Hvornår blev det lige hverdagskost at sige JEG ELSKER DIG?

Vind babykalenderen – Den nybagte mors højre hånd ❤️

vind babykalenderen

KONKURRENCE ❤️

-Præmien er sponsoreret af Babykalenderen-

Vinderne er fundet og blevet kontaktet på mail. Tak til alle jer der deltog 🙂

Da jeg fødte Arthur for 8 år siden, fik jeg en gave, som skulle vise sig at blive min bedste ven det første år. Den var med mig OVERALT, og jeg panikkede, som kun en nybagt mor kan panikke, hvis jeg var kommet afsted uden den. Babykalenderen, min bibel, min højre hånd, min ven i nød.
Jeg “led” som de fleste andre nybagte mødre af ammehjerne, og var f.eks. ikke i stand til at huske hvilket bryst jeg sidst havde ammet på, eller hvornår jeg egentlig sidst havde ammet. Alt blev noteret i babykalenderen, og jeg havde ved hjælp af den fuldstændig styr på det.

Babykalenderen starter på den dag dit barn bliver født, og hver uge står der lidt om, hvad der sker i babyens liv, så selv ammehjerner forstår det. Der står hvornår man skal bestille tid til vaccinationer, hvad man skal stille op med arp, knopper, søvn, parforhold, mad, tænder og tusinde andre ting, som er så brugbare. Der er vægt- og højdeskema, tand-skema, plads til egne noter, billeder og tegninger. Der er små sangtekster, rim og remser. Der er faktisk alt hvad jeg havde brug for af babyviden det første år, og jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skulle ha’ gjort uden den.

Behøver jeg at sige, at den stod højest på min ønskeseddel, da jeg tre år senere skulle være mor igen? Og behøver jeg at sige, at jeg har foræret ret mange babykalendre til mine veninder, og at min søster selvfølgelig også skal have en, inden hun skal være mor om halvanden måned?

Nå, men babykalenderen, som er den mest populære baby-forældrebog, er netop udkommet i 10. udgave og denne udgave er helt speciel. Den er nemlig 100% giftfri og bæredygtig hvilket længe har været en stor drøm for forfatterne Dorte og Karsten. “Vi siger ikke at bøger er farlige at have i hånden, men de har ikke kunne produceres så de ikke belaster vores miljø. Før nu!” Fortæller de stolt.

Jeg synes de er MEGA seje.

Hvad der også er ret sejt er, at TRE af jer kan vinde jeres helt egen babykalender. Måske er I selv gravide og har selv brug for den, men I kan også deltage i konkurrencen og vinde den til f.eks. en veninde, søster eller kollega.

For at deltage…

Skal du i kommentarfeltet skrive BABYKALENDEREN + hvem du gerne vil vinde den til. Du må også gerne skrive, om du kender til babykalenderen, og hvad du synes om den, men det er ikke noget krav.

Jeg finder de tre heldige vindere fredag d. 9  juni 2017 kl. 12. Vinderne bliver kontaktet direkte på mail.

I skal være velkommen til at dele denne konkurrence med hele jeres netværk. Mon ikke I kender en gravid, som gerne vil smide et lod i puljen?

Ciao og god weekend folkens ❤️

Pssssst… I kan læse mere om babykalenderen lige HER


HUSK…

At I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

56 Mega lækre kommentarer

 • Christie

  BABYKALENDEREN
  Jeg kender den ikke men synes den ser genial ud. Har lige født mit første barn for 2,5 uge siden og er fuldstændig grøn i den her baby verden!! Kunne sååååå godt bruge den bog!!! (Emoji med hjerteøjne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  BABYKALENDEREN
  Min kæreste og jeg kunne virkelig godt bruge den bog. Vi har den dejligst lille dreng på2 måneder. Vi kunne godt bruge lidt indsigt i hvad der foregår i hans skønne lille hovede 🙈❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Østergaard

  BABYKALENDEREN – har aldrig hørt om den. Men den lyder fantastisk og den kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde. Venter barn til oktober.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  BABYKALENDEREN – til mig selv, er dog ikke gravid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  BABYKALENDEREN – Jeg vil gerne vinde den til mig selv. Jeg har termin om 6 uger med mit første barn og tænker bestemt den kan være en hjælpende hånd til mig 😅😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus P

  BABYKALENDEREN – den vil jeg gerne vinde til min kæreste, som har termin om en måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus P

  BABYKALENDEREN – den vil jeg gerne vinde til min kæreste, som har termin om en måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  BABYKALENDEREN – jeg har termin om små tre mdr så synes min lille pige fortjener kalenderen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  BABYKALENDEREN – Da jeg selv har termin her om 2 1/2 måned, kunne det være så fedt at vinde denne babykalender. Jeg har ikke selv noget kendskab til kalenderen (endnu), men synes da at den lyder total uundværlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  BABYKALENDEREN – Jeg vil gerne vinde den til min bedste veninde Claire, som har termin om en måned med sit første barn og derudover færdiggøre sin uddannelse på onsdag! Hun er bare for sej! ❤️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Thorup Kølkjær

