Hej John

16 gode gaveideer til den nybagte mor

Jeg er jo lige blevet moster, og i den forbindelse har jeg tænkt lidt over, hvilke gaver  jeg egentlig selv blev vildt glad for at få som nybagt mor. Jeg blev selvfølgelig rigtig glad for gaver til mine drenge, men jeg blev faktisk endnu mere glad for de gaver, der var til mig. Alt handler jo om ens lille baby og man kan godt glemme sig selv lidt. Det tror jeg alle mødre kan nikke genkendende til ikke? Jeg synes det er vigtigt at forkæle moderen lidt. ❤️

Her er 16 ting, som jeg tror en hver nybagt mor ville blive glad for. Det var i hvert fald ting, der var ret uundværlige for mig den første tid. Og lad mig endelig vide hvad DU blev glad for som nybagt mor. Jeg laver gerne et indlæg med jeres musthaves også.

Del meget gerne indlægget med alle dine gravide veninder. Eller med dem der måske mangler gaveidéer til deres gravide veninder. Måske står du selv og skal være mor, bedstemor eller skal til din venindes babyshower? Måske kan denne liste være nyttig? 😉  Jeg ved i hvert fald at jeg selv godt kunne ha’ brugt en ligende liste, da jeg selv skulle være mor både første og anden gang.

 

Gaveideer til den nybagte mor- Voxtrup Reklamelink

 

1. BABYKALENDEREN Jeg har skrevet om den før, men den var for mig fuldstændig uundværlig. Min bibel. 👌🏼Kan købes HER

2. HÅRMASKE. Hello baby, hello hårtab, hello røv tørt hår. Sad but true 😬 Maria Nila hårmasken er så lækker og så stimulerer den hårvæksten. Den kan købes HER 

3. HÅNDCREME. Jeg ved ikke hvad der sker med ens hænder når man er nybagt mor, men jeg ved at de har brug for en del mere håndcreme end normalt. Raunsborg Sensitiv Håndcreme er et godt bud på en god håndcreme, da den for det første er vildt lækker og er uden parfume. Vigtigt. Den kan købes HER 

4. BODY OIL. Mmm… Det er så skønt at forkæle sig selv og bruge bare 2 min. på at smøre sig ind i den dejligste body oil efter badet. Denne her body oil er en af mine favoritter og kan også bruges som massageolie. Og massage har man virkelig brug for som nybagt mor.  Nilens Jord Body oil kan købes HER 

5. FACIAL SPRAY. Det er så lækkert at kunne friske sit ansigt op et par gange eller 10 i løbet af dagen. Man er jo muligvis en smule træt, tør og grå i huden som nybagt mor, så en facial spray er altså guf. Dermalogica Facial spray er en af mine absolutte favoritter og kan købes HER

6. TE er for mig lig med forkælelse og afslapning. Det har man brug for som nybagt mor. Denne her Pukka motherkind te er perfekt og kan købes HER

7. CONCEALER. Oh yes baby. Denne her er god til at dække trætte rende under øjnene og dække de hormonelle urenheder der kan opstå. Nilens jord  Duo concealer er suveræn til formålet og kan købes HER

8. DRIKKEDUNK. Ja, det er ikke så sexet, men virkelig en nødvendighed. I sær hvis man ammer. Lige så snart baby tager den første tår, bliver man jo sygt tørstig, så en drikkedunk er altid god at have ved hånden. Denne her drikkedunk er ret cool på en lidt 90’er måde, og er uden alt muligt giftigt. 👌🏼Kan købes HER

 

img_4768

9. HÅRBÅND. Hårvask er ikke altid en selvfølge med en nyfødt baby, og derfor kan et hårbånd gå hen og blive din bedste ven. 🙂 Det her er ret fint og kan købes HER

10. TERMOKOP. Det er ikke muligt at gennemføre en barsel uden en god termokop at have med på farten. Denne her termokop er både smuk og praktisk og kan købes HER

11. LÆBEPOMADE. Hello baby, hello tørre læber. EN god læbepomade er et must og NUXE læbepomaden er så god. Kan købes HER

12. HJEMMESKO. Mmm… Dejlige bløde, varme hjemmesko er et must, når man går hjemme med en lille baby. Det er så vigtigt at holde fødderne varme hvis man ammer, så på med futterne. De her i 100% fåreskind er så lækre og kan købes HER

13. MOFIBO. Lange gåture rimer på lydbøger. I min barsel fandtes Mofibo ikke, så jeg lånte lydbøger på biblioteket og lagde dem ind på min iPod. Ret besværligt, men jeg elskede at lytte til en god krimi på mine mange gåture rundt i København. Hvis du vil give en rigtig god gave til en nybagt mor, kan du give hende et gavekort til Mofibo. Se mere lige HER

14. BLUSH. Man kan på 5 sekunder få friske sommerkinder med denne lækre creamy Blush fra Nilens jord. Friske sommerkinder som camoufleret, at man måske ikke har i 1000 år. 🙂 Den kan ligge i tasken uden at gå i en million stykker, så den er perfekt at have med på farten. Den kan købes HER

15. SNEAKERS. Man går jo en million kilometer hver dag, og derfor er et par gode og behagelige sneakers et must. De her er skønne og kan købes HER

16. VARMEDUNK. Jep, sådan én har den nybagte mor helt klart brud for til både kolde tæer, muskelsmerter og tilstoppede mælkekirtler i babserne. Kan købes HER

 

Håber I kan bruge listen til noget. 😉 Og husk endelig at dele den med jeres venner.

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

8 Mega lækre kommentarer

 • Rutsje

  Noget ekstra lækkert chokolade fx fra ‘Chocolate and love’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rutsje. Mmmmm… Chokolade er ALTID en god gaveidé 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Y

  Enig i babykalenderen! En anden dejlig ting at “få” er en god mødregruppe – det er guld værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y. Helt enig. En god mødregruppe er virkelig guld værd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Der er rigtig mange gode bud 🙂
  Den bedste gave jeg fik kom min veninden med som selv blev mor et år før mig. Hun kom med hjemmelavet mad til fryseren. Bedste gave ever som jeg satte stor pris på og virkelig nød godt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Malene. Åh ja, hjemmelavet mad er virkelig en dejlig ting at få. Det skal klart med på den næste liste. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Tænkte da jeg så billedet “bøger??? Nej tak”. Men mofibo og masser af podcast ka tak!! Ville ønske jeg havde haft ammebrikker, men måske lidt trist gave 🙄 Lækker kaffe og masser af kys og kærlighed 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Randi. Hahahaha… Nej bøger får man ikke læst mange af som nybagt mor. Desværre 🙂 Ammebrikker ved jeg slet ikke hvad er. Må straks google. Tak for din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hej John