeklæbe-mænd, kefir og meget mere.