16 gode gaveideer til den nybagte mor

Den fineste neglelak fra Essie

img_4469Reklamelink

Jeg har en neglelak, som jeg er ret begejstret for, både ift. holdbarhed og farve, og alle vil vide hvor den er fra. Ok, ALLE er måske en overdrivelse, men jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg næsten altid bliver spurgt ind til den, når jeg har den på. Forleden var der endda en dame i fakta der stoppede mig for at spørge ind til mine fine sommernegle, som hun kaldte dem. 🙂 Og i går da man kunne se den på min IG story, var der ikke mindre end 13 der ville vide hvilken neglelak jeg havde på. Jeg er selv typen, der spørger ind til sådan noget, så synes slet ikke at der er mærkeligt, hahahahaha… 🙂

Nå, men problemet er bare, at jeg aldrig kan huske hvad den hedder. Kun at den er fra Essie og er i en snoet flaske. Meget brugbart.  🙂

Fremadrettet kan jeg jo så sende linket til dette indlæg afsted. Med farve, link og hele balladen. Smart ikke?

 

I finder min smukke neglelak (som altså hedder On the List) fra Essie lige HER 

Essie neglelak on the list - Voxtrup

 

Inden jeg lægger to lag på, lægger jeg først en base på fra Essie. Den finder I HER

essie basecoat

 

Og NU KOMMER DET VIGTIGSTE 🙂 Efter et lag base og to lag neglelak, lægger jeg et lag TOPCOAT, som gør at hele balladen holder i en uge og ud over det, tørrer ret hurtigt. Pisse smart! I finder topcoaten lige HER.

essie-topcoat

Nå, men så fik vi den neglelak på plads. Og den holder altså 10 gange bedre end almindelig neglelak. Just saying. 🙂 Jeg har også DENNE FARVE som er ret smuk, og vil nu stærk overveje at anskaffe mig DENNE FARVE. Man kan aldrig få for meget neglelak vel?

Ciao og rigtig dejlig mandag ❤️

Pssssst… Apropos neglelak, så kommer jeg lige til at tænke på DETTE INDLÆG, hahahahaha…

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Pia Bo

  Ej, men altså 👏🏻👏🏻👏🏻 Nu sidder jeg her med neglelak, der er super fin på 5. dagen. Tak for tip. Det var jo overhovedet ikke ny viden. Men nu fik jeg endelig gjort det. Købte alt, hvad du anbefalede og neglene blev så fine 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Pia. Ihhh… hvor er det bare dejligt at høre 🙂 Jeg skal snart ha’ købt et par farver mere. Det er den eneste neglelak jeg gider at bruge. Elsker at det holder så godt 🙂 Tak for din kommentar <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Skide godt! Har længe tænkt på at spørge 😂😍 vi er simpelthen så søde og tøset, os kvinder nogle gange. Jeg er vild med det. Hep hep for neglelak indlæg 💅🏼💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emma. Tak <3 Hvor er du bare sød.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

16 gode gaveideer til den nybagte mor