Historien om Mari...

Av av av og en dart-skade…

IMG_4817

Jeg ligger i min seng. Kl. er næsten 14 og jeg håber snart, at pillerne får min massive hovedpine til at skride.
Min arm gør også ondt. Kun den højre. Smerten må skyldes, at jeg for første gang siden 90’erne har spillet dart. Vi er altså ude i en dart-skade. Rock on 🙂
Smerten i mit hoved skyldes de alt for store mængder alkohol jeg indtog til min søsters 30 års fødselsdag i går.
Uden at gå alt for meget i detaljer, var det noget med 50 festglade mennesker, rom, lime, gingerale, hotdogs og Justin Bieber. Og nå ja, dart.
Min mand og jeg lukkede festen kl. 5 og cyklede gennem et sovende København. Helt øde gader på nær et par fulderikker og en dame der tydeligvis er på vej på arbejde. Lyden af fuglekvidder. Duften af sprød morgenluft.
Tilbage i vores lejlighed vasker jeg makeuppen af og børster tænder. Jeg er så træt. Træt i mit hoved af alkohol. Træt i mine ben af at have danset i lidt for små sko, Træt, træt, træt. Jeg sætter mig på kummen og tisser. Jeg lukker lige øjnene… Bare lidt. Jeg vågner ved lyden af en prut. Den lyder hult og jeg fniser i søvne. Jeg åbner forsigtigt øjnene og ser mine fødder på et flisegulv. Vores flisegulv på vores badeværelse. Fuck. Jeg er faldet i søvn på lokummet med bukserne nede om anklerne. Hvor længe har jeg siddet her? Klokken er 6, så jeg har nok ikke lokums-sovet i mere end 20 minutter. Måske lidt mindre, men nok til at begge mine ben sover.
Jeg humper klodset ind i seng og sover tungt de næste 7 timer.

Jeg har lige været ude og sluge et par piller og drukket to liter vand. Min mand er gået til bageren, og jeg er gået tilbage i seng. Tjekker Instagram, Facebook og snappen. Kan se at der allerede er over 300 mennesker der har været inde og se mig synge Justin Bieber kl. 4.18 i nat. Det lyder ad helvede til 🙂 Tænk at folk gider at se sådan noget lort 🙂

Ville for en gang skyld håbe, at det pissede ned, så jeg bare kunne blive under dynerne hele dagen. Spise chips i sengen. Se videre på den der pisse gode franske Netflix serie min mand og jeg startede på i sidste uge. Marseille hedder den.
I stedet skinner solen, så mon ikke dagen kommer til at foregå på et tæppe i solen i Fælledparken. Måske en is. Måske en lur. Måske begge dele. Kan ikke blive inde i dette vejr.
Ungerne kommer først hjem i aften og jeg vil forsøge at lave ingenting. Jeg burde få ordnet vasketøj, gjort rent, købt ind, gjort klar til en travl uge. Jeg vil forsøge at lade være.

Og til dem der arbejder på Benjamin på Frederiksberg. Når I møder i morgen tidlig, vil I muligvis blive mødt af en lille bitte diller på vejen. Måske også en lille kridt-pik på muren. Beklager. Det var mig, der havde ansvaret for at tegne pile på jorden, så gæsterne kunne finde den rigtige indgang. Den opgave var jeg tydeligvis, trods mine snart 36 år, ikke i stand til at håndtere på voksen vis. Grow the fuck up Nana.

Jeg ønsker jer alle en fantastisk dejlig søndag. Med eller uden børn. Med eller uden tømmermænd. 🙂 🙂

 

Møs fra mig og tak fordi du læste med. TAK ❤️

 

Og hey, fik du i øvrigt læst om min ret uheldige start på fredagen? Eller fik du afprøvet denne her overlækre rabarber-is 🙂 Nå ik?  Jamen så er det jo heldigt, at jeg lige har linket til både indlæg og opskrift her 🙂


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

Enestående chance for at være den første til at kommentere :-)

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Historien om Mari...