Her hvor jeg sidder... #10

3 gode ismaskiner med kompressor | Voxtrup.dk

Jeg har haft en ismaskine i 5 år, og den har nok lavet de første 100 liter is. Den fylder lidt, men den er helt genial og man kan lave de lækreste is-desserter på ret kort tid. F.eks denne her…

Rabarber-is med hvid chokolade

I morges lavede jeg en ny variant med bær fra haven, og i den forbindelse er der endnu engang kommet en del forespørgsler på hvilken ismaskine jeg har. Det vil jeg selvfølgelig meget gerne svare på. Jeg har en QUIGG ismaskine med kompressor. Den er købt i Aldi for omkring 1000 kr, og jeg er VILDT glad for den. Siden jeg fik min, har jeg set at Aldi med jævne mellemrum har solgt den, men det er altså desværre ikke en del af deres faste sortiment. Jeg har skrevet til Aldi for at høre, om de ved hvornår den kommer igen, men det ved de desværre ikke. Kun at den ikke kommer igen i 2017. Hmm…

I kan selvfølgelig holde øje med hvornår ALDI har en QUIGG ismaskine på tilbud igen (måske i 2018, måske aldrig?), men ellers kommer jeg med et bud på tre andre ismaskiner, som minder lidt om min, men desværre koster lidt mere.

Først lidt info om ismaskiner. Der findes to typer ismaskiner.

1. Der er dem med et fryseelement/skål som man sætter ned i maskinen og som køler isen ned. Den type vil jeg ikke anbefale, da de for det første ikke kan lave to portioner is efter hinanden og for det andet kræver at man fryser elementet ca. et døgn før isen skal laves. Det virker ikke i min verden, men hvis man kan leve med det, kan man få dem til en ret god pris.

2. Og så er der den anden type. Det er dem med en kompressor. De selvfrysende ismaskiner bliver de også kaldt. Dette vil sige at maskinen på en måde har en integreret fryser, som fryser den ene liter is efter den anden uden at man skal tænke på nogle elementer der først skal i fryseren. Jeg laver ofte to slags is efter hinanden, så jeg er derfor super glad for, at jeg har en med kompressor. Ulempen er at de ofte er både dyrere, større og tungere.

Rigtig mange ismaskiner med kompressor er røv dyre, og selvom jeg er stor fortaler for hjemmelavet is, skal man jo også spørge sig selv, om man virkelig har behov for en ismaskine til hjemmebrug til 5000 kr. eller mere. 🙂 Min smertetærskel er 2000 kr. Det svarer til ca. 25 liter god is, så den er ret hurtigt tjent hjem. Plus at den is man selv laver, smager så sindssygt meget bedre end det man køber. Selv Ben&Jerrys (Say whaaaaat?) Et andet plus er at dine unger vil elske at være med i køkkenet og lave deres helt egen variant.

Ok, lad os komme til sagen. Her er mit bud på 3 gode ismaskiner med kompressor. Måske er der en af dem der skal på jeres næste ønskeseddel?

 

Ismaskiner med kompressor - VoxtrupReklamelink

 

1. H. KOENIG HF250 ismaskine.

Ismaskine med kompressor der kan rumme hele 1,5 liter (1 liter færdiglavet is)

Kan købes hos Gelateria til 1995,-  LIGE HER2. De’Longhi ismaskine – ICK 5000

Testvindende (Tænk 2014) ismaskine med kraftig motor. Den kan rumme 1,2 liter (0,7 liter færdiglavet is)

Kan købes hos Coop.dk til 1899,- (1699,- hvis du er medlem af Coop) LIGE HER3. Wilfa ICM-C15 ismaskine.

Ismaskine der kan rumme hele 1,5 liter (1 liter færdiglavet is) og er super god til prisen. Eneste ulempe er at den larmer lidt mere end de andre.

Kan købes hos Wupti for 1375,- LIGE HER


 

Psssst… Opskriften på den lækreste cirtronfromage-is 🍋 finder du LIGE HER

Ciao ❤️


HUSK AT…

-jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling 🙂

-I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi? ❤️

6 Mega lækre kommentarer

 • Lene nipgaard

  Hej
  Jeg forstår ikke hvorfor min is ikke fryser til is når den har kært 60 min på min gui ismaskiner. Hvad gør jeg forkert?
  Måske maskinen ikke virker
  Mvh lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene nipgaard

  Jeg forstår ikke hvorfor min is i fryser når den røres i min quigg ismaskiner. Virker den mon ikke. Isen bliver ikke fast
  Mvh lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie B

  Ismaskine med kompressor er et kæmpe hit! Da min kæreste flyttede ind med sin for 5 år siden, forstod jeg ikke behovet, det gør jeg nu! Den gang slæbte han den Delonghi du nævner her, til huse. Den er siden blevet skiftet ud med den flottere (og lidt mindre) Wilfa, som du også nævner! Jeg syntes dog at lydniveauet er akkurat det samme, men Wilfa’en er meget nemmere at rengøre 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Sofie B. Ja, man forstår nok ikke rigtigt behovet før man har prøvet en god hjemmelavet is 🙂 Tak for gode input. Jeg er helt enig med dig i, at Wilfaen er en del flottere end den hvide De’longhi. Vidste ikke at den var nemmere at rengøre, så tak for den viden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig lavet hjemmelavet is på egen hånd, men min mormor er garvet til det, og jeg har da hjulpet et par gange eller tre. Og hun bruger den gammeldags, klassiske metode, med en helt almindelig fryser. Og det smager dælme godt. Tror dog, at hvis jeg skulle til at kaste mig ud i projektet, jeg ville investere i en ismaskine! 😅
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lillelyngs blog. Man kan sagtens lave is på gammeldags manér, men det er så meget lettere og hurtigere med en ismaskine. :-):-) Jeg er kæmpe fan 🙂 Tak for din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #10