Så blev man lige ex-expat! Ørkeneventyret er slut...

Wannabepenis…

dillergulpepeber

INDRØMMET!

Jeg er glad for mænds ædlere dele. Eller dvs. ting der ligner. Ikke at jeg ikke er glad for min mands rigtige diller. Den er jeg bestemt meget glad for. Men men men, jeg kommer for fanden aldrig (og her slutter sætningen heldigvis ikke!) til hverken at snakke, eller for den sags skyld vise billeder af min mands RIGTIGE penis.

ALDRIG!
Nej, det er de der wannabepenisser jeg er helt zoomet ind på. Og dem ser jeg faktisk ALLE vegne. Ikke kun i mit hoved, lige for at få slået det fast med 7tommer penisser. Nej, jeg ser dillere i min mad, i himlen, i mine gulvbrædder, i træer, i buske, i bygninger, i bøger osv osv. Jeg kunne blive ved. For det trænede dillerøje er de OVERALT.

Lige et par eksempler:

dillerDubaimand

Ham her så jeg en dag i Dubai. Hvad fanden er det han har på hagen? 🙂

 

dillerZoo

Mange af jer er sikkert gået forbi denne her i Zoo i Kbh., og  ja ja, det er bare en udskåret myresluger i træ, men alt hvad jeg ser er altså en diller 🙂

 

barbardiler

Ja, jeg undrer mig bare over, hvad PIKardee Picardee står på hovedet i her? Kom, lad os alle sammen stå på hovedet i en diller… 🙂 Og da de var trætte af at stå på en diller hovedet, lærte de to andre Isabella at spille poker. Hmmmm… Ok, fair nok. Billedet er fra en af min søns BarBar-bøger.

 

Nå, men det er altså ikke kun mig ser ser dem. Jeg får dagligt sendt mange billeder af dillere i div. sjove afskygninger. Og tak for dem 🙂 En wannabedick kan ALTID få et smil frem på mine læber.

Jeg ved jo godt, at det er helt tosset, men livet bliver altså lidt sjovere når man støder ind i en diller… Eller… Altså SER en diller… Ikke støder ind i… Det er noget rod.

Ok, sceneskift!

I går var jeg på Statens Museum for kunst og i det der fuldstændig fantastiske værksted med ler og maling og limpistoler über alle, kreerede min søn denne her:

lerdiller

Jeg kalder den “Penis-templet” og min mand og jeg, havde svært ved at holde masken, da han stolt viste den frem 🙂


Nå, men jeg vil gerne sprede lidt glæde og lummerhed og jeg kommer løbende til at vise jer lidt diller. Det tror jeg sgu ALLE, vil ha’ lidt godt af. Ikke sandt?

Jeg ønsker jer alle en dejlig mandag aften trods lortesne og lorteslud og lortekulde. Lort altså!
Og hvis du støder på en penis, så send den lige videre ok?

 

Møs fra mig og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

2 Mega lækre kommentarer

 • Irma

  😂😂 er sgu glad for du er tilbage i ytringsfrie Danmark!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Fnis, tak 🙂 Det føles også ret dejligt. Altså lige på det punkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så blev man lige ex-expat! Ørkeneventyret er slut...