Uge-rapporten #34 Om blandt andet analfjæs, nisser & biler

3 gode ting ved at sommeren snart er slut.

Man må jo fokusere på det gode i livet, og selvom jeg ikke er meget for, at sommeren snart er helt slut, kan jeg da i hvert fald komme på tre ting, som vi alle kan glæde os over er et overstået kapitel. Og ja, man kan selvfølgelig diskutere om sommeren overhovedet har været i gang, men lad os ikke være alt for bitre over det. I dag er det jo et fantastisk vejr og hurra for det 👏🏼👏🏼

Here goes:

1. Allergi. 😬 Og jeg lider ikke engang selv af det. MEN, det gør min mand, og ud over at det er synd for ham, er det også ret træls at både se og høre på. Snøft, klø, snøft. Stooooop nu God damn it!

oeje-der-kloer-gif

 

2. Solcreme på ungerne. Agrrrr… det er jo så træls, at skulle slås med dem hver evig eneste fucking gang de skal smøres ind. Og vi er endda i rimelig skarp træning efter at have boet i en varm ørken. 😬

solcreme2-gif sulcreme-gif

 

3. Op i røven med bikinikroppen.  Endelig kan den blive endelig pakket ind i en god sweater. Dejligt. 😆

bikini2-gif

 

 

Ud over det, er det faktisk bare noget lort at sommeren snart er slut. Punktum! Eller hvad tænker I? Hvad skal der tilføjes på listen? 😉

 

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

10 Mega lækre kommentarer

 • Camilla F

  Bliver lige nødt til at klage mig lidt. For de sidste par gange jeg har set et indlæg fra dig via Bloglovin er det med et billede af din afslutning “Ciao og tak fordi du læste med”. Og to ud af to gange jeg har set det har jeg reageret med et FU.. Nana må ikke stoppe sin blog!!!
  Så prøv venligst ikke at forskrække mig mere med det billede… jeg skal jo også kunne sove om natten og ikke frygte at du stopper med at skrive din skønne blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla. Er det sandt? Skørt! Har ikke været på Bloglovin meget længe. Synes ikke det fungerer så godt 🙈😬 Jeg stopper ikke med at blogge. Eller… En eller anden dag gør jeg måske 😆 Tak for din søde kommentar og fordi du følger med 👏🏼👏🏼😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Julen. Jeg glæder mig sådan til julen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Ja, den glæder jeg mig også til 😍😍 Kun 4 mdr. til 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg er færdig af grin hver gang du har en lille video med. Alt for skægt – TAK😂😂😂😂👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Jeg elsker også de små videoer. 😂😂 Tak ✌🏻️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  😂😂😂 fandeme en sjov gif, den med øjet 🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lotte. Ja, den kunne jeg heller ikke stå for 😂😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Man behøver ikke ha dårlig samvittighed over man ikke smutter ud i det gode vejr 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Uge-rapporten #34 Om blandt andet analfjæs, nisser & biler