Jer med små børn! Det bliver nemmere.

Enden er nær. (Endelig) en ny podcast fra Third ear

Jaiiiii, en ny podcast fra Third Ear har ramt cyperspace, og jeg har allerede lyttet til alle 4 afsnit i den nye serie “Enden er nær – Din guide til verdens undergang”.

Som altid er det bare pisse godt produceret, og jeg er vild med at lytte til Tim Hinmans stemme med den fantastiske dansk/britiske accent.

Third Ear har ikke udgivet (siger man det om podcasts?) noget siden maj, og det er altså alt for lang tid siden, hvis du spørger mig. Jeg tænker, at det er fordi de er ved opklare en spændende sag, og denne her er sådan en “mens vi venter” podcast.

Nå, men denne podcast handler om noget så dysters som verdens undergang. Hvordan kan det ske? Hvordan sikrer vi os at det ikke sker. Kan vi overhovedet sikre os at det ikke sker? Vi hører om krig, naturkatastrofer og epidemier. Det er jo mest bare spekulationsteorier, men hvad nu hvis? Hvad nu hvis lorten virkelig rammer ventilatoren, som Tim så farverigt udtrykker det?

Det er spændende lytning og jeg kan ikke lade være med at sidde tilbage med lidt høj puls og med lyst til at fylde en bunker med langtidholdbar mad, vand og hvad man ellers har brug for at overleve en rum tid. Og dog… For hvem har lyst at overleve, hvis alle andre dør udenfor bunkeren?

Nå, det var bare lige en lille podcast-anbefaling her på denne mandag aften. Hvis du vil have flere podcast-anbefalinger, har jeg skrevet om 5 lige HER og så er der jo den om kvinden med den tunge kuffert, som stadig er en af de bedste podcast jeg nogensinde har lyttet til. Det er i øvrigt også en af Third Ears produktioner.

God nat. Og sov godt. Hvis jorden går under i nat, så har det virkelig været hyggeligt at møde jer. 🙂
Third ear - Enden er nær podcast - third

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

2 Mega lækre kommentarer

 • Fedt, tak for tippet – må ind og lytte med det samme. Elsker Third Ear 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Lille My. Selv tak <3 Jeg elsker virkelig også Third Ear 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jer med små børn! Det bliver nemmere.