Min nat med William fra SKAM. OMG OMG OMG...

Er din mand sådan lidt hemmelig?

Spurgte min blogger-kollega Cecilie mig om forleden dag. Og det er faktisk ikke første gang, jeg får det spørgsmål. Og jeg forstår egentlig godt, at folk spørger mig. Jeg skriver nemlig ret sjældent om min mand, og poster næsten aldrig billeder af ham. Hverken her på bloggen, Instagram, Facebook eller Snappen. Det er ikke fordi, jeg ikke har lyst, og det er heller ikke fordi, jeg på nogen måder er flov over ham. Tværtimod! Jeg er meget stolt over at være gift med Lasse. Vi har været sammen i 15 år, og jeg har planer om at blive sammen med ham resten af mit liv.  Han er helt klart en keeper.

MEN…

Han er altså ikke en del af mit liv på de sociale medier. Kun lidt. En sjælden gang i mellem.

Er din mand sådan lidt hemmelig? Spurgte Cecilie mig om forleden. Og nej, det er han sådan set ikke. Ikke så hemmelig at jeg ikke vil svare på nogle spørgsmål om min og Lasses kærlighed. ❤️

I kan læse hele molevitten her:

21 spørgsmål om kærlighed – Voxtrup.

Og der er også et par billeder af ham min hemmelige mand. Hvis I er nysgerrige.

Rigtig dejlig søndag aften fra mig ❤️

Og HEY, så I hvem jeg hang ud med i fredags?????? Jeg er stadig helt på røven over det. Fatter slet ikke mit eget held. WILLIAM fra SKAM! Og han var så fucking dritthot in real, at I slet ikke fatter det! I kan læse om mit møde med ham her: Min nat med William fra SKAM ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

4 Mega lækre kommentarer

 • Den vejrmølle-fascinerede

  Hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at poste billeder af din mand, kan det så ikke fx være nogen, hvor han laver vejrmøller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Morten. Hahahahaha… 🙂 🙂 Dem gemmer jeg for mig selv. Med mindre han pludselig skrider med en yngre model. Muhahahaha… Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Holm Clausen

  Bliver da også SÅ rørt, tænk at det er min lillebror du taler om, hi hi! I er det bedste match og jeg er sgu glad for at han fik gaflet dig dengang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Rikke. Og jeg er fandme glad for at du hørte med i købet <3 Kæmpe kys fra mig <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min nat med William fra SKAM. OMG OMG OMG...