Minder jeg aldrig glemmer #2 Min lillebror ❤️

Uge-rapporten #8 Om Rom, magnet-tilbud, melodi grand prix (OMG) og meget mere.

I denne 8. uge af 2017 har jeg:

-startet ud med at lave præcis det samme som jeg sluttede uge 7 af med. Nemlig pizza, pasta, sol og penisser i Rom. What’s not to like? 🙂

-konkluderet at der må være sygt godt salg i penisser, eftersom ALT i Rom findes i en penis-version. Crazy shit… eller nok nærmere crazy dick. 🙂

img_1624

 

-fundet ud af, at mit liv for altid vil være froandrer efter mit køb af en selfiestang. Det er muligvis den mest geniale opfindelse EVER.

fullsizerender-22

 

-Stornydt alt det fine facade-kunst i Rom. Det er de altså gode til 🙂

img_1410

 

-overvejet at købe 6 magneter ved denne bod. Man kan jo næsten ikke sige nej til dette knald gode tilbud. 🙂 Gad vide hvad om man kunne ha’ fået 9 magneter for 15 euro? 🙂

img_1849

 

-bemærket hvor meget kærlighed der er mellem mine drenge. Det er ikke fordi jeg ikke ser det til dagligt, men det bliver bare meget mere synligt på en ferie, hvor alle har lidt mere overskud. ❤️

fullsizerender-32

 

-Rejst hjem fra Rom med en kuffert mindre end vi tog afsted med. PIK. Ikke vores kuffert, men en kuffert tilhørende de venner vi var afsted med. En kuffert fyldt med alt deres bedste i alle kategorier. Tøj, sko, briller, toiletsager… alles. Hvad der helt præcist skete er lidt uklart, men enten er kufterten ikke kommet med i taxaen (og dermed efterladt et sted i Rom. RIP) eller også er den ikke kommet ud af taxaen. Under alle omstændigheder var det ikke den allerbedste afslutning på ferien. Det kunne lige så godt ha’ været vores kuffert, og jeg ville næsten ønske at det havde været det, eftersom vores venner lige har haft indbrud i deres lejlighed og fået stjålet alt af værdi. Det er fandme synd for dem. Fucking tarveligt at bryde ind i folks hjem. Ens private helle.

-Skrevet dette indlæg om et af mine mest dyrebare minder. Det handler om mit første møde med min lillebror, og det er faktisk idag PRÆCIS 24 år siden at det skete. Min lillebror ser i øvrigt sådan her ud i dag. 🙂

fullsizerender-33

 

-Set gift ved første blik. Selvfølgelig. Hepper fortsat på Mette og Christian, selvom han altså stadig er lidt klæbe-klæbe. Hvem tror I der forbliver gift? ❤️

fullsizerender-31

 

-Set Melodi Grand Prix. OMG noget lort. Sorry, men aftenens eneste højdepunkt var for mig da Annette og Johannes (værter for Melodi grand prix 2017, red.) sang den store medley. Jeg er seriøst en sucker for sådan et show 🙂 Hvad synes I om det, og var det den rigtige vinder? Jeg heppede på Anthony, som så ikke engang gik i finalen. Skørt.

-sluttet ugen af med at smøre mit hår ind i kokosolie og sovet med det i nat. Det er altså den bedste og billigste hårkur efter min mening. Har I prøvet det? 🙂

Alt for nu. Håber I har haft en skøn sidste uge, og at denne her uge 9 bliver tosset lækker.

Ciao  ❤️

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Minder jeg aldrig glemmer #2 Min lillebror ❤️