3 gode ismaskiner med kompressor | Voxtrup.dk

Den mest forhadte variant i Matadormix-posen.

Ok, efter jeg i sidste uge postede et billede på IG af en skål med mine efterladenskaber fra en pose Matadormix, har jeg haft lyst til, at lave min egen lille afstemning. Jeg kan mærke, at det er et lidt følsomt emne og samtidig et emne, der er en enorm interesse omkring. 🙂 Derfor føler jeg nærmest, at det er min pligt, som en af de førende danske blogs (host host :-)), at tage emnet op. For vores allesammens skyld.

En pose Matadormix er jo på mange måder en genial blanding, da der er noget for en hver smag. Blandingen har eksisteret i 34 år, og selvom den er den bedst sælgende slikpose fra Haribo i Danmark, fatter jeg simpelthen ikke, hvad nogle af varianterne laver i blandingen. Efter mit opslag på IG, er jeg dog lidt i chok over, at ikke ALLE deler min holdning om hvilken variant, der burde skride langt væk fra blandingen, og derfor denne afstemning.

Jeg er sikker på at Haribo jævnligt laver deres egne forbrugerundersøgelser, og jeg er ikke ude på at lave den helt store survey test med en million spørgsmål.

Det eneste jeg bare gerne vil vide er…

HVILKET STYKKE SLIK FRA DIN MATADORMIX, DER LIGGER TILBAGE I POSEN, efter du har voldtaget posens øvrige indhold? Altså hvilken variant der gerne måtte forlade posen for evig tid. Dem der følger mig på IG, ved selvfølgelig godt hvilken variant, der ligger tilbage i min skål, men det behøver jeg jo ikke at røbe her på domænet.

Sæt et hak og del gerne indlægget med dine venner. Jo flere der deltager, jo federe. Jeg er jo helt overbevist om, at det er min variant der løber med sejren over det mest forhadte stykke slik i matadormix-posen, men nu må vi se…

Hvis I har flere hade-varianter, kan I allernådigst få lov til at sætte to hakker, men kun hvis I ikke kan vælge én variant. Jeg kommer til at sætte to, for jeg har to varianter, som jeg slet ikke kan holde ud. Og I skal selvfølgelig være mere end velkomne til at smide en kommentar hvis I vil uddybe jeres svar 🙂

Jeg kommer med en update i næste uge, samme tid, samme sted. Er det ikke bare spændende?

Sæt igang!

 

matador mix undersøgelse - voxtrup

Hvilken variant i Matadormix posen skal skride fra DIN blanding? Jeg er sød, så I må sætte to hakker, hvis I vil. 🙂

View Results

På forhånd tak for jeres deltagelse, I er lækre!

Ciao ❤️

Pssst… Når I har sat jeres kryds(er) kan I jo lige kigge på den undersøgelse jeg lavede tilbage i april. Den handler om sæd. Fnis.


 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

94 Mega lækre kommentarer

 • Natasha

  Nr 4 og Nr 8

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Natasha. Dem er jeg bestemt heller ikke fan af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Fin undersøgelse, men jeg synes, den er lidt upræcis i opdelingen af slikket. Nr. 8 med lakridserne burde opdeles i 1) dem med tre på stribe, 2) den stjerneformede, og 3) den, som altid bliver tilbage i posen, som ingen vil have.
  At ligge tre typer i én kategori vil naturligvis give mange stemmer. Sammenlign det med, hvis alle vingummifarverne var én kategori: Så ville de fem vingummifarver have fået 34% (skrevet d. 15/8, hvor nr. 8 har 39%). Blot et input til undersøgelsens metode 🙂 God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Pernille S. Ja, det er noget værre noget. Jeg burde selvfølgelig ha’ delt alt op i former og farver. Men heldigvis er der jo ikke tale om en forbrugerundersøgelse 🙂 Det er kun spas. Tak for dit input, det husker jeg til næste gang. Promise 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Åhh rosetterne er klart min nr. 2,lige efter dukatos, så behøver vi slet ikke alle vingummierne 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mai. Der er mange der gerne vil dele en pose Matadormix med dig 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Jane. Heller ikke fan af nr. 3. Især fordi de sidder sygt fast i tænderne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Ud med alt der ikke er æggene og labre larver! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ann. Dig vil jeg gerne dele en pose med 😂😂 Jeg hapser i hvert fald gerne alle vingummierne. 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Æggene er de bedste 😱😱😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Du bliver nødt til at lytte til en ny podcast, der hedder Fredagsslik – der anmelder de er nyt stykke slik hver gang! Haha, det tror jeg, du ville kunne lide!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ina. Tak for tip! Det lyder lige som en podcast for mig 😂😂😆👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan mindst lide de gule vingummier, som jeg i øvrigt synes smager ens, men jeg spiser rub og stub, fordi jeg er så sukkerafhængig at jeg spiser næsten al slik (undtagen de klamme røde krudtugler, som min mand elsker og køber voldmange af i sin blandselvpose, adr!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvad?! Er der virkelig ingen, der kan lide de pink (pebermynte) æg?! Det er min klare favorit. Og de hvide. Og de gule, orange og røde vingummier. Dog IKKE bananerne. De er hæslige! De labre larver er også et hit. Stemte dog nr. 8, da de er det mest ligegyldige slik, jeg nogensinde har smagt. Jeg får lyst til at skrælle mig en gulerød, når kun de (samt de grønne æg) ligger os rasler i min pose. NOT good.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda

