Herre fedt, på den totalt sygt nederen måde...

Der må findes et sted i verden…

FullSizeRender (2)

Jeg havde i går gang i en længere snap korrespondance med en bloggerlady. Ikke at det er vigtigt. Det vigtige i denne sammenhæng er, at min lorte-telefon løber tør for strøm midt i noget med “jeg tager rugbrød med og lillemor tager pølse med…” Altså en af de ret vigtige korrespondancer, you know 🙂 Det er ved at være en gammel telefon, og med min aktivitet på de sociale medier, løber den sådan cirka tør for strøm 3 gange dagligt. MINDST. I’m not kidding!

Det der OGSÅ sker sådan ca. 3 gange dagligt er, at min oplader er forsvundet. Og så er det jeg tænker, at der må findes et sted, hvor følgende ting rotter sig sammen, og bare ligger og griner højlydt af os, mens vi bliver mere og mere arrige.


Here goes:

1. Opladere

2. Hårnåle

3. Sokker, men kun den ene højre… Eller den venstre 🙂

4. Sutter

5. Hårelastikker


Og når man ikke lige har brug for det, dukker det hele pludselig op igen. Undtagen punkt 3 selvfølgelig. De dukker sgu aldrig op igen. Hvor fanden bliver de egentlig af?

FUCK!

Nå, det var bare en tankestrøm. Men har jeg ikke ret? Skal der flere ting på listen?

Møs fra mig og tak fordi du læste med ❤️


Og hey, hvis du vil vide lidt mere om mig, så kan du læse lidt mere eller mindre tossede facts om mig her og her 🙂


Og hey igen. Det var i øvrigt denne her smuksak af en pige jeg snappede med i går , og som jeg i dag har været heldig at tilbringe formiddagen sammen med, sammen med hende her, som jeg har haft æren af en del gange efterhånden. Der er så meget blogger-love i denne verden, som jeg ikke troede fandtes, og jeg er vild med det ❤️ Tak for en hyggelig formiddag tøser 🙂

IMG_5133

Heidi, Alexandra og en lidt skæv udgave af mig 🙂


I kan følge mig på facebook, bloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

8 Mega lækre kommentarer

 • Emilie

  Sokkerne tager Sokkeslugeren jo. Og den skal jo også ha noget at spise… Jeg synes generelt at ting forsvinder, når tumlinge indtager hjemmet. Har heldigvis genfundet enkelte ejendele i vaskemaskinen. Både før og efter vask 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Emilie. Hahahaha… Lucky you 🙂 Jeg finder dem ALDRIG igen. Fatter det simpelthen ikke 🙂 Tak for din kommentar <3 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har glemt lightere / tændstikker og – i følge min musikermand – guitarplektre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Caroline. Hahahahaha… ja for satan. Lightere skal i den grad med på listen 🙂 Guitarplektre har jeg INTET forhold til, men de er jo nogle små sataner, som jeg sagtens kunne forestille mig gå i ledtog med hårnålene. TAK 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Orv, kommer der noget om det nye job du teasede med på snappen? 😉 kh

  PS tak for virkelig god underholdning på snappen. Det er du go til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Katrine. Jeg kommer ikke til at nævne hvor jeg arbejder, da jeg gerne vil holde blog og job adskilt. Altså ikke at det er hemmeligt at jeg arbejder, men jeg kommer ikke til at skrive hvor det er, da det måske kan skabe nogle problemer. Men jeg kan røbe så meget at det er en pissefedt firma, som jeg længe har ønsket at arbejde for 🙂 Jeg kommer nok til, at skrive lidt om det med, at gå fra livet som hausfrau til fuldtidsansat. Og hey, tak for din søde kommentar. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogmaster Voxtrup

  Hej Maria. Hahahahaha… Ja, nøgler skal da HELT klart på listen 🙂 Min taske spiser også ALT! Fandme træls! Kh. Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bilnøgler -og alle andre nøgler.
  Tasken, som både forsvinder sporløst når man skal ud ad døren OG som midlertidigt kan finde på at “spise”/gemme vigtigt indhold.
  – skal også på listen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Herre fedt, på den totalt sygt nederen måde...