Det evindelige lokumsdilemma

“Fastbrændt mad i gryde” dilemmaet og løsningen. Tadaaaa.

Hvis du er den lidt distræte type i et køkken, har du sikkert prøvet at brænde mad på i din gryde i ny og næ ikke?

Jeg har vist været ude for dette et par gange eller 20, og forleden skete det igen. Pik. Denne gang var det risene der fik en times tid for meget, og alle kan vist regne ud, at det er lige i overkanten. Jeg ville ønske jeg kunne sige, at jeg glemte risene pga. et pludseligt opstået knald med min mand, men sagen var desværre bare, at jeg satte ris over, og blev opslugt af at lave perleplader med min søn på 4 år. Rock on.

Heldigvis er jeg i besiddelse af et godt husmoder-fit, og det har jeg simpelthen tænkt mig at dele med jer nu. 🙂

Glemt alt om at bruge en million skurresvampe. Glemt alt om at sætte gryden i blød i varmt vand og sulfo. Det hjælper ikke en skid når vi er ude i et af de slemme tilfælde, hvor hele bunden er sort.

 

Her er hvad du skal gøre, hvis du brænder mad på i din gryde: 

1. Smid en kvalitets-opvasketab ned i gryden.

Fastbrændt mad i gryde

 

2. Hæld varmt vand i gryden, så det dækker den brændte bund/sider.

Fastbrændt mad i gryde

 

3. Lad gryden stå med vand og opvaske-tab natten over.

Fastbrændt mad i gryde

 

4. Vask gryden op.

Fastbrændt mad i gryde

Bum.

Så er det trick givet videre.

Ciao amigos 💋

Har du et godt husmoder-fif du vil dele med mig så hit me i kommentarfeltet.  Jeg er en sucker for gode tricks, så på forhånd kæmpe TAK ❤️

 

Hvis du syntes det her indlæg var røvsygt, så har jeg her linket til tre andre indlæg, så du hurtigt er videre til f.eks…

noget om den der Møgsæk eller…

noget om de der Cyklister eller…

Noget om ham den norske Drittsekk og den TV-serie, som jeg STADIG er helt på røven over.


I kan følge mig på facebookbloglovin og instagram hvis I lyster. Og på Snapchat, hvor jeg er ret aktiv. I finder mig under navnet nanavoxtrup. Ses vi?

 

 

8 Mega lækre kommentarer

 • Kristina

  i sidste uge skulle jeg også lige lege overskuds-husmor og lave pæremos! Skræller pærer i en halv time, sætter det tilfreds på blusset, og sætter mig så ellers i sofaen og her går det så galt… jeg blir jo selvfølgelig opslugt af et eller andet på fjernsynet, og en halv time senere opfatter jeg en lugt, og tager mig selv i at tænke i et sekund: er jeg ved at lave noget i køkkenet…?!? Løber ud til gryden, der nu indeholder meget sorte pærer og knap så meget lækkert pæremos…! Anyways, her bruger jeg noget lignende dit, en sjat vaskepulver og vand i gryden, koger det op, og så er det lige til at vaske af… 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Kristina. Noooooo…. Den har jeg også lavet! Pærermos er noget af det værste i brændt tilstand. Har aldrig prøvet vaskepulver-tricket, men det lyder smart. Det vil jeg prøve næste gang. Hvis der bliver en næste gang… Og det gør der! Tak for din kommentar. Kh. Nana

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt det havde jeg slet ikke tænkt på. Jeg bruger selv en opvasketabs natten over i vores hvide køkkenvask, og det gør den fin og shiny igen 🙂

  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej smukke Signe. Det var smart. Det vil jeg prøve næste gang vores vask trænger 🙂 Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Perleplader med en fireårige er da en genial grund til ar glemme maden. Tak for tip.

  Jeg bruger også nogle gange kogende vand og natron. Det tager også meget, men det bliver sgu altid helt lige så skinnende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej Stine. Det har jeg også prøvet, men jeg synes dette her virker meget bedre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nemlig det bedste trick, og afløbet får også lige en renser, når det der neophos-vand driver igennem 😎
  Sker jævn tit på bostedet, nogle liiige glemmer en gryde – fandme besværligt, når man skal lege med induktion og har et ældgsmmelt et hjemme :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogmaster Voxtrup

   Hej A.Ja, det har du ret i:-) Jeg har gas, og det kan godt være lidt svært at styre. Og så er vores ægge-ur gået i baglås en del gange. Fuck. Tak for din kommentar. møs møs

   Siden  ·  Svar på kommentar

Elsker at få en kommentar fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det evindelige lokumsdilemma