   Jo, mig! Pink æg er klart det bedste 😛😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke R.

   Jeg foretrækker også klart de pink æg. Generelt forsvinder æg og labre larver først fra min skål/pose 🙂

   De grønne vingummi er typisk dem jeg spiser sidst. Men der findes nu ikke meget slik jeg direkte hader…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Mmm… elsker de grønne vingummier 😆😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Jeg spiser alt i matador mix UNDTAGEN dem som jeg kalder ‘affalds lakrids’ ☹️- og du kalder ‘rosetter’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det er jo svært, for jeg ELSKER lakrids æggene, men ikke de pink, de er forfærdelige! Lakrids rosetter og dukater får også pænt lov at ligge (og jeg elsker ellers lakrids) sammen med en god portion tilfælde vingummier. Jeg mener, vingummierne er ok, jeg får bare hurtigt nok og så har jeg ikke bemærket den store smagsforskel, som jeg kan huske altså. (Horrible, I know) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  De der pink æg er frygtelig…. de alm lyserøde er derimod, helt okay. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stinne. Alle æg er frygtelige i min mund. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Madsen

  I mange, mange år troede jeg ikke, jeg kunne tåle lakrids. Jeg fik simpelthen sådan en hovedpine og kvalme af dem. Det viste sig, at det eneste, jeg havde smagt, var Matador-lakridser. FØJ for en ulykke. Den dag i dag spiser jeg sygt meget lakrids, men Matadorlakridser kan jeg stadig ikke døje. Skift dem ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lisbeth. Hahahahah… Det er fandme sjovt. Og jeg er helt enig. Ud med de lakridser

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  2. og 9. Får simpelthen så ondt i tænderne af de lede vingummier, og de gule og de grønne er de værste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Therese. Mmmmmm… vingummierne er klart de bedste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg forstår INTET! Alle dem, der ikke vil have lakrids-rosetterne, sender dem bare i min retning. På forhånd, tak! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Malene. Jeg er sikker på at rigtig mange mennesker vil dele en pose Matadormix med dig 🙂 Du er faktisk ret heldig, selvom du har en elendig sliksmag 🙂 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Altså jeg levner altid de lyserøde æg! Jeg kan simpelthen ikke få dem ned! Til gengæld kan jeg godt lide de grønne. Elsker cola, labre larver og de hvide vingummi, men kan ikke stemme fordi tingene ikke er farveopdelt 😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Marie. Ja, det er ikke så godt 🙂 Jeg skulle helt klart ha’ farveopdelt æggene, my mistake.:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Æggene, men kun de lyserøde de smager frygtelig, de andre er ok, derefter colamønten for den er også klam

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nille. Der er mange der nævner de lyserøde æg. Jeg hader alle æggene, føj 🙂 Til gengæld er jeg lidt i chok over, at så mange hader colamønten. Jeg synes den er super dejlig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Endelig en der tager fat på et af de vigtige emner i vores samfund!💪👏 Jeg har i mange år bandet de der elendige lakridser langt væk og labre larver. Ender med at spise dem efter et par dage, i mangel af bedre, men det er jo spild af kalorier, thi de smager jo direkte tarveligt 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Christina. Hahahahahaha… Kunne simpelthen ikke være mere enig. 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg elsker lakrids. Men matador lakrids er et tarveligt stykke slik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Schwartz

  Jeg kan faktisk lide det hele… LIGE med ÉN undtagelse!!! Det der lyserøde æg, som har sådan en stærk mint smag!!! 😱 jeg har lært at gennemskue hvilken en det er, for der er nemlig 2 forskellige lyserøde æg, men der er en lille farveforskel.. 😏 for pokker hvor er det kommet bag på mig mange gange…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Maria. Har aldrig tænkt over at der er to slags lyserøde æg. Tak for info 🙂 Holder mig generelt bare LANGT væg fra alle æggene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Y

  Alle kommentarerne vidner om vigtigheden af din afstemning! Godt du gennemfører den 😄 Men jeg har det svært med, at alle lakridsæg ryger i samme kategori. Jeg efterlader gule, orange og lyserøde lakridsæg, men guffer de andre farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis. Ja, jeg burde helt klart ha’ delt dem op. 😬 Ligesom jeg selvfølgelig også skulle ha’ delt de gule vingummier op 🙈🙈 My mistake 😱

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Y

   Du er tilgivet 😊 Det er jo et minefelt at navigere i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y. Hahahaha… Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Vigtig afstemning!!🙌🏼 Men jeg er dybt rystet over, at kun 2 % vil have de røde vingummier smidt ud….de smager jo fælt!😩

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. De røde vingummier er min favorit nr. 1 😂😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har valgt de gule – dog vil jeg gerne beholde bananen men de andre gule og jævnligt også nr 8 lakridser er dem der ligger tilbage… – kan nu godt lide nr 8 men de simpelthen for kedelige hvis man får en pose hvor der er mange af dem 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ditte. Og problemet er jo, at der altid er SYGT mange af nr. 8 i poserne. Jeg vil ha’ røde vingummier 😍😍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikala

  Når man ikke kan lide lakrids er 2 krydser jo på ingen måde nok.. Hvilket også gør jeg aldrig selv køber matadørmix 😝 Men når jeg kun må vælge to fra, så ryger de sorte lakridser, de andre bidrager trods alt med noget kulør 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mikala. 😂😂😂 Og kulør er godt 👌🏼👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg var simpelthen nødt til at sætte to hakker -samtlige søde lakridser skal bare smutte LANGT væk fra min slikblanding. Jeg elsker saltlakrids, men kan ikke fordrage sød… Og kunne jeg sætte 3, røg æggene med i samme omgang!
  Derfor køber jeg aldrig Matador Mix, for jeg gider ikke kun spise vingummi 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Kunne ikke være mere enig 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   🙌🏼🙌🏼😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mathilde. HØRT 🙌🏼🙌🏼 Jeg vil dog helst bare spise vingummierne. Og de labre larver elsker jeg faktisk også 👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der dukatos “lakridser” jeg tror de er røget forkert… de smager af ingenting og de klistre fast i tænderne… det er ligesom de der “lakrids” hatte…. ieeewww
  Æg og gule vingummier er de bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Tina. Kunne ikke være mere enig 😆 Kan slet heller ikke se fidusen i de der hatte. Føj 😝 Tilgengæld kan jeg heller ikke fordrage æggene. De gule vingummier kan jeg være med på ✌🏻️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De orange vingummier levner jeg altid. Og så de lyserøde æg – dem, der smager af perbemynte. Alle de andre æg er sjovt nok yndlings!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Miriam. Du må få mine æg hvis jeg får dine orange vingummier 😆 Kys til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Ha ha jeg ka se at vi tydeligvis ikke skulle dele! Jeg spiser KUN vingummierne! Og de gule til sidst som dig.. bortset fra bananen den er god 😊 Men de røde og colaerne ryger først 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Linn. 😂😂😂 Nej, det skal vi helt klart ikke 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Væk med alle vingummierne 😉 Jeg køber aldrig Matadormix da jeg ikke kan fordrage vingummier – labre larver, dukatos og lakridsæggene til gengæld MUMS! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Nadja. Du er min Matadormix-drømme-dele-makker 🙂 Jeg elsker vingummierne, men jeg spiser altid de gule til sidst. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lakridserne (de flade mønter) hedder dukatos 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Katrine. Nemlig, og de sidder altid sygt meget fast i mine tænder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Ej læste forkert – det var de andre du ikke vidste hvad hed.
   Men fed afstemning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Katrine. Jeg er faktisk også ret meget oppe at køre over den 😂😂🙌🏼🙌🏼 Glæder mig til at se hvad det ender med. Man fornemmer en vinder, men man ved jo ikke om det pludselig vender 😆

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er blasfemi at sammenligne alle de gule vingummier 😳 Dem der smager af citron er afskyelige, mens dem med banan er de bedste!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

   Helt helt enig Anne!!
   Spiser aldrig dem med citron, men dem med banan er min yndlings.

   Det samme gælder lakridsæg. De hvide med kokos er hæslige, men de grønne eller røde er super gode 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Ja, de hvide æg er hæslige.. Det er de lyserøde også.. Men de røde er gode.. Heldigvis er der kommet større farveforskel på de røde og de lyserøde, for jeg husker dilemmaet, da jeg var lille, hvor man aldrig var sikker på om det var den ene eller anden, før den var i munden 😱🙈
   Det er samme dilemma med de gule Pesetos 😳😱🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Hahahahaha… Jeg synes at alle æggene er hæslige. Da jeg var lille slikkede jeg sukkerlaget af, og smed resten ud. Det gør jeg faktisk stadigvæk 🙂 🙂 Er der forskel på de gule Pesetos?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne Mette. Abe der holder sig for øjnene-emoji x 1000, tilgiv mig 🙂 Jeg havde lidt på fornemmelsen, at der ville blive problemer, men jeg kan ikke lave afstemningen om nu. Uuuuuundskyld… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Enig ned Anne omkring de gule, de burde deles op ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rutsje. Hahahahaha… Big mistake, I know. Tilgiv mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Ja, det er faktisk helt galt, du har ret. Jeg kan ikke rigtigt lave afstemningen om nu. Shit. Død og pine. Tilgiv mig. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Du er 😘 Men kun fordi din afstemning(og blog) er genial ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne. Hahahaha… Tak <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Du er tilgivet 😘 Men kun fordi din afstemning(og blog) er genial ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måtte ikke stemme på tre 🙁 Men alt lakrids er UD i min verden, Pånær labre larver, dem kan jeg lige tolerere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej rijaH. Nix, du kunne kun stemme på to 🙂 Og jeg kunne ikke være mere enig! UD med lakridserne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det er faktisk ikke helt let – jeg spiser jo det hele, og sørger for at spise lidt af hade-varianterne mellen yndlingene.. men altså, de aflange lakridser behøver faktisk ikke være der, nej. Eller cola-mønten 😣 Men ville matadormix så være det samme, skulle Haribo nu skele til din afstemning?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Du har en god pointe. En Matadormix ville jo ikke være en Matadormix uden hade-varianterne. Jeg tvivler på at Haribo vil skele til min afstemning, men jeg har da tænkt mig at sende den til dem når jeg har talt stemmerne op. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Her i vores hjem er det altid æggene der blver spist først 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ida. Meget mærkeligt. 🙂 🙂 Kan man egentlig ikke købe en pose med udelukkende æg?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jo og det gør vi også når vi er i DK 😉 Savner lakrids her i Schweiz 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ida. Jeg savnede også gode lakridser da vi boede i Abu Dhabi. Det var faktisk lidt mærkeligt, for jeg spiser ret sjældent lakridser 🙈🙈 Og jeg kunne aldrig drømme om at købe en pose lakrids-æg 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De gule bananer! Ydrks! Smager af lunken, overmoden banan straight ud af solvarm vindueskarm

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej VenterPaaVinBlog. ENIG, men jeg æder dem glædeligt alligevel. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg kunne godt stemme fra mobil og må jeg lige ha lov at dø af grin over indlægget? Jeg er tosset med din humor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Michelle. Tak, hvor er du sød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke klikke Labre Larver af :/ Men det er altså den jeg går udenom hehe
  Da jeg var lille kunne jeg kun lide den brune Labre Larve – nu kan jeg ikke lide nogen af dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Louise. Hahahaha… Smager de egentlig ikke ens?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ane

   NEJ! De labre larver, eller lækre larver som min venindes lillebror kaldte dem som lille, smager slet ikke ens! De lysebrune er klart de bedste, og de eneste jeg tager i fx. bland selv snolder 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvordan stemmer man? Jeg kan ikke trykke på noget?
  Men jeg stemmer klart på æggene. Puh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Der var lige et lille teknisk problem, men det er heldigvis løst nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

3 gode ismaskiner med kompressor | Voxtrup.dk