Jer med små børn! Det bliver nemmere.

En vinder er fundet. OG jeg har en rabatkode til alle jer andre. Bare fordi I fortjener det.

Sponsoreret af Nilens Jord

Nå, så blev det simpelthen fredag kl. 12, og min Nilens Jord-konkurrence er hermed slut.

Tak til alle jer (næsten 200!) der har deltaget og stort tillykke til vinderen, som ud over mine favoritter også får tilsendt det produkt hun ønskede sig. 🙂 Vinderen er lige blevet kontaktet direkte på mail, så hvis du ikke har modtaget en mail fra mig, er du desværre ikke den heldige. Og det er jeg sgu ked af. Det absolut værste ved at afholde konkurrencer, er at der er langt flere tabere end vindere, og det gør mig faktisk lidt trist.

Jeg spurgte derfor Nilens Jord, om jeg mon ikke kunne få en rabatkode til jer allesammen. Som en slags plaster på såret til alle jer der ikke vandt mine favoritter. Og bare fordi alle fortjener lidt forkælelse. Det var de heldigvis med på. 🙂

Jeg kan fornemme på jeres kommentarer, at jeg ikke er den eneste Nilens Jord-fan. Rigtig mange af jer kender allerede nogle af produkterne, men vil gerne udvide jeres sortiment. Andre har aldrig prøvet nogle af produkterne, men vil (forståeligt nok) gerne prøve dem. Måske er det nu I skal slå til, for med koden voxtrup20 kan du indtil på mandag d. 30 okt. kl. 23.59 få 20% på ALLE produkterneNilensjord.dk.

Jeg vil lige linke direkte til mine favoritprodukter igen, da I måske har lyst til at prøve en eller flere af dem.

Nilens jord favoritter - voxtrup.dk

Brow Fix bruger jeg til at holde mine øjenbrynshår på plads og give dem ekstra fylde. 135,-

Brow Auto Pen  Bruger jeg til at tegne øjenbrynene op med, uden at det ser helt unaturligt ud. Den er nem at styre og holder fint hele dagen. 115,-

Duo Concealer Jeg har nævnt den før, men det er altså fordi den er så lækker. Den er perfekt til at dække de trætte rande under øjnene, og til at dække urenheder og ar. 185,-

Creamy Touch Rose Glow lægger jeg lige over kindbenene, på næsebenet og under øjenbrynene. Den fremhæver de områder jeg ønsker at fremhæve og det gør virkelig en verden til forskel. 165,-

Skin Velour Foundation er en fantastisk foundation, som dækker godt og giver en lækker blød hud. Ikke mærkeligt at den hedder Skin Velour Foundation. 🙂 Jeg er helt vild med deres Second skin serum foundation, men denne her dækker bare lidt bedre. Jeg er fan. 240,-

Creamy Touch Blush Giver mig friske kinder hele dagen og får mig til at se mindst 10 år yngre ud. Den er let at påføre med fingrene, og jeg har været fan fra første gang jeg prøvede den for et års tid siden. 165,-

Michellar cleansing water Bruger jeg hver morgen inden jeg fugter min hud med serum og dagcreme. Den renser blidt min hud uden at udtørre den, og ud over det, kan den også effektivt fjerne mascara og andet makeup. 145,-

Rigtig dejlig weekend, og tjek lige dette domæne senere i dag, hvor jeg faktisk sætter gang i endnu en lækker konkurrence. 🙂 Stay tuned.

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

8 Mega lækre kommentarer

 • Bodil

  Jeg kan stadigvæk ikke få koden til at virke, den registrerer den, men man får ikke rabat ved det? Står rabatkode: voxtrup20 – 0 kr…. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Bodil. Så virker koden igen ❤️ Beklager virkelig alt det rod. 🙈 Koden virker mandag med, så du kan nå at shoppe uden stress 👌🏼 1000 tak for tålmodigheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bodil

   Den virker desværre stadigvæk ikke – den siger, at koden er udløbet eller brugt for mange gange :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bodil

   Nu virker den – tak for rabat 👏🏻😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Bodil. Fantastisk 🙂 1000 tak for tålmodigheden <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Stort tillykke til vinderen😄 Jeg ville rigtigt gerne have købt noget makeup, men der stod rabatkoden ikke kan anvendes, fordi den er blevet brugt “for meget”. Øv! Kender du noget til det?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Anne-Mette. Der har været lidt udfordringer med teknikken, men koden virker nu. 😉 Og så er den forlænget til i morgen, så håber du kan nå at købe det du lyster. ❤️ Beklager virkelig bøvlet 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Stort tillykke til den mega-heldige 😊💕

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jer med små børn! Det bliver nemmere.