Wow, hvor har du flotte skamlæber!

De mænd, ass.

-Sponsoreret-

De der mænd, ass. Ja, beklager, men det der fantastiske norske ord ass (som oversat til dansk ikke betyder røv men altså), er altså kommet for at blive på bloggen min. Tak SKAM (norsk tv-serie, red.)
Nå, men de der mænd… De er så fandens fantastiske og samtidig så komplet håbløse set fra vores kvinders synspunkt.

Jeg har været sammen med den samme mand i 15 år (15!), og eftersom jeg kun er i midten af 30’erne kan man hurtigt regne ud, at vi blev kærester i en forholdsvis ung alder.

Vi har, hvis jeg selv skal sige det, været ret gode til at udvikle os sammen og hver for sig. Vi har det dejligt i hinandens selskab men i den grad også hver for sig. Vi har det sgu egentlig ret godt, og der er ikke så meget drama.

Nå, men der er selvfølgelig de der situationer, som jeg tror ALLE kvinder i et fast længerevarende forhold kan nikke genkendende til. De der små episoder, hvor man står tilbage og har lyst til at råbe “jamen har du da for helvede slet ikke hørt et eneste ord af,  hvad jeg har sagt mellem linjerne i de fucking hundrede år, vi har været sammen?”  WTF, ass! Som når ens mand f.eks. i verdens bedste mening har købt verdens største buket liljer til en million kroner, og man smiler skævt og takker, og inderst inde tænker “har jeg ikke gjort det rimelig klart, at jeg hader denne grimme 90’er blomst, der for altid vil minde mig om min gymnasiekæreste, der kaldte mig for “smukke lilje” (opkast opkast opkast) og i øvrigt lugter af pis. Altså liljen” For helvede altså. Denne gigantiske buket bliver pludselig ufrivilligt forvandlet til en kæmpe fuck-finger, alt imens ens mand synes han er pisse godt kørende og lige har smidt en million point ind på kontoen. Jesus altså!

Jeg tror alle kender til denne følelse af, at ens partner virkelig har sovet i timen. At ens mand ikke kan huske de helt rigtige ting. Altså de helt rigtige ting i følge os kvinder. Ikke?

Min mand glemmer ting, ja. Men han husker faktisk generelt langt bedre end jeg gør.

I kan ikke bilde mig ind, at os kvinder ikke sover i timen en gang i mellem. Eller er det bare mig der har glemt vores bryllupsdag en gang… Ok to gange. 🙂
I stedet for altid at lade mændene stå for skud, skulle vi måske lige overveje, at vi muligvis er lidt snerpede, og muligvis kan være bare en lille smule svære at leve sammen med. At vi simpelthen lige burde tage en slapper og bare råbe “op i røven”, når de der mænd glemmer en bette detalje, som vores åh så perfekte kvindehjerne forventer, at de kan huske.
Kom, råb efter mig; OP I RØVEN, OP I RØVEN, OP I RØVEN.

Nå, men apropos mænds ikke-altid-skide-gode-hukommelse, har I så set den nye Anthon Berg video “GOOD STANDING”? Den er PISSESJOV, og rammer fuldstændig plet. Både med hvor håbløs glemsomme mænd kan være, og, i den grad også, hvor fucking trælse kvinder kan være. Come on, hvilke kvinder lukker øjnene og spørger “hvilken øjenfarve har jeg?” Det er der sikkert nogle der gør, men så er de fandme også selv ude om det!

De mænd, ass og de kvinder, ass. 🙂

Har I en mand, der kunne ha’ brug til et good standing kit? Eller en kvinde der kunne bruge et? Ja, jeg ved jo at der er mænd der læser med også. Og hvorfor har han/hun brug for et? Må jeg høre et par historier? Hit me i kommentarfeltet, men se lige denne sjove video først og grin ad med dem. 🙂

Kys fra mig ❤️


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

liljer

4 Mega lækre kommentarer

 • Ååååårh 🙂 Altså Lillefar sagde engang: “Kan du huske vores første date, hvor vi gik hånd i hånd op af Gammelkongevej?”. JEG SVAREDE: “… vi var i Frederiksberg have på vores første date”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Vestegn. Jamen, det er så tæt på 🙂 Altså Frederiksberg have og Gammel kongevej. Den date skal jeg ha vist lige høre lidt om på lørdag 🙂 Kæmpe møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorte

  Min fantastisk søde stedfar kunne godt bruge et kit idet han formåede at give min mor en bilradio da hun blev 50 (på trods af 100-vis af hints om den der ring hun drømte om)… Han er bagud på point så ham vil jeg gerne hjælpe lidt på vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne-Dorte. Hahahaha… En bilradio 🙂 Han burde virkelig lægge en billet ind på et good standing kit 🙂 EN BILRADIO! For helvede altså. Tak for din kommentar 🙂 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wow, hvor har du flotte skamlæber!