  BABYKALENDEREN – jeg vil gerne vinde til mig selv. Har termin om en lille måned og vil rigtig gerne kunne følge lidt med i udviklingen oh ugerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malan

  BABYKALENDEREN. Med termin om mindre end tre uger med vores første barn, så vil jeg rigtig gerne forære den til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  BABYKALENDEREN – jeg ville elske at kunne forære en babykalender til en af mine nærmeste veninder, som netop er blevet gravid efter flere års forsøg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Hansen

  BABYKALENDEREN!- Jeg ville vinde den til min søster som lige har født for ganske kort tid siden og hun kunne godt bruge sådan en hjælpende kalender hånd 🙂 Jeg kender ikke til kalenderen, men den lyder rigtig smart og det virker som et unikt koncept, for jeg har ikke hørt om noget lignende andre steder 🙂
  God sommer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  BABYKALENDEREN
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde et eksemplar til mig selv ❤️ vi prøver lige nu ❤️👶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkoflen

  BABYKALENDEREN
  Jeg blev mor til vores andet barn for 3 uger siden og selvom alle siger man har mere styr på det hele anden gang, så synes jeg stadig jeg er skrub forvirret og ganske usikker 🙈 Måske sådan en kalender kunne hjælpe?
  Jeg kender ikke nogen der har haft den, men har godt set omslaget før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  BABYKALENDEREN
  Jeg ville elske at forære min gamle studieveninde kalenderen. Hun er gravid for første gang og venter en lille fin dreng til oktober.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stoltenberg

  BABYKALENDEREN – jeg vil såmænd forære babykalenderen til mig selv 🙈 Jeg kender ikke produktet, men som vordende tvillingemor tænker jeg, at der bliver nok at holde styr på – og det lyder som en genial følgesvend 🐒🐒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BABYKALENDEREN – jeg vil vinde den til mig selv. Venter mit andet barn og brugte kalenderen religiøst i min datters første år, da hun kom til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  BABYKALENDEREN

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  BABYKALENDEREN vil jeg gemme og bruge når jeg engang selv har født. Det lyder som en bog LIGE for mig, som er typen der skriver alt ned og elsker skema og struktur over selv de mindste ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  BABYKALENDEREN 🙂
  Jeg kendte ikke til den..og er heller ikke gravid..men det lyder som den perfekte fødsels-gave til min kære førstegangsgravide veninde, der skal føde lige om lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  BABYKALDENDEREN. Jeg håber den lille ælling i min mave holder godt fast, og så vil jeg gerne vinde den til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Stoltenberg

  BABYKALENDEREN! Jeg vil såmænd forære den til mig selv 🙈 Vi venter tvillinger liiige om lidt, så jeg tænker, at der bliver nok at holde styr på! 🐒🐒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janine

  BABYKALENDEREN 😍😍
  – min veninde som lige om snart går ind i 10. Uge af sin graviditet fortjener så meget at vinde den her bog!
  Er helt sikker på hun vil klare det helt fantastisk, men da jeg dagligt følger med i hendes graviditet ved jeg også allerede nu hvordan hun glemmer ting og er blevet en del anderledes – hvilket kun er sjovt, for mig!
  Så denne bog ville virkelig være en hjælp til hende, jeg tør slet ikke tænke på hvordan hun bliver når hun har født – mht. Hendes glemsomhed og andre finurligheder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  BABYKALENDEREN – jeg vil (hvis jeg vinder) videregive den til min søster. Hun har med sin kæreste prøvet at blive gravid igennem 1,5 år og de var ved at snakke om fertilitetsbehandling – men så lykkedes det endelig og de venter barn til efteråret 🙂
  Jeg kender desværre ikke selv til babykalenderen men det lyder som en god hjælp!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  God formiddag og en dejlig pinse:-)
  En meget fin babykalender de har lavet og godt gennemtænkt.
  Jeg ville meget gerne krydse for kalenderen til et vennepar i vores kreds, som lige har født en skøn søn.
  Hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  BABYKALENDEREN – Åhh det var min bibel under min første barsel😅 Ville elske at kunne give den til min lillesøster som venter sit første barn til august🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BABYKALENDEREN – vil super gerne vinde det til min bedste veninde igennem knap 20 år, som lige nu er højgravid, hun kan faktisk føde hvornår det skal være så den her vil hjælpe hende til den bedste start, det er jeg sikker på ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  BABYKALENDEREN – til mig selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra Togsverd

  BABYKALENDEREN! <3 Jeg er pt i 6. måned med vores første barn. Jeg har aldrig hørt om Babykalenderen før jeg så din story og læste dit indlæg. Det ligner virkelig virkelig noget jeg vil blive super glad for! Og noget som min mand sikkert også ville sætte pris på. Jeg krydser fingre!

