De mænd, ass.

Det evindelige lokumsdilemma

Der er to toiletter på mit arbejde. For det meste pæne og nydelige.
Der er INGEN vinduer eller andet udluftning på dem.

Jeg skider ikke, når jeg er på job. Det kan jeg simpelthen ikke. Jeg har skrevet det før, men mit røvhul lukker simpelthen i som en østers. Det gør mine kollegers røvhuller tilsyneladende ikke, og godt for det. Man skal jo ikke gå og holde på onsdagssneglen, bevares. Der bliver altså skidt i stor stil, og det er selvfølgelig helt ok. Specielt efter frokosten er der altid rimelig meget run på, men fred nu være med det.
Jeg er ikke specielt sart, men jeg gider faktisk ikke lugte til andres lort. Jeg gider heller ikke rense andres lort, som har klæbet sig fast til kummen, væk. Og her kommer vi så til det evindelige lokumsdilemma.

For at illustrere det, så lad mig lige komme med en lille fortælling fra i fredags, hvor jeg frisk og frejdig går på lokum for at tisse. Dessværre ender jeg på det toilet, hvor der virkelig har været en ude at brage. Jeg kan sgu nærmest smage lorten, og er lige ved at gylpe min frokost op. Jeg ved at det andet wc er optaget, da jeg så en af mine kolleger gå derud samtidig med, at jeg går ud på lorte-lokummet.  FAIL! Jeg kan derfor ikke sadle om, og skynder mig bare at få pisset i en helvedes i en fart, mens jeg førsøger at holde vejret. Da jeg trækker ud, kan jeg se, at der sidder en rest lort i kummen og nogenlunde samtidig med det, er der en der tager i håndtaget.

FUCK!

Jeg er fanget på et lokum, der lugter af tarm, og med efterladenskaber i kummen. What to do? Tænk Nana. Tænk hurtigt.
Jeg må jo få den lort væk fra kummen. Personen efter mig vil helt sikkert tro, at det er mig der har drejet en vase og efterladt mig spor. Det kan jeg slet ikke overskue. Det kan jeg ikke ha’ siddende på mig.
Og hvad med lugten?
Jeg får hurtigt fjernet efterladenskaberne og griber et håndklæde, som jeg febrilsk vifter med. Jeg vasker hænder og smører dem ind i en velduftende creme og vifter med hænderne i vilden sky.
Jeg kan ikke gøre mere.
Jeg går ud og smiler til min kollega, som går ind på lortetoilettet med et lidt anstrengt ansigtsudtryk. For helvede altså!
Helt fucking ærligt. Ikke nok med at jeg har indhaleret et andet menneskes lort. Jeg har fandme også fjernet lorten fra kummen og tilmed ageret fane-blæser med hjælp fra både håndklæde og håndcreme.
Jeg orker det simpelthen ikke!

Selvom det slet ikke ville passe ind, sådan rent stilmæssigt, kunne man måske overveje at hænge et skilt op i denne stil? Er det for sippet?

toiletskilt
Brug nu for satan i helvede bare den børste og overvej et mellemskyl, så første ladning kommer væk i en fart. Og kunne vi så ikke lige blive enige om, at toiletter uden et vindue er noget crap?

Nå, men bottom line er egentlig bare, at jeg for helvede ikke orker at stå for skud for andres skiderier.

Gør I? Og hvordan ville I ha’ tacklet ovenstående situation? Hit me i kommentarfeltet 🙂

Rigtig dejlig søndag fra mig ❤️

Og hey, apropos lort og toiletter, så kunne følgende indlæg måske være sjove for jer at læse. 🙂

Skal vi ikke ligebsnakke lidt om offentlige toiletter?

Ufrivillig massageprut 

Sig mig, skider du for åben dør?


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

I ØVRIGT lige en lille servicemeddelelse hvis du ligesom jeg er SKAM-afhængig 🙂 🙂 3 sæson er i gang, og I kan se den første lille bid her:

http://skam.p3.no/

 

 

18 Mega lækre kommentarer

 • Ha ha ha ELSKER det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Vestegn, du er fandme så sød <3 OG UNG! WTF! Det går først op for mig nu, at du er 84'er. 🙂 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ha, ha, ha 😂💦 – for helvede Nana. Jeg elsker, når du skriver denne type indlæg. Det er bare for grineren. Drejet en vase 💩… den er fandme god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. Hahahaha, og jeg ELSKER at du læser med :-):-) Kæmpe highfive og kram i din retning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Y

