Opskrift: Brødet med den sprødeste skorpe i byen

20% på ALLE produkter fra Nilens Jord

Beklager hvis jeg gentager mig selv gang på gang på gang, men jeg er altså ret vild med Nilens Jord. Både fordi det føles virkelig rart at bruge produkter, der er allergi-venlige, men mest af alt fordi der er tale om virkelig lækre produkter, som virker SÅ godt. Makeuppen er nem at påføre og holder dagen lang, hvilket er et kæmpe plus i min bog. De hudplejeprodukter jeg har prøvet fra Nilens jord er skønne, og hvis du har lyst til at prøve nogle af dem, kan du evt. overveje at kaste dig ud i Hudpleje gaveæsken med både ansigtscreme, serum, Cleansing gel og Scrub til 399,- (og kun 319,- med min 20% rabatkode, jaiii…) Man får seriøst meget for pengene her.

Nå, men jeg har altså en dejlig rabatkode til jer, så I kan shoppe alle de Nilens Jord produkter I ønsker med 20% rabat. Rabatkoden hedder nana20 og den gælder indtil på søndag d. 3 dec. 2017 kl. 23.59

Skriv endelig hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne ok.

Her er 11 af mine favoritter:

Nilens Jord med 20% rabat

 

1. Dry Skin ansigtscreme er perfekt i denne kolde vintertid, hvor ens hud har brug for ekstra fugt.

2. Hudpleje gaveæske indeholder 4 lækkerier og man får seriøst meget for pengene her.

3. Second skin serum foundation er en virkelig skøn og let foundation, som er en af mine klare favoritter.

4. Brow Auto Pen  bruger jeg til at tegne øjenbrynene op med uden at det ser helt unaturligt ud. Den er nem at styre og holder fint hele dagen.

5. Skin Velour Foundation er en fantastisk foundation, som dækker godt og giver en lækker blød hud. Ikke mærkeligt at den hedder Skin Velour Foundation. 🙂

6. Duo Concealer Jeg har nævnt den før, men det er altså fordi den er så lækker. Den er perfekt til at dække de trætte rande under øjnene, og til at dække urenheder og ar.

7. Michellar cleansing water Bruger jeg hver morgen inden jeg fugter min hud med serum og dagcreme. Den renser blidt min hud uden at udtørre den, og ud over det, kan den også effektivt fjerne mascara og andet makeup.

8. Brow Fix bruger jeg til at holde mine øjenbrynshår på plads og give dem ekstra fylde.

9. Creamy Touch Rose Glow lægger jeg lige over kindbenene, på næsebenet og under øjenbrynene. Den fremhæver de områder jeg ønsker at fremhæve, og det gør virkelig en verden til forskel.

10. Creamy Touch Blush Giver mig friske kinder hele dagen og får mig til at se mindst 10 år yngre ud. Den er let at påføre med fingrene, og jeg har været fan fra første gang jeg prøvede den for et års tid siden.

11. Simply Blush er jeg blevet ret vild med her på det sidste, da den har den smukkeste friske farve til mine blege vinterkinder.

 

Pssst… Hvis der er nogle søde t(n)issemænd (ja, jeg er plat) på linjen, kunne I jo overveje at forkæle jeres dejlige  t(n)issekone (ja, jeg er plat) med denne her adventskalender. Med min rabatkode nana20 koster den kun 319,- og det vil med garanti resultere i en virkelig glad og kåd mage.

OG HEY. Del endelig dette indlæg med alle jeres Nilens Jord-elskende venner.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

6 Mega lækre kommentarer

 • Emma

  Altså jeg skylder dig et kæmpe tak! Efter sidste gang du delte en rabatkode købte jeg liiidt for meget og jeg elsker det. Især browfix?! What den gør jo en kæmpe forskel. Får pludselig komplimenter for mine øjenbryn hvilket er noget jeg aldrig rigtig har gjort noget ved! Har et lille ønske og ved godt det måske ikke rigtig er dig (hvis man må skrive sådan) men kunne du ikke lave en lille video her/på insta/something med hvordan du bruger dine produkter? Fx så synes jeg hurtigt jeg får brugt for meget blush fra en der creamy én? Synes altid du ser så naturlig smuk ud så kunne godt bruge et bette fif 😅♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma. Ej, hvor er det dejligt at høre. Ja, den browfix er virkelig et lille mirakel. Jeg har overvejet at lave en lille video, men indtil da kan du evt. se denne video som Cecilie har lavet. 🙂 http://tregodegrunde.dk/video-min-hverdags-makeup/ Og tak <3 Det er virkelig nogle søde ord, som gør mig så glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tak for rabatkode. Tænkte i går aftes at jeg lige skulle tjekke om nogen havde en rabatkode til nilens jord som jeg har brugt i MANGE år. Også før det blev rigtig populært ☺️ Og vupti så lagde du en op 😉 har haft en hel del pr uden makeup overhovedet – men nu prøver jeg med makeup igen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kristina. Ej hvor dejligt at høre 🙂 På med makeuppen igen, det er så pænt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tip. Har virkelig gerne ville prøve blush’en mega længe !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maja. Jaiiii… 🙂 Prøv den! Den er så skøn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift: Brødet med den sprødeste skorpe i byen