Her hvor jeg sidder... #13

Afstemning: Hvilken vej skal toiletrullen hænge?

Hvilken vej skal toiletrullen hænge? Voxtrup

Jeg har en helt klar holdning til hvilken vej toiletrullen skal hænge, hvilket jeg efterhånden har erfaret, at jeg langt fra er alene om. Der er i mine øjne kun ÉN vej den kan hænge, så det både ser pænt ud og er funktionelt. Min mand hænger den virkelig ofte forkert. Ikke for at pisse mig af, men simpelthen fordi han er bedøvende ligeglad med hvilken vej den vender. Han tager en rulle ud af posen og hænger den på holderen helt tilfældigt. Og så vender jeg (lidt surt) rullen, hvis den ikke hænger rigtigt. Jeg vil gerne stå ved, at det er lidt tosset, men vi har vel alle vores særheder ikke? Jeg kan også finde på at vende rullen i andre hjem, hvilket jeg bare skal stoppe med lige nu. Stop med det Nana!

Uden at røbe hvilken vej jeg mener er den rigtige, vil jeg gerne høre jer, hvilken vej I mener den skal hænge. Det er vigtigt det her. Næsten ligeså vigtigt som at få afgjort hvilken variant i Matadormixen der er den værste. Lad os en gang for alle få afgjort hvilken vej der er den rigtige. SÆT IGANG.

Hvilken vej skal toiletrullen hænge?

View Results

Der er sikkert blevet lavet ligende afstemninger før, men det her er jo MIN blog og MINE læsere, og jeg vil gerne vide, hvor jeg har jer. 🙂

Smid i øvrigt gerne en kommentar, hvis du har nogle gode argumenter for og imod, at rullen skal vende den ene eller anden vej. Det bliver sjovt det her. Kan I mærke det?

DEL ENDELIG. Som sagt… DET ER VIGTIGT DET HER 🙂

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

14 Mega lækre kommentarer

 • Er jeg virkelig den eneste freak der er 100% på B? Jeg trykker min arm mod rullen, når jeg skal hive papiret af og det fungerer bare ikke, hvis den skal hænge på A-måden.
  Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal have det lige nu. På én måde stolt over at have en ikke-mainstream mening, men.. jeg er meget overvældet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg kan desværre ikke få lov til at stemme, men i et så vigtigt anliggende, føler jeg selvfølgelig, at min stemme skal høres 😉 Den skal vende udad, selvfølglig, alt andet betragter jeg næsten som barbarisk:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Najda. What? Kan du ikke stemme? Det er jo en katastrofe. 😱😱😱 Prøv lige igen. 😆 Og så enig i øvrigt. Selvfølgelig skal den vende udad. 👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Den skal vende udad 😝
  Jeg har indrammet denne plakat og hængt op over toilettet; så er der ikke noget at være i tvivl om 😂
  https://justspotted.dk/collections/bomedo/products/toiletpapirrullen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nina. 😂 Elsker den plakat 👏🏼👏🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • FruBoisen

  Der er ikke noget at diskutere! Den kan kun hænge een vej! A: udad. Der er endda lavet en undersøgelse der viser, at rent hygiejnemæssigt er det den korrekte måde.
  Min gl. gymnasieveninde og jeg var engang ved at bliver uvenner over det🙈. Vi måtte tilsidst aftale at det var forbudt at vende rullen hos hinanden. Virkelig vigtige ting man kæmper for her i livet😉.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej FruBoisen. 😂😂 Jeg er helt med dig her 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster

  Selvfølgelig A. Især hvis man efter første tørrerunde (selvfølgelig børn 😏) får bummelum på fingrene. Så kommer der ikke lort på væggen, når man skal have fat i papiret igen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Moster. True 😂😂 Vigtigt argument! 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Kronborg

   Meget vigtigt argument, som jeg istemmer ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Det er jo klart A! Og den eneste rigtige argumentation for dét er, at alle der mener noget andet, er nogle uvidende hundehoveder 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. Jeg kunne ikke være mere enig 😂😂😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  De første mange gange jeg var hos mine svigerforældre vendte jeg altid rullen “rigtigt” da jeg lagde mærke til at de var kommet til at hænge den, hvad der i mine øjne er forkert. Da jeg så erfarede at den sjovt nok ofte var vendt igen måtte jeg jo bare godkende at de altså bare altid vender den “forkert”. Jeg har været sammen med min mand i 13 år og når vi er på besøg hos dem og jeg skal på toilettet vender jeg rullen rigtigt og når jeg er færdig derude vender jeg den så forkert igen. På den måde er alle glade

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Carina. Hahahaha… shit hvor er det sjovt 😂😂😂 Jeg er vild kompromis’et 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her hvor jeg sidder... #13