Min lille bange dreng

9 gode TV-serier

 

gode tv serier - voxtrup

Jeg fik et spørgsmål i min lille spørgerundesom jeg lige vil svare på.

1. Spørgsmål og svar kan I læse HER

2. Spørgsmål og svar kan I læse HER

3. Spørgsmål og svar kan I læse HER

Spørgsmål:

Jeg mangler en serie at stene til, så hvilken ser du for tiden?

Svar:

Uhhhh, TV-serier er jo noget af det bedste jeg ved, og jeg deler heldigvis min glæde over dem med med min mand. Jeg vil lige nævne de sidste TV-serier vi har set her på det sidste, og den vi er i gang med nu, så I har lidt at vælge imellem. Alle er super gode!

Og så har jeg lige et enkelt spørgsmål til jer også. Hvad skal jeg se næste gang? Har hørt at The Crown skulle være god, men er der andre jeg bare SKAL se?

Nå, here we go.

 

Broen. Alle sæsoner. Shit den er uhyggelig og spændende! Sæson 1 ligger på Netflix og sæson 2 og 3 ligger på Filmstriben.dk. Sæson 4 bliver vist på DR 1 hver søndag kl. 20, og alle de afsnit der er blevet vist, ligger på DR.dk.


Outlander. Uhhh… Den serie er lækker. Altså, den lyder faktisk ret dårlig, når man lige læser om den, og da min veninde forslog, at jeg så den, var jeg ret betænkelig ved projektet. MEN, den er såååå god. Og den serie har jeg altså set uden min mand. 🙂 Det er kun de to første sæsoner, der kan ses på Netflix, men alle tre sæsoner kan ses på Viaplay.


The Handmaids tale. Muligvis en af de bedste serier jeg nogensinde har set. Shit den er vild! Og jeg har hørt, at der kommer en sæson mere til april. Can’t wait. Første sæson kan ses på HBO.


Big little Lies. Vanvittig god og spændende serie med den vildeste vifte af stjerneskuespillere. Hvis I ikke allerede har set den, så er det nu! Første sæson ligger på HBO og der kommer vist nok en sæson mere i løbet af… 2019 (!!)


Godless. Sindssyg lækker western-serie filmet så vanvittigt smukt. Den er spændende og uhyggelig og drabelig, men virkelig god. Der er kun én sæson ind til videre og den kan ses på Netflix.


Westworld. Fantastisk serie, og jeg venter i spænding på 2. sæson, som skulle komme til april. Den er mystisk og blodig og ikke i nærheden af andre serier, jeg nogensinde har set. Første sæson ligger på HBO. Se den!


Frikendt. Norsk serie, som er pisse spændende og godt produceret. Første sæson ligger på Netflix, og ligeledes anden sæson, som lige er kommet.


Designated Survivor. Ud over at jeg godt kan blive lidt vanvittig over at Keifer Sutherland hvisker virkelig meget, så er denne serie faktisk vildt spændende. Der er næsten to sæsoner, og de kan ses på Netflix.

Manhunt: Unabomber. Uhhhh… Den er vi igang med nu, og den er altså ret spændende. Især fordi den bygger på virkelige hændelser. Første sæson ligger på Netflix.


Tilføjelse til indlægget: HVORDAN KUNNE JEG GLEMME…

Ozark, som er en super spændende serie på Netflix? Den skal I sgu også se 🙂

 

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

10 Mega lækre kommentarer

 • Ejjjjj prøv lige at se The Fall – blev færdig med de. Igår. Virkelig virkelig VIRKELIG GOD 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 god weekend ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Vi deler vist meget samme smag i serier. Jeg kører dog ofte lidt død i serier med alt for mange sæsonner.
  Den seneste serie, jeg har slugt fra ende til anden på nul, komma 5, var Lovesick på netflix. Den er bare fabelagtig i sin fortælleform og jeg kunne slet ikke stoppe. Ozark er vi lige startet på og den er også super😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Camilla F. Lovesick har jeg aldrig hørt om, så tak for det fit. Gud, jeg har da glemt Ozark i mit indlæg. Den har vi jo set, og den var SÅ spændende! Uhhh, der sker så mange vilde ting, glæd dig! God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla F

   Nu kommer jeg igen for sent i seng fordi jeg ikke kan slippe Frikendt, som du har anbefalet😆. Lav endelig flere af disse lister, jeg er vild med det❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Pt. er jeg i gang med Modern Family igen, elsker den serie:D Og tænker, at The Crown skal være den næste jeg går i gang med – hvad lavede man egentlig inden Netflix? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nadia. Har aldrig set Modern Family, er det en serie man ser med eller uden sin mand? Og ja, hvad fanden gjorde man inden Netflix? Hahahahaha… God weekend <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Har I ikke set modern family????? Du har så meget til gode – er faktisk nærmest misundelig! Verdens sjoveste serie. Min mand var lidt svær at få med på vognen (jeg startede lidt uden ham), men sidenhen har han udtalt at han nærmest er lidt forelsket i Phil Dunphy. Se den, se den i aften.. Med Lasse. Som afslutning på deprimerende eller uhyggelige serier, fungerer den perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Det har vi simpelthen ikke, men jeg kan fornemme, at det er en kæmpe fejl. 🙂 Vi tjekker den ud, tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Må se at få set A Handmaid’s Tale – elskede bogen, og alle anbefaler serien. Broen må også hellere på listen, faktisk ved jeg slet ikke, hvorfor jeg ikke har set den endnu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Pia. Du har mange gode timer foran flimmeren foran dig 🙂 Vidste slet ikke at The Handmaid’s Tale byggede på en bog. Det er altid svært at se en filmatisering af en god bog. Det skuffer næsten altid. Men hey, du må gi’ serien et forsøg, for den er så vild. God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min lille bange dreng