Den mest forhadte variant i Matadormix-posen.

Virker M2 Beauté øjenbrynserum? Se mit før- og efterbillede her.

M2 Beauté før og efter billederIndlægget indeholder reklame, da jeg har modtaget M2 Beauté serummet i gave.

“Det tror jeg simpelthen ikke på! Skulle det seriøst få mine øjenbryn til at vokse?” Det var det første jeg tænkte, da jeg åbnede den fine lille pakke fra Get The Glow indeholdende en M2 beauté øjenbrynsseum.

Mine bryn var på ingen måder nogle jeg holdt særligt meget af. De var hullede og ufrivilligt tynde, og jeg tegnede dem altid op. Hvis de kunne blive bare en anelse kraftigere, ville jeg være fint tilfreds, så jeg var med på ideen om at teste det innovative vækst-serum fra M2 Beauté. Tænk nu hvis det virkelig virkede.

Jeg fortalte med skepsis om projektet på min snapchat, og jeg lovede at være ærlig. At fortælle om det lige meget hvad der skete.

Allerede efter et par uger, kunne jeg se de første tegn på, at der skete lidt, og 6 uger efter så resultatet altså ud som I kan se på billedet her under. Der er nu gået yderligere et par uger, og jeg synes hele tiden at mine bryn bliver mere fyldige. Jeg ender jo nok aldrig med et par store skovsnegle, men det er også ok. 🙂

Det skal lige siges, at jeg ikke har farvet brynene på hverken før- eller efterbilledet. De er helt natural. 🙂 Jeg synes egentligt ikke, at billedet viser, hvor meget der faktisk er sket, men jeg kan tydeligt se en forskel når jeg kigger mig i spejlet, så jeg er en happy little camper. Det virkede fandme. It’s magic. I hvert fald på mine bryn. 🙂

M2 Beauté før og efter billeder - voxtrup

Kan I se forskellen og kunne I tænke jer selv at prøve det?

Jeg har faktisk været så heldig, at få lov til at dele en rabatkode med jer, som ikke bare giver jer rabat på M2 Beauté, men på alle varer fra gettheglow. Dejligt ikke?

Koden hedder voxtrup, og giver 20% på alle ordrer indtil på søndag d. 13 august 2017 kl. 23.59.

I kan læse meget mere om øjenbrynserummet fra M2 Beauté LIGE HER og jeg kan faktisk se, at der lige nu følger en brynsaks til 300,- kr med i købet. Ikke dårlig ❤️ Der findes også et M2 Beauté øjenvippe-serum, som også skulle være ret fantastisk. Jeg har ikke selv prøvet det, men det må blive næste projekt. 🙂

Ciao og god shoppelyst ❤️

Psssst… I kan læse om nogle af mine hudpleje-favoritter HER og HER. Mange af dem er fra Get The Glow, hvor jeg køber rigtig mange af mine produkter.


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

   

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den mest forhadte variant i Matadormix-posen.