  Jeg har få principper her i livet, men et af dem er, at jeg NÆGTER at rense kummen for kollegaers lort! Princippet har jeg indtil videre overholdt, selv om jeg jævnligt bliver mødt af et overskidt toilet på arbejde 😰 Efter sådan en traumatiserende oplevelse brokker jeg mig gerne højlydt til en kollega og håber, at gerningsmanden/kvinden overhører min opsang. Men helt ærligt, hvis man efterlader lorte streger i kummen, er man så overhovedet modtagelig for “shaming”… eller et skilt for den sags skyld…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y. Hvad står Y’et mon for? Jeg synes du har fat i et rigtig godt princip. Hold fast i det! Jeg er for ny på min arbejdsplads til at råbe for meget op om lort. Og nej… dem der efterlader spor er pisse ligeglade. Ellers ville de ha’ grebet børsten i første omgang. Jeg er blevet beriget med en Poo-pourri, og den er fantastisk. Overvejer at købe en til min arbejdsplads 🙂 Tak for din kommentar Lis Yvonne, Yvette, Yrsa, Yolande? Jeg må altså vide hvad det Y står for 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lis Y

   Ha, ha Lis Yvonne – åh hvorfor var mine forældre ikke mere kreative 😂 Lis Y er egentlig bare mit kælenavn, en lille omskrivning af Lissy. Mere eksotisk er det desværre ikke! Tak for en funny blog, er helt vild med dit fokus under bæltestedet 😊 og nu ved jeg hvad en poo-pourri er 🌹

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lis Y. Det er en dejligt navn 🙂 Tak for uddybning og for din søde kommentar. Kh. Nan A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fez

  Den plakat – og robot, der holder øje med at folk overhovolder kravene, og nakker folk med toiletrens, hvis ikke – bør indføres overalt, pronto!

  Mine kolleger kan slet heller ikke finde ud af at efterlade stedet som de fandt det – Lort i kummen er regelmæssigt set, og det er sket mere end én gang, at jeg er kommet ud til et toilet(vi er kun mænd) hvor sædet er nede, og der ligger et pubeshår midt på sædet… arrrgghh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Fez. Hahahaha… Gisp. En arbejdsplads med KUN mænd, wow. Det kan også være, at du skal stille et par Poo Pourri frem og hænge en plakat op 🙂 Pubeshårene ved jeg ikke, hvordan du skal komme til livs, men det er fandme klamt. Tak for din kommentar 🙂 Den grinede jeg virkelig af, selvom det jo er ret tragisk. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha.. nu er jeg så heldig at vi har rigtig mange toilettet at vælge imellem, så det er ikke verden største problem og jeg har heller ik problemer med at få noget ud, på noget tidspunkt. Har man været på festival et par år i træk, så er man sgu ik så sart 😛 Men i og med vi har så mange toiletter, så plejer jeg bare at blive så lang tid at jeg kan høre der er fri bane til at stikke af efter endt ærinde. Så det er den måde jeg klare den der kedelige efterlugt på 😀

  Men du må da få indført den der Poo Pourri, som effektivt fjerner prutlugt.. Du er nok ik den eneste der har det sådan på jobbet, tænker jeg? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej rijaH. Hahahaha, en Poo Pourri 🙂 Det lyder som en vildt god spray. Må straks google den. Jeg er helt sikkert ikke den eneste. Og du er ret heldig mht. toiletterne på dit job. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Oh I know the struggle! Synes det er helt på sin plads med den plakat! Men sørgeligt at det skal være nødvendigt!!
  Jeg ville nok gøre det samme som dig! På
  Mit arbejdsplads er der på nogle toiletter en spry der neutraliserer lortelugt 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Hanna. Sådan en neutraliserings-spray ville være fremragende til en start 🙂 Tak 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvad er det der sker med toiletter på en arbejdsplads, alle de mennesker der ikke gør bare lidt rent efter sig selv? Man kan sgu da i det mindste lige vende sig om og kigge i kummen før man går og spørge sig selv, om man ville bruge toilettet som det set ud? Hvad med at spørge chefen om der kan investeres i et par seriøse duftdimser? Heller lugten af kunstig citron-rose-lavendel end det, der er værre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Jannie. Jeg fatter det heller ikke… Og jeg tror endda at min at min arbejdsplads er ret sober hvad det angår. Der er næsten aldrig pis på gulvet og brættet bliver næsten altid slået ned. Man kommer nok aldrig helt uden om det, men en duft-dims eller 10 ville være god at have ved hånden. 🙂 Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så engang en toilet ‘plakat’ I et bofællesskab i Tyskland. Den var lavet i valg plakat stil. kan du tysk? Teksten lød: gegen stehen pinkenlei, fur toiletbörste benutzerei, underskrevet med Die Putzfrau.
  Ret fin og underholdende ‘opfordring’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Mette. Jeg hverken læser eller taler tysk. Hilfe. Oversæt bitte. Hvad stod der på skiltet? 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De mænd, ass.