Sådan boede vi, inden vi flyttede til Abu Dhabi - Voxtrups bolig

Farverne på mine vægge

Hver gang jeg viser mit hjem frem på en af mine SoMe kanaler, er der altid et par stykker eller 10, der spørger til farvekoderne på mine væg-farver. Og faktisk også på de møbler, jeg har malet. Det vil jeg hjertens gerne fortælle. 🙂 Jeg kan bare aldrig lige huske hvad de hedder, og jeg tænkte derfor, at det kunne være nyttigt for jer (og mig), at jeg samlede farvekoderne i et indlæg.

flügger voxtrup bolig

reklamelinks-voxtrup-lidt-stoerre-01

 

I vores stue, har jeg malet en enkel væg i farven B23 LAVA fra Dyrup. Den er støvet dyb blå/grå og er så smuk.

Maling stue Voxtrup

Tæppet finder I HER*, Sofabordet HER, Kelimpuden HER*, Plakat over sofaen HER*, Lignende spejl HER*.

 

I vores spisestue har jeg malet en enkel væg i farven B36 DUE  fra Dyrup.

maling voxtrup blog bolig

Duftlys HER*, ligende urtepotteskjuler HER*, Lignende plakat HER*

 

I Kontoret, som jeg jo har fablet en del om, har jeg malet alle væggene i farven ITALIENSK RØD fra Flügger. Jeg kalder den bare kødpølse-farven, men det går nok ikke, at sige det til en farvehandler. 🙂

Planteophæng Voxtrup

Lignende urtepotte-ophæng kan findes HER*

 

Vores kommode i kontoret er blevet malet med en træmaling i glans 5 (meget mat) i farven 4508 fra Flügger.  Og den går perfekt til kødpølsen.

Flügger maling kommode Voxtrup

 

Vores skrivebord (toppen og skuffefronterne) er blevet malet med en træmaling i glans 50 i farven Månesten fra Dyrup. Det er samme farve som en af væggene i vores entré er malet i, og det er virkelig en smuk farve. Støvet lys kaki vil jeg kalde den. 🙂

Flügger maling skrivebord Voxtrup

Træ-hånd HER*, lignende små urtepotteskjulere HER* eller HER*. Stor kurv HER*

 

I vores soveværelse har jeg malet mørkegråt med farven Neutral 7 fra Flügger, og det er blevet så fint.

soveværelses-makeover Voxtrup

 

Det var det. Og I spørger selvfølgelig bare, hvis I har spørgsmål til ovenstående. Også hvis I vil vide, hvor møblerne, plakaterne og alt mit vores andet ragelse er fra. 🙂

Ciao ❤️

Psssst… Sidst jeg købte maling, fandt jeg et ret godt tilbud, som stadig er gældende. Ja, faktisk er det et permanent tilbud. Det kan I læse om HER. I kan i øvrigt følge butikken på Facebook HER, hvis I (ligesom jeg) vil holde øje med gode tilbud.

 

underskrift-voxtrup-01

Husk at:

-Jeg altid bliver glad for et like, en kommentar eller en deling.

-I kan følge mig på facebook, Bloggers Delight, bloglovin og Instagram hvis I lyster.

Ses vi?

   

4 Mega lækre kommentarer

 • Ann

  Jeg tyvstjæler lige koden B23 LAVA fra Dyrup og maler en væg i vores køkken i den farve 🙂 Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Ann. Den er så smuk og varm og passer til alt, så er sikker på at du bliver glad for farven. Held og lykke med projektet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sådan boede vi, inden vi flyttede til Abu Dhabi - Voxtrups bolig