Afstemning: Hvilken vej skal toiletrullen hænge?

Afstemning: Skal der smør under?

skal der smør under honningen

 

Nå, folkens. Det er simpelthen tid til endnu en afstemning på jeres yndlingsdomæne. Denne gang skal det handle om smør under smørbart pålæg. Jeg ved, at det er noget der kan dele vandene, så lad os lige få afgjort hvad mine læsere mener. Jeg har en helt klar holdning til det, men jeg røber ingenting endnu.

Min mand har en helt anden holdning end mig, og jeg kan næsten ikke klare det. Jeg har det faktisk næsten værre med dette end med hvordan toiletrullen skal vende, så I kan nok forstå, at det er yderst vigtigt, at jeg får flertallet på min side. 🙂

Nå, here we go… Husk at I skal stemme i alle 5 afstemninger.

1. Skal der smør under nutella?

View Results

2. Skal der smør under honning?

View Results

3. Skal der smør under syltetøj?

View Results

4. Skal der smør under leverpostej?

View Results

5. Skal der smør under peanutbutter?

View Results

Del endelig. Det er jo yderst vigtigt at alle i DK ser denne afstemning. 😉

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

14 Mega lækre kommentarer

 • Nina W.

  Der skal altid smør under – og altid Lurpak. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nina. ENIG. Om det lige er Lurpak er ikke så vigtigt, men smør skal der fandme til 😜😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hvordan kan der være flere nej stemmer end ja mht smør under Nutella :-O
  Jeg fatter det ikke!
  Min søn skulle have en mad med Nutella hos tanten sidste weekend –
  Tanten: skal du have smør under Nutellaen?
  Min søn: ja! For det siger min mor smager godt.
  Jeg var lidt stolt over at han faktisk hører efter hvad jeg siger til ham bare en gang i mellem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Carina. Jeg er faktisk også i chok! Der SKAL sgudda smør under nutella. Alt andet er da en hån mod nutallaen 😱😳 Du har opdraget din søn helt rigtigt 👌🏼😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Haha. Jeg var lidt spændt på om du havde samme mening! Nutella uden smør er bare ikke en rigtig nutellamad!! Det værste jeg næsten har været ude for, var da en fra min mødregruppe fortalte at hun slet ikke kunne lide Nutella. Vi sad to og var fuldstændig i chok :-O Jeg er stadig ikke kommet mig over det 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Carina. Hahahaha… det er det mest chokerende jeg nogensinde har hørt. Alle kan da li’ nutella! 😱😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Jeg kan ikke helt finde ud af, om der skal smør under smøreost? Altså… Det er jo næsten for meget. Eller er det?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rose. Fuck, jeg har glemt smøreosten. 😱😱😱 Måske fordi jeg aldrig spiser det. Jeg tror dog ikke jeg ville putte smør under. Eller ville jeg?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg elsker disse videnskabelige undersøgelser! 😉 Men det bliver et klart nej herfra. På alle punkter. Der skal faktisk overhovedet ikke smør under nogen som helst former for pålæg. Jeg.kan.ikke.ha’.det! Og sådan fik jeg det faktisk tidligt.. Var ret ofte indlagt som barn, og der var jo altid smørrebrød til aftensmad. Med det herlige twist at rugbrødet altid var smurt med minarine – altså, fy for helvede! Og ligegyldigt hvor meget jeg skrabede og skrabede det satans minarine væk fra brødet, så var smagen der stadig. Yrk!
  Næh, skal der være smør på brødet, skal der ikke andet på. (Og så skal der i øvrigt heller ikke være nogen former for fedt på noget som helst kød. Jeg KAN simpelthen ikke synke det!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Signe. Jamen smør kan jo slet ikke sammenlignes med margarine, men det lyder som nogle ubehagelige oplevelser, så kan godt forstå din afsky for smør under pålæg. 😬😬 Jeg har kun gode smør-oplevelse, så jeg SKAL bare ha’ smør under alt pålæg. 😜

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Sjovt:-)
  Brug endelig det gode smør Lurpak, det står min oldefar bag:-)
  Hilsner og en skøn aften med stemmeresultater:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Der er skam ofte Lurpak under mit pålæg 😆👌🏼 Sej oldefar at have i øvrigt 👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vi sad sjovt nok og snakkede om det forleden dag, da teenagedatteren synes at det at en af hendes veninder puttede smør under syltetøjet var ulækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Eva. Ej hvor sjovt. 😆 Altså, der skal da helt klart smør under syltetøj. Unden tvivl 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afstemning: Hvilken vej skal toiletrullen hænge?