  Knus fra en følger i UK! Ps. Det er nok mig, du kan se kigger forbi din blog ind i mellem i dine blogstatistikker :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Babykalenderen <3

  Hvis jeg vinder, så skal min kære veninde Anne have den. Hun har kæmpet sig igennem så meget, og endelig har hun fundet kærligheden, og venter en lille pige lige straks 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  BABYKALENDEREN + Jeg ville forkæle min gravide veninde.
  Jeg kender ikke selv til babykalenderen, men min veninde er 1. gangs mor og er sikker på at hun ville elske den! Jeg ville i hvert fald elske at glæde hende med den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil gerne vinde den til min fantastiske veninde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Elsker den og har lige købt den for tredie gang. Den er så hyggelig at opdatere med små noter om barnets udvikling, uge for uge. Hvis jeg vinder skal min søde APA veninde Julie have den i gave. Tsk for en fantastisk blog 💖💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  BABYKALENDEREN – jeg vil gerne selv vinde den😉 Jeg er første gangs gravid og er pt. Gået 5 dage over termin, så synes jeg fortjenter lidt opmuntring her midt i alt ventetiden.. og den bog lyder da som den perfekte guide til en nybagt familie 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Hyllgaardhus

  Jeg vil inderligt gerne vinde et eksemplar af Babykalenderen til min datter, der venter sit første barn til juli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  BABYKALENDEREN – Jeg vil rigtig gerne vinde én til min kære svigerdatter, som lige om lidt bringer vores første barnebarn til verden!
  Tak i øvrigt for en underholdende og dejlig blog. Nyder at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  BABYKALENDEREN – jeg vil super gerne selv vinde kalenderen, så jeg kan få glæde af den når mit første barn, kommer til oktober 👶🏼 Jeg kender kalenderen fra min søster, som har haft utrolig meget glæde af den, og flittigt udfyldt alle siderne til egne noter 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  BABYKALENDEREN – min svigerinde Mette, som venter datter nr. 2 til oktober. Hun er kontrolfreak ligesom mig😉 Jeg havde 1. udgaven af babykalenderen til min søn i 2006😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  BABYKALENDEREN – jeg vil SÅ gerne vinde den til min seje veninde, der lige har født en lille pige. Jeg ved hun ville blive så glad for at modtage denne! Hun har fået en kæmpe buket blomster af mig, men hun fortjener en overraskelse mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  BABYKALENDEREN – jeg vil SÅ gerne vinde den til min seje veninde, der lige har født en lille pige. Jeg ved hun ville blive så glad for at modtage denne! Hun har fået en kæmpe buket blomster af mig, men hun fortjener en overraskelse mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  BABYKALENDEREN – jeg vil SÅ gerne vinde den til min seje veninde, der lige har født en lille pige. Jeg ved hun ville blive så glad for at modtage denne! Hun har fået en kæmpe buket blomster af mig, men hun fortjener en overraskelse mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  BABYKALENDEREN + min søde veninde Nadja, der skal være veninde for første gang til juli. Kender ikke bogen i forvejen, men den lyder god – og som noget jeg godt kunne have brugt for 2 1/2 år siden ☺️ Dbh. Tanja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Pallesen

  BABYKALENDEREN – jeg ville gerne selv vinde den. Vi venter nummer 3 til august, så med 3 børn i huset tænker jeg den vil være til god gavn med min dårlige hukommelse 😛 Jeg havde den til min første for 6 år siden og var virkelig så glad for den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  BABYKALENDEREN !
  Jeg vil rigtig gerne vinde den til min brors kæreste, der skal føde til oktober ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil rigtig gerne vinde den til min veninde der netop har født <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  BABYKALENDEREN ☆
  Jeg vil gerne vinde den til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  BABY KALENDEREN 😍 Og jeg vil gerne vinde den til mig og vores kommende datter. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  BABYKALENDEREN!
  Til min svigerinde som skal have første barn til november 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  BABYKALENDEREN 😍
  Min svigerinde havde termin i går, så vi går og venter i spænding og vil SÅ gerne forkæle hende, med sådan en bog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  BABYKALENDEREN!
  Jeg ønsker at vinde nogle til mig selv… Jeg bliver mor for første gang til september og forestiller mig at babykalenderen, er lige hvad jeg får brug for ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  BABYKALDEREN!
  Den lyder virkelig fantastisk og selvom jeg ikke er gravid på nuværende tidspunkt ønsker jeg mig den alligevel til mig selv. Jeg håber nemlig på snart at gro en baby ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  BABYKALENDEREN! – jeg har en veninde, der vil blive rigtig glad! 😊 jeg har ikk hørt om den før, men den lyder spændende 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  BABYKALENDEREN – den vil jeg mega gerne vinde selv! Jeg har termin til august med mit andet barn. Og ja, det havde været rart at have denne bog ved mit første barn. Kender ikke til bogen, men den lyder SÅ brugbar!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  BABYKALENDEREN – jeg vil gerne vinde den til mig selv som har termin om en måneds tid med min kærestes og mit første barn, så sådan en kalender lyder som guld til nybagte forældre 😃 Har ikke hørt om den før, men hvis jeg ikke vinder skal den vist på ønskesedlen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvornår blev det lige hverdagskost at sige JEG ELSKER DIG?