Så blev man lige ex-expat! Ørkeneventyret er slut...

Dengang min mor forsøgte at smugle en penis ind i Abu Dhabi…

lysdiller

Næst efter våben og stoffer, er sexlegetøj noget af det absolut værste at smugle ind i Abu Dhabi.

Det ved ALLE  der bor i Abu Dhabi.

Det vidste min mor ikke lige!

Men nu var det jo faktisk heller ikke sexlegetøj, hun ville overraske mig med i julen, da hun sammen med min far og søskende var og besøge os.
Lad mig lige fortælle jer hvad der skete.

Here goes

Min mor, eller rettere min papmor, altså min fars kone Mette, er en ret frisk kvinde i midten af 50’erne. Min far mødte hende da jeg var 5 år gammel, og er siden blevet gift og har fået to børn med hende. Jeg har altid haft det rigtig godt med Mette. Hun er cool!

Mette tager hvert år på Christianias julemarked, som de fleste andre københavnere vel gør. Til alle jer der ikke har været der, er det klart et besøg værd. Det er ret hyggeligt, og man kan købe alt muligt julehalløj, hjemmedrejet ler, træudskårne piber, hjemmestrikkede og alt muligt andet crap. Noget mere yndefuldt end andet, I must say.

Mette ser, i en af boderne, et flot stearinlys. WOW, det er flot synes hun… Men WTF, OMG, det er jo en PENIS 🙂 EN LYSPIK 🙂 EN STEARIN-FALLOS 🙂 EN VOKSDILLER 🙂 (stop dig selv Nana!)

Ok, alle har forstået, at der her er tale om EN FLOT VELSTØBT TISSEMAND i stearin! OG, den er lilla. Vi er altså ude i en lilla lys-fallos. OPTUUUUUR!

Jeg havde jo købt den på stedet, og det ved Mette. Hun ved at undertegnede af en steddatter er en lummergøj og hun er sikker på, at den vil skabe glæde hos mig. Og hun har ret, det vil den 🙂 Mette køber glad og tilfreds den lilla fallos, og glæder sig til at skulle lægge den under juletræet i Abu Dhabi.

Så langt så godt.

Et par uger efter går turen til Ørkenen og Mette pakker penissen ind i flot julepapir og ned i sin store røde kuffert på hjul. Alt er godt…

Altså, liiiiige indtil den røde kuffert ikke dukker op på bagagebåndet i Abu Dhabi.

Shit!

Der går måske et kvarters tid, og pludselig dukker den røde kuffert op indbundet i strips fra hjul til håndtag i alverdens hidsige farver. NOOOOO…

Det er sgu aldrig noget specielt godt tegn, når ens kuffert er spændt ind i strips vel?

Da de går gennem tolden bliver Mette naturligvis hevet til side af to toldmænd i hvide kjortler, tørklæder og Birkenstock (som åbenbart er en del af nationaldragten i Abu Dhabi… Birkenstock må seriøst ha’ gang i den fedeste forretning i Mellemøsten. Ok, det var et sidespring.), og de beder Mette om slavisk at vise dem HELE hendes bagage. Inkl. div. indpakkede gaver.

Alt skal frem i lyset.

På et tidspunkt bliver pakken med lys-dilleren pakket ud og vist frem og nu bliver det virkeligt pinligt for både Mette og toldmænd. Altså som I to mundlamme toldmænd der rødmer fra Birkenstock til hovedbeklæning, og slet slet ikke ved hvad de skal stille op med sig selv, penis eller kvinde midt i 50’erne som siger “It’s just a practical joke” og “it’s just a candlelight” og “just take it, I don’t need it” osv.

OVERLOAD AF PINLIGHED! RADIOSILENCE..
Mette bliver efter en stille arabisk ordveksling, bedt om at aflevere sit pas.

FUCK!
De to par Birkenstock går med både pas og penis og efterlader Mette med sin røde kuffert.

Holy shit. “Nu ryger jeg i fængsel” tænker Mette og bliver faktisk en smule dårlig. Hun har jo hørt, at en af vores venner har været en tur i fængsel i Abu Dhabi, og det var noget med 16 mennesker på et koldt stengulv et sted i ørkenen.

Mette har IKKE lyst til at spendere sin jul i et fængsel i ørkenen.
Mette begynder at fortryde sin pisse gode ide om, at Nana skulle ha’ en penis i julegave.
Mette er faktisk bange nu.

Der går lang tid før de to toldere kommer retur, men de har heldigvis Mettes pas med og hun får, efter en lille og alvorlig arabisk lovsang som Mette tolker som “Kan vi aftale, at det er sidste gang du forsøger at smugle en penis med ind i dette land, dit tossede kvindemenneske, og er du i øvrigt ikke lidt for gammel til sådan noget fis?”,  lov til at pakke sine kuffert sammen og forlade lufthavnen.

Kæmpe lettelse!

Og hvad med penissen? Ja, den havde de ikke med tilbage, sjovt nok. Den er nok røget i den forbudte kasse med alle de andre dillere og div. andet sexlegetøj.

Jeg synes ærlig talt, at det er spild af penis.

Kan dog godt forstå at Mette ikke liiige spurgte de to par Birkenstock, om hun evt. kunne få sin diller igen, eftersom de umuligt kunne ha’ brug for den. Det havde sgu nok, trods alt, været risky business 🙂

Jeg fik altså IKKE min penis i julegave, men til gengæld var jeg temmelig glad for, at min tossede papmor ikke endte i fængsel. Pyh ha.

Nu når vi er hjemme i Danmark igen, forventer jeg, at der ligger en penis under træet til næste jul. Jeg har tårnhøje forventninger og HEY,  julen er jo ikke den samme uden at have en penis at varme sig på vel? Light up your dick baby og lad P-nisserne lune dig på de kolde aftener… Ikke sandt?

Kunne jeres mødre finde på, at købe en flot fallos og lægge under juletræet?

 

Møs fra hausfrauen og tak fordi du læste med. Det gør mig så glad! TAK ❤️


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

8 Mega lækre kommentarer

 • Tak tak taaaak for de sjoveste grin jeg længe har haft! Sikke en fantastisk historie, og dejlig blog (og instagram) du har. Hvor er jeg glad for, at det hele endte godt. Selvom jeg nu også synes, det er spild af god penis 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   At hjertet tak for den BEDSTE kommentar 🙂 Wow, det gør mig så glad 🙂 Og ja, det er så meget spild af god diller, fnis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Pyh ha en forskrækkelse, og så på grund af et sterinlys ;-/
  Tja jeg krydser da fingre for at det ligger der næste år, kunne være så skægt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Ja, hun var faktisk noget rystet over oplevelsen 🙂 Det kunne nemt være gået rigtig galt… Shit. Men næste år planlægger vi en jul i Dk, og så kan dilleren bare komme an 🙂 Kom sne, kom penis! (som man siger) God dag og tak for din kommentar Stinne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha ha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Fnis og tak for din kommentar Lillemor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg glæder mig allerede til jul hvor jeg jeg håber der kommer billeder af lys diller 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hi hi, ja, det gør jeg også 🙂 Kom forår, kom sommer, kom efterår, kom diller 🙂 Tak for din kommentar Ida og god dag :-):-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så blev man lige ex-expat! Ørkeneventyret